Hee tam adamına dedinSen patlat bi ikiz
Kaç haftalık oldun canım neden doktora gideceksin bir sorun mu varMaşallah canım ya ne kadar güzell. Bizim kalp atış randevumuz normalde cuma günü ama ben başka bi sebeple bugün de gidicem doktora, inşallah ben de bi sürpriz yaşarım güm güm duyarım canım
Hayırlı olsun bebişiniz sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKizlarrr nasılsınız is güç internet beklemek derken yeni girebildim kalbini duydum çok şükür ilk gebeligimde kalbi yavaştı sonra durmuştu şu an güm güm güm atıyor gördüm kizlar mükemmel bir şey rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda idrar yolu enfeksiyonu var başka da sıkıntı yok
Kuzum ilk gebeliğinden bahsetmiş öncelikle ilk önce yavas attı sonra durdu demiş .selam canım nasıl durdu tekrar gümbür gümbür attı ... orayı anlamadımm... enfeksiyon için de bol su içmelisin... Sağlıkla devam etsin inşallaahh.. yok mu kese fotosuu:)
Kuzum benim adettin ilk gunu falan olmustu 2 gun surdu herhalde bende cok korktum ama abla cok normal diyince rahatlamistim. Bak doktorda normal demis cok elham yapma insallah kalp atisini duyup gelirsinAy senin de mi oldu canım? Kaç gün sürdü ve ne zaman olmuştu kuzum? Çok korktum ama doktor çok normal şeyler bunlar dedi rahatladım biraz. Dün normale döndü zaten ama yine de korkuyo insan
Kuzum ağustosta kurtaj oldum ben kalbi atıyordu ama yavaştı 1 hafta sonra durdu şimdiki gebeligimde de 6 haftamdayım şimdi yavaş değil hızlı atıyor doktor çok sağlıklı dedi o :)selam canım nasıl durdu tekrar gümbür gümbür attı ... orayı anlamadımm... enfeksiyon için de bol su içmelisin... Sağlıkla devam etsin inşallaahh.. yok mu kese fotosuu:)
Kız çift yumurta ikizi genetik olmuyomuş herkesin olabilirmiş hadi inşallah :)Hee tam adamına dedin
Bende ikiz yokta eşimin dedesi ikiz birde teyzesının ikiz çocukları var oda bize gelmez zaar
Aman sağlıklı olsunda 1 2 3 farketmezKız çift yumurta ikizi genetik olmuyomuş herkesin olabilirmiş hadi inşallah :)
Hayirli olsun canim dunyanin en guzel sesi oKalbini diyeyim ki bugün dünyalara bedeldi ve onu çok özledim her dakika gorme k istiyorum
Sata göre 5+4 üm bugün canım ama bebiş 4 gün önden gidiyo yani ultrasona göre bugün 6+1 olmalıyım. 3 gün açık kahve rengi lekelenmem oldu canım dün geçti normale döndü, doktorumu aradım normal şeyler ağrın yoksa kan renginde değilse endişelenicek bi şey yok dedi ama bi gidiyim canım korktumKaç haftalık oldun canım neden doktora gideceksin bir sorun mu var
Hosgeldin :)
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız. Ayrıca üzülme herkesin imtihanı kendine ağır yine de kimse umutsuz değil güneş doğuyorsa ümit var demektir
Endiselenme kuzum ama tabi ki vakit kaybetme git doktora bize de haber etSata göre 5+4 üm bugün canım ama bebiş 4 gün önden gidiyo yani ultrasona göre bugün 6+1 olmalıyım. 3 gün açık kahve rengi lekelenmem oldu canım dün geçti normale döndü, doktorumu aradım normal şeyler ağrın yoksa kan renginde değilse endişelenicek bi şey yok dedi ama bi gidiyim canım korktum
İnşallah canım benim inşallahKuzum benim adettin ilk gunu falan olmustu 2 gun surdu herhalde bende cok korktum ama abla cok normal diyince rahatlamistim. Bak doktorda normal demis cok elham yapma insallah kalp atisini duyup gelirsin
Kuzum listemize baktım sen de mi hamissin Allahm ne kadar sevindim uğurlu geldi burası yaAman sağlıklı olsunda 1 2 3 farketmez
Dakkikada kacti canim bizim 129 duKizlarrr nasılsınız is güç internet beklemek derken yeni girebildim kalbini duydum çok şükür ilk gebeligimde kalbi yavaştı sonra durmuştu şu an güm güm güm atıyor gördüm kizlar mükemmel bir şey rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda idrar yolu enfeksiyonu var başka da sıkıntı yok
Tamam canım yazıcam sonra hemen burayaEndiselenme kuzum ama tabi ki vakit kaybetme git doktora bize de haber et
Ben de öyle düşündüm aslında evet o da çok mantıklı ama ben daha bir buçuk sene olmasına rağmen yıllar geçmiş gibi çok yıprandım
Ay kız heyecandan sormadım birazdan yine gidecem kan sonucları için sorayim Hay Allah :))Dakkikada kacti canim bizim 129 du
Ayy kızlar sabah sabah arkadaşım aradı :) ruyamda sarışın erkek bebişin olduğunu gördüm çok tatlıydı hep gülüyordu dedi cook umutlandım rüyada olsa mutlu oluyor insan :/ sizce ne anlama gelir?? :)
Utrasyon kagidi verdiyse orada yaziyor canimAy kız heyecandan sormadım birazdan yine gidecem kan sonucları için sorayim Hay Allah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?