- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Çok tsk ederim anlayışın içinTabi canım istediğin zaman ekletirsin
7 ocak kuzumA AloeeVeraa , @dombili_xl , @Celine0719 , @Ardnlina , @Uzmankezban , @isisxz , @morcivertkedi
Kızlar listede bat tarihleriniz yazıyıdu .
Düzenlemeye giriyoruz . Onları Sat (Son adet tarihi) ile değiştiricem . Söylermisiniz ??
Sağol canım nasıl gidiyorr7 ocak kuzum
gitme durumun yok mu:/ 4ten önce... inşallah seninle moralleniriz...Kadın doğum kısmına meşgul olmaları yüzünden hat bağlanmadı..Ne yerdeyim ne gökte daha ilk kan testinde bile..Çok kötü oldum dvtb nin sonuçlara..Allahım ne olur..
Şuan çok korkuyorum canım ya..İlk sonuç önemli degilde iki gün sonraki kan testimde hayal kırıklığı yaşamak..Düşüncesi ağlatıyor şuan..
Ay senin de mi oldu canım? Kaç gün sürdü ve ne zaman olmuştu kuzum? Çok korktum ama doktor çok normal şeyler bunlar dedi rahatladım biraz. Dün normale döndü zaten ama yine de korkuyo insanInsallah canim. Korkma benimde oldu cok sukur bir sikinti yasamadim korkma sende
Kuzum iş güç uğraşıyorum sabah kalp atışını duyduk 6haftalik olduk ama canavarım 5 gün önden gidiyor rabbim bekleyen herkese nasip etsinm@Celine0719 kuzum napiyosun sesin çıkmıyor bebiş nasil
Kalbini dinledim ki bugün dünyalara bedeldi ve onu çok özledim her dakika gorme k istiyorumSağol canım nasıl gidiyorr
Belde de çalışıyorum canım..keşke gitsem gidebilsem,yarım saatte bir dolmus kalkıyor..off..gitme durumun yok mu:/ 4ten önce... inşallah seninle moralleniriz...
Aa saçamala hemen umutsuzluğa düşmüssün ama kızdırcaksın benıŞuan çok korkuyorum canım ya..İlk sonuç önemli degilde iki gün sonraki kan testimde hayal kırıklığı yaşamak..Düşüncesi ağlatıyor şuan..
Yok şekerim o kadar olmaz bence :) tek yumurta ikizleri tamamen genetik faktörlüymüş, bizde hiç yok ikiz :)Tek kese içinde 2 tanr neden olmasın :)
tamam o zaman sakince bekle canım öğleden sonra tekrar telde denersin.. ağlama stres yapmaaa hadi bakıyımBelde de çalışıyorum canım..keşke gitsem gidebilsem,yarım saatte bir dolmus kalkıyor..off..
Yaaaa duydun mu maşallaaahh . Böyle sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallahhKalbini diyeyim ki bugün dünyalara bedeldi ve onu çok özledim her dakika gorme k istiyorum
Bu topiğe ikiz lazımYok şekerim o kadar olmaz bence :) tek yumurta ikizleri tamamen genetik faktörlüymüş, bizde hiç yok ikiz :)
Sen patlat bi ikizBu topiğe ikiz lazım
selam canım nasıl durdu tekrar gümbür gümbür attı ... orayı anlamadımm... enfeksiyon için de bol su içmelisin... Sağlıkla devam etsin inşallaahh.. yok mu kese fotosuu:)Kizlarrr nasılsınız is güç internet beklemek derken yeni girebildim kalbini duydum çok şükür ilk gebeligimde kalbi yavaştı sonra durmuştu şu an güm güm güm atıyor gördüm kizlar mükemmel bir şey rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda idrar yolu enfeksiyonu var başka da sıkıntı yok
Maşallah canım ya ne kadar güzell. Bizim kalp atış randevumuz normalde cuma günü ama ben başka bi sebeple bugün de gidicem doktora, inşallah ben de bi sürpriz yaşarım güm güm duyarım canımKizlarrr nasılsınız is güç internet beklemek derken yeni girebildim kalbini duydum çok şükür ilk gebeligimde kalbi yavaştı sonra durmuştu şu an güm güm güm atıyor gördüm kizlar mükemmel bir şey rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda idrar yolu enfeksiyonu var başka da sıkıntı yok
arkadaşlar öncelikle merhaba ben 15 yıl sonra 3. tüp bebekle hamile kaldım benim değerim hiç ikiye katlamadı dr bugebelikten umut yok dedi çok ağladım ama çok şükür oğlum şuan 4 aylık kucağımda rabbim yardımcınız olsun
2014te encan paylasmis..
18 di ilk test sonucum. İkişer gün arayla 5 test yaptırdım hiçbiri iki kat artmadı. Son testten altı gün sonra değerim 2000 olmuştu. 184 ten 2000 e yükselmesi altı gün sürdü. Başlarda az artabiliyor değer. Sonra hızlanıyor. Ondan sonra kese görünsün kalp atışı duyulsun diye kendi kendini yiyorsun. Sonra ikili üçlü taramalar, ayrıntılı ultrason, şeker testi nst ler derken dokuz ay stresli bir bekleyiş halini alıyor. Fakat sonuç hep güzel: Dünyalar tatlısı bir yavru. Senin de değerin artmaya başlamış bak. Tavsiyem bir kere daha yaptır sonra bir hafta bekle doktora git. Kendini daha fazla yıpratma. Hayırlı olsun.
Sudemerve paylasmis... ayydvtb umut sakli kalsin... kesinlesince uzulursun...:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?