Ben 29 30 pikti ya o günleri değerlendirdim . 30 akşamı silikleşmişti ama çatlama günü birliktelik yaşamış oldum ..
birde 1 inde birliktelik olmustu
Hay masallah canim saglikla devam etsin insallah.. ben okuyamamisim o zaman ilk gebeligimde oyle oldu dediginiKuzum ağustosta kurtaj oldum ben kalbi atıyordu ama yavaştı 1 hafta sonra durdu şimdiki gebeligimde de 6 haftamdayım şimdi yavaş değil hızlı atıyor doktor çok sağlıklı dedi o :)
Masallah canim super benim de bat 3.gunu 360li biseylerdi.. saglikla artsin insallah.. telefonla mi ogrendin:))
Güzel enerji yaymak lazımmmmm kuzum, bu aralar değerlendirme yapıyoruz ve şubat sonu testlerde çift çizgiyi görüyoruz inşallah
Erken farkedilirse kalmıyor canım .Dis gebelikte de mudahaleye gerek kalmiyor bazen U Ufukta_bebek oyle oldu demi ?
Maşallah
Evet resmen taciz ettim merkezi,ya meşgul ya açan yoktuMasallah canim super benim de bat 3.gunu 360li biseylerdi.. saglikla artsin insallah.. telefonla mi ogrendin:))
Evet canım oluyor aynenkızlar ara ara şiddetli karın ağrım oluyor. yumurtlama döneminde sizde de oluyor mu?
Ayy canim yaa.. super Rabbim yarida koymasin hevesimizi...Evet resmen taciz ettim merkezi,ya meşgul ya açan yoktusabırsızlıktan nasılsa açan yok diye derste aradım bide.sonra sonuç için çıktım dışarı..çocukların yanına girdiğimde yüzünüzde güller açıyor dedi hepsi Allahim ne olur daim et.. dvtb kim değeri de kat kat artsın inşallah...
MaşallahKatlana katlana artsın inşallah
Allah razı olsun canlarım..inşallah ya..şimdi bekle ki gelsin çarşamba.. ve hatta cuma da aynı yerde kan vericem..sonra gerek kalmaz herhalde ya..ah Allahım..yardım et bize..nedemistimkibenn maşallaj maşallah benım batın 2. Günü 283 tü gayet güzel canım
Canımm..iyi ki dedin de aradım ya.. yoksa safça beklerdim e nabizdaAyy canim yaa.. super Rabbim yarida koymasin hevesimizi...
Ben umudumu yitirmedim valla ne yalan soyleyim.. hayir bi de yaslar yakin ya.. onun olursa ben de kendime umut bicicem... Rabbim guldursun yuzumuzu insallah kuzum.
Gelir gelir çarşambada gelir cumada gelir, bir bakmışsın yavrun gelmiş.. Sen düşünme bunları canım benim anın tadını çıkar bak ne güzel çıkmış değerinAllah razı olsun canlarım..inşallah ya..şimdi bekle ki gelsin çarşamba.. ve hatta cuma da aynı yerde kan vericem..sonra gerek kalmaz herhalde ya..ah Allahım..yardım et bize..
Rica ederim kuzum ozel olunca aklima geldi.. mail bile attiranlar oluyor... devlet olsa zor da.. ayy gozun aydin olsun insallah saglikla artsin..Canımm..iyi ki dedin de aradım ya.. yoksa safça beklerdim e nabizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?