Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım ya ne kadar güzell. Bizim kalp atış randevumuz normalde cuma günü ama ben başka bi sebeple bugün de gidicem doktora, inşallah ben de bi sürpriz yaşarım güm güm duyarım canım
Kaç haftalık oldun canım neden doktora gideceksin bir sorun mu var

Hayırlı olsun bebişiniz sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

selam canım nasıl durdu tekrar gümbür gümbür attı ... orayı anlamadımm... enfeksiyon için de bol su içmelisin... Sağlıkla devam etsin inşallaahh.. yok mu kese fotosuu:)
Kuzum ilk gebeliğinden bahsetmiş öncelikle ilk önce yavas attı sonra durdu demiş .
Şimdi ki gebeliği güzelmiş gümbür gümbür atıyomus :))

Ay senin de mi oldu canım? Kaç gün sürdü ve ne zaman olmuştu kuzum? Çok korktum ama doktor çok normal şeyler bunlar dedi rahatladım biraz. Dün normale döndü zaten ama yine de korkuyo insan
Kuzum benim adettin ilk gunu falan olmustu 2 gun surdu herhalde bende cok korktum ama abla cok normal diyince rahatlamistim. Bak doktorda normal demis cok elham yapma insallah kalp atisini duyup gelirsin

selam canım nasıl durdu tekrar gümbür gümbür attı ... orayı anlamadımm... enfeksiyon için de bol su içmelisin... Sağlıkla devam etsin inşallaahh.. yok mu kese fotosuu:)
Kuzum ağustosta kurtaj oldum ben kalbi atıyordu ama yavaştı 1 hafta sonra durdu şimdiki gebeligimde de 6 haftamdayım şimdi yavaş değil hızlı atıyor doktor çok sağlıklı dedi o :)

Kaç haftalık oldun canım neden doktora gideceksin bir sorun mu var
Sata göre 5+4 üm bugün canım ama bebiş 4 gün önden gidiyo yani ultrasona göre bugün 6+1 olmalıyım. 3 gün açık kahve rengi lekelenmem oldu canım dün geçti normale döndü, doktorumu aradım normal şeyler ağrın yoksa kan renginde değilse endişelenicek bi şey yok dedi ama bi gidiyim canım korktum

Hosgeldin :)
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız. Ayrıca üzülme herkesin imtihanı kendine ağır yine de kimse umutsuz değil güneş doğuyorsa ümit var demektir

hoşbuldum :) doğru diyorsun aslında ümidimi kaybetmemem lazım.. bakalım bugün doktor neler söyleyecek nasıl bi süreç önerecek

Endiselenme kuzum ama tabi ki vakit kaybetme git doktora bize de haber et

Kuzum benim adettin ilk gunu falan olmustu 2 gun surdu herhalde bende cok korktum ama abla cok normal diyince rahatlamistim. Bak doktorda normal demis cok elham yapma insallah kalp atisini duyup gelirsin
İnşallah canım benim inşallah

Dakkikada kacti canim bizim 129 du

Ayy kızlar sabah sabah arkadaşım aradı :) ruyamda sarışın erkek bebişin olduğunu gördüm çok tatlıydı hep gülüyordu dedi cook umutlandım rüyada olsa mutlu oluyor insan :/ sizce ne anlama gelir?? :)

Ben iki arkadaşımı rüyamda gördüm cinsiyetine kadar iki side 1 ay geçmeden hamile haberlerini aldım senin de inşallah öyle olur hatta kendi kendime derim biri beni rüyasında görürse hamile kalcam felan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…