Masallah canim saglikla artar insallah degerlerin de gayet guzel benim bat gunj 97 idi insallah kucagina alirsin yavrunuEvet resmen taciz ettim merkezi,ya meşgul ya açan yoktusabırsızlıktan nasılsa açan yok diye derste aradım bide.sonra sonuç için çıktım dışarı..çocukların yanına girdiğimde yüzünüzde güller açıyor dedi hepsi Allahim ne olur daim et.. dvtb kim değeri de kat kat artsın inşallah...
İkimizde de sorun yok ama nasip demek ki 16 ay oldu bu ay eşim yoktu hem kafam hem ben dinlendim. Bugün adet oldum haftaya eşimde geliyor yeni bir dönem başlayacak bizim içinBenim 5.Ay ama bi sorun yoksa bende ve eşimde allahın takdirine birakirim kısmeti ne zamnsa olur sizde sorun ciktimi
aynen elçin yazmış zaten, 3 vardı. bana kalsa onu da vermezdim eşim durmadı :)morcivertkedi canım ilk 46 demiştin galiba dimi ogrendiginde.bata kaç vardı? Bat miydi ya da? İki gün sonra tekrar baktırmis mıydın kacti..ben hala öğrenemedim
maşallahh çok güzeldir
İnşaAllahh kuzm amaa 1.5 yıl sonraa %85 düzelir denildiCok sukur canim agrilar gecer yakinda Rabbim bir daha yasatmaz insallah
Kyzum yakın gibi duruyo 1 2 gune ıhtıyacı var gbı ama bazen bir anda da pik oluyoBugünün ovulasyonu kızlar, regl ile birlikte 14. günüm bugün sizce nasıl ???
Kyzum yakın gibi duruyo 1 2 gune ıhtıyacı var gbı ama bazen bir anda da pik oluyo
Ayy insallah ben de cok istiyorum ikiz.:))Hep dua ediyorum..Bu ay da cift yumurtlamisim..Doktor ihtimal var dedi..:))Tabi bu ay tutarsa.Iki ay once de cift yujurtlamistim.Onu kacirdim.:)
inşallah canım benim inşallahHadi ya çok üzüldüm inşallah bidaki gitmende çok çok artar kimyasal ve dış gebelik aynı şey degilmi
canım Allah razı olsun ismim Tuba@nedemistimkibenn canım evham yapma, güzel haberler vereceksin bize bugün.. Heyecanla bekliyorum
dvtb kuzum dua istemişsin, dualarım seninle. İsmini söylersen adınla edeyim
Amin kuzum inşallahHay masallah canim saglikla devam etsin insallah.. ben okuyamamisim o zaman ilk gebeligimde oyle oldu dediginiH E insallah darisi basiniza @nedemistimkibenn dvtb
Maşallah
Hadi inşallah ya ben korkuyorum çoğul gebeliktenAyy insallah ben de cok istiyorum ikiz.:))Hep dua ediyorum..Bu ay da cift yumurtlamisim..Doktor ihtimal var dedi..:))Tabi bu ay tutarsa.Iki ay once de cift yujurtlamistim.Onu kacirdim.:)
Allah razı olsun canım benim inşallah artar artış olmazsa da kimyasal olur bakalım hayırlısıdvtb inşalalh artış olur bi sonraki ölçümde. ama olmazsada inşalalh dış gebelik değilde kimyasaldır .
müdahale ve korunma gerektirmez inşalalh dualarımız seninle :)
@nedemistimkibenn bence bat günü için değerin iyi sanırım sitede okuduğuumuz tecrübelere dayanarakinşallah kat kat artar
aminnn kuzum inşallah Allah razı olsunEvet resmen taciz ettim merkezi,ya meşgul ya açan yoktusabırsızlıktan nasılsa açan yok diye derste aradım bide.sonra sonuç için çıktım dışarı..çocukların yanına girdiğimde yüzünüzde güller açıyor dedi hepsi Allahim ne olur daim et.. dvtb kim değeri de kat kat artsın inşallah...
Evet kuzum ilk tespit edildiği zaman iğne tedavisine başlanıyor iki doz iğne hakkı var eğer ikinci dozdan sonra düşmezse müdahale ediliyorDis gebelikte de mudahaleye gerek kalmiyor bazen U Ufukta_bebek oyle oldu demi ?
aminnn kuzum benim inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBen umudumu yitirmedim valla ne yalan soyleyim.. hayir bi de yaslar yakin ya.. onun olursa ben de kendime umut bicicem... Rabbim guldursun yuzumuzu insallah kuzum.
hahahahha çok güldüm8. Ayda neyi farklı yaptınız acaba?
Kuzum erken yada geç farketmiyor tüp patlamadığı iç kanama olmadığı sürece müdahale olmuyor. İğne tedavisi uygulanıyor önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?