%60 ve üstü sağlıklı kabul ediliyor. 2 kat diye şartlamamak lazım. gün doğmadan neler doğararkadaşlar öncelikle merhaba ben 15 yıl sonra 3. tüp bebekle hamile kaldım benim değerim hiç ikiye katlamadı dr bugebelikten umut yok dedi çok ağladım ama çok şükür oğlum şuan 4 aylık kucağımda rabbim yardımcınız olsun
2014te encan paylasmis..
Oh çok şükür canım maşallah size :)Canım kan vermedim .
İdrar testlerim şuan kopkoyu . Herşey normal gıdıyo bir ağrım sızım yok .
Amin insallah canimhoşbulduk canım bekleyen herkese nasip olur inşallah
Hadi bugun güzel haberlerle gel . Kaç haftalık oldunuz ??Oh çok şükür canım maşallah size :)
İnşallah canım dua edin banaHadi bugun güzel haberlerle gel . Kaç haftalık oldunuz ??
Hadi inşallah pıtt pıtttlarla gelirsin kzuummmİnşallah canım dua edin banakuzum sata göre 5+4 üm bugün ama ultrasonda 4 gün önden gidiyo bebiş doktor şimdilik ultrasonu baz alalım dedi. Ona göre 6+1 olmalıyım bugün. Kalp atışı için cuma günü çağırdı ama ben inşallah bugün bi sürpriz yaşarım ve duyarım
Cok gecmis olsun canim insallah oyle birsey olmaz cok uzuldum gercektenyok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Çarşamba doktora gidicek tekrar beklıyoruz canım şuan .H E ablan nasil oldun cnm?
Ay inşallah canımm amiinnHadi inşallah pıtt pıtttlarla gelirsin kzuummm
Belki iki tane duyarsınAy inşallah canımm amiinn
Inş. Güzel haberler alır temennim bu yönde.Çarşamba doktora gidicek tekrar beklıyoruz canım şuan .
Canım sana bat sordum ama söylemedin
Tabi canım istediğin zaman ekletirsinInş. Güzel haberler alır temennim bu yönde.
Msjin hepsini okudum ama gözden kaçmış olmali sanırım.
Mart ayında hsg var hsg kadar listede ?? Alsam olur mu çünkü çalışma yapmicam kafami dinlicem bu ay :)
Insallah canim. Korkma benimde oldu cok sukur bir sikinti yasamadim korkma sendeEvet doktor da ağrın yoksa ve kırmızı kan yoksa korkmana gerek yok gayet normal böyle şeyler dedi ama ben dayanamayıp gitcem. Hem cuma günü kalp atışı randevum vardı belki bugün bi sürpriz yaşarım
Ayy valla şoka girerim :) tek kese göründü canım ama bilmiyorum öyle büyük bi sürpriz yaşar mıyım :)Belki iki tane duyarsın
Tek kese içinde 2 tanr neden olmasın :)Ayy valla şoka girerim :) tek kese göründü canım ama bilmiyorum öyle büyük bi sürpriz yaşar mıyım :)
Oyy kuzum ya gönül sağlıklı olsun isterdi ama kısmet değilmiş inşallah dış gebelik değildir kimyasal olup erkenden kendiliginden sonlanıryok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?