Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ağustosta kurtaj oldum ben kalbi atıyordu ama yavaştı 1 hafta sonra durdu şimdiki gebeligimde de 6 haftamdayım şimdi yavaş değil hızlı atıyor doktor çok sağlıklı dedi o :)
Hay masallah canim saglikla devam etsin insallah.. ben okuyamamisim o zaman ilk gebeligimde oyle oldu dedigini H E insallah darisi basiniza nedemistimkibenn dvtb

Güzel enerji yaymak lazımmmmm kuzum, bu aralar değerlendirme yapıyoruz ve şubat sonu testlerde çift çizgiyi görüyoruz inşallah

Hadi inşAllahhh Mart başı da görmeye razıyım pozitif göreyim kırmızı kart yemeyeyimde yeterki

dvtb inşalalh artış olur bi sonraki ölçümde. ama olmazsada inşalalh dış gebelik değilde kimyasaldır .
müdahale ve korunma gerektirmez inşalalh dualarımız seninle :)
nedemistimkibenn bence bat günü için değerin iyi sanırım sitede okuduğuumuz tecrübelere dayanarak inşallah kat kat artar

Masallah canim super benim de bat 3.gunu 360li biseylerdi.. saglikla artsin insallah.. telefonla mi ogrendin:))
Evet resmen taciz ettim merkezi,ya meşgul ya açan yoktu sabırsızlıktan nasılsa açan yok diye derste aradım bide.sonra sonuç için çıktım dışarı..çocukların yanına girdiğimde yüzünüzde güller açıyor dedi hepsiAllahim ne olur daim et.. dvtb kim değeri de kat kat artsın inşallah...

Ayy canim yaa.. super Rabbim yarida koymasin hevesimizi...

Allah razı olsun canlarım..inşallah ya..şimdi bekle ki gelsin çarşamba.. ve hatta cuma da aynı yerde kan vericem..sonra gerek kalmaz herhalde ya..ah Allahım..yardım et bize..
Gelir gelir çarşambada gelir cumada gelir, bir bakmışsın yavrun gelmiş.. Sen düşünme bunları canım benim anın tadını çıkar bak ne güzel çıkmış değerin Dualarım seninle, darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…