dua edin canım inşallah birden artış gösterir perşembe gününeKadın doğum kısmına meşgul olmaları yüzünden hat bağlanmadı..Ne yerdeyim ne gökte daha ilk kan testinde bile..Çok kötü oldum dvtb nin sonuçlara..Allahım ne olur..
Çok dua edicem...dua edin canım inşallah birden artış gösterir perşembe gününe
Kizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
aminnn kuzum inşallah hakımızda hayırlısı diyelimOyy kuzum ya gönül sağlıklı olsun isterdi ama kısmet değilmiş inşallah dış gebelik değildir kimyasal olup erkenden kendiliginden sonlanır
Aa saçamala hemen umutsuzluğa düşmüssün ama kızdırcaksın benı
Öyle olsa bile üzülmek yok . Rabbım böyle uygun gördü demekki ..
Şuan dua edip rabbıma sığın o ne derse on
Canlariim..cok tesekkur ederiim...tamam o zaman sakince bekle canım öğleden sonra tekrar telde denersin.. ağlama stres yapmaaa hadi bakıyım
Evet kuzum Allahıma şükürler olsunKuzum listemize baktım sen de mi hamissin Allahm ne kadar sevindim uğurlu geldi burası ya
Allah razı olsun canım benimÇok dua edicem...
Evet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler
Okdr heveslenmiştim kanavermiyorum siz kaybettiniz
Kuzum öyle aldırabılırsem diye gittiydim ya ..Acile git istersen doktora de ağrım var hamilelik şüphemde var de iki saate almis olursun hem sonucu
Pik pik pik pik12.gündeyim kızlar.
Damlatır damlatmaz böyle oldu.
Cumartesi günü olmuştu ilişki dün olmadı bugün ve yarını değerlndiremyi düşünüyorum
:)) sabah olamıyor hafta içi canım ya. Erken kalkıyor eşim erken gidiyor o yüzden kalk yap duş al çık falan çok zor anca akşamları. :)))Pik pik pik pik
Maaşaalllaaaah bugun yarın çarşamba da değerlendir . Sabah olsa güzel olur
yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Ben 29 30 pikti ya o günleri değerlendirdim . 30 akşamı silikleşmişti ama çatlama günü birliktelik yaşamış oldum ..:)) sabah olamıyor hafta içi canım ya. Erken kalkıyor eşim erken gidiyor o yüzden kalk yap duş al çık falan çok zor anca akşamları. :)))
Artık kjsmet başk testim de kalmadı zaten :))))
En azından piki yakaladım. Bu 2 günü değerlendireyim olursa çarşamba da bakalım. Sen pimten sonra 3 gün mü denemiştin canım
Aynı değil canım . Dış gebelik için müdahale gerekiyor kürtaj gibi .Hadi ya çok üzüldüm inşallah bidaki gitmende çok çok artar kimyasal ve dış gebelik aynı şey degilmi
Aynı değil canım . Dış gebelik için müdahale gerekiyor kürtaj gibi .
Kimyasal kendı kendıne düşüyor
Benım kimyasal hemen düştü canım . Reglim 2 gün geçmişti sadece değer çok artmadan hemen düştü çok şükürHadi ya bende ayni sanıyorum seninkide kimyasaldan sonra hemen olunca şaşırmıştım kendi kendime korunma süresi veriyorlar diye neyse ögrendigim iyi oldu
Kuzum bata 3 vardı sanırım morci baktırdıyında . Ve bir daha baktırmadı kan da o 18 gün sonra doktora gidip kalp atışı ve bebeği görmüştümorcivertkedi canım ilk 46 demiştin galiba dimi ogrendiginde.bata kaç vardı? Bat miydi ya da? İki gün sonra tekrar baktırmis mıydın kacti..ben hala öğrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?