Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın doğum kısmına meşgul olmaları yüzünden hat bağlanmadı..Ne yerdeyim ne gökte daha ilk kan testinde bile..Çok kötü oldum dvtb nin sonuçlara..Allahım ne olur..
gitme durumun yok mu:/ 4ten önce... inşallah seninle moralleniriz...

Insallah canim. Korkma benimde oldu cok sukur bir sikinti yasamadim korkma sende
Ay senin de mi oldu canım? Kaç gün sürdü ve ne zaman olmuştu kuzum? Çok korktum ama doktor çok normal şeyler bunlar dedi rahatladım biraz. Dün normale döndü zaten ama yine de korkuyo insan

Şuan çok korkuyorum canım ya..İlk sonuç önemli degilde iki gün sonraki kan testimde hayal kırıklığı yaşamak..Düşüncesi ağlatıyor şuan..
Aa saçamala hemen umutsuzluğa düşmüssün ama kızdırcaksın benı
Öyle olsa bile üzülmek yok . Rabbım böyle uygun gördü demekki ..
Şuan dua edip rabbıma sığın o ne derse on

Kizlarrr nasılsınız is güç internet beklemek derken yeni girebildim kalbini duydum çok şükür ilk gebeligimde kalbi yavaştı sonra durmuştu şu an güm güm güm atıyor gördüm kizlar mükemmel bir şey rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda idrar yolu enfeksiyonu var başka da sıkıntı yok

selam canım nasıl durdu tekrar gümbür gümbür attı ... orayı anlamadımm... enfeksiyon için de bol su içmelisin... Sağlıkla devam etsin inşallaahh.. yok mu kese fotosuu:)

Maşallah canım ya ne kadar güzell. Bizim kalp atış randevumuz normalde cuma günü ama ben başka bi sebeple bugün de gidicem doktora, inşallah ben de bi sürpriz yaşarım güm güm duyarım canım

canımsın inşallah benimde öyle olur aminnn

inşallah canım benim ya inşallah
%60 ve üstü sağlıklı kabul ediliyor. 2 kat diye şartlamamak lazım. gün doğmadan neler doğar dvtb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…