İnşalahhhhh nazlı bir yavrumuzdur da annesini teyzelerini korkutmak istemiştirinşallah öyledir kuzum daha net bişey bilmiyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah
Kuzum manuel kayıt yapman lazımFemometer uygulamasına Lh testleri nasıl ekleniyor? Teşhis olarak bakıyorum ama çektiğim resim kayıt olmuyor
Bana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))Hadi inşallah ya ben korkuyorum çoğul gebelikten
Ama o doğurma , büyütme süreci zaten yıpratcakBana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))
Maşallah gözünaydınArkadaşlar merhaba bende yeni katıldim aranıza bugün öğrendim benimde bitanecik daha bebeğim olacakmış
gözün aydın canımArkadaşlar merhaba bende yeni katıldim aranıza bugün öğrendim benimde bitanecik daha bebeğim olacakmış
planlı mı süpriz mi oldu?Teşekkürler ederim ama benim 3 çocuğum olucak insallin
Bir defa çıldırayım diyorsunBana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))
Doğurması kolay olur kız sezeryanla biri de ayni ikiside aynıdır herhaldeAma o doğurma , büyütme süreci zaten yıpratcak
Ay bilmşyoeum ben istemem sanırım yaa aslınd aönceden istiyorum ama ne bilim şimdi düşününce yapamam . 2 kedim var 2 de biranda çocuk gelirse fıttırım heralde
Ama Allahım ne derse o sağlıkla gelsin deidğim gibi 1 2 3 farketmez :)
bizden de ikiz çok hatta benim çektiğimi söylenen halam bile ikiz doğurmuş ama ben hep tek hamile kaldım :) ananem doğurmuş dedem ikiz eşiymiş... var da var yani:)Bir defa çıldırayım diyorsunbenimde çoğul gebelik riskim yüksekmiş muayenelerde söylerdi doktor akrabalarda de var ikiz
leonunannesi merhaba canım yarın bat günü .. nasılsın ??
inşallah kuzum inşallahİnşalahhhhh nazlı bir yavrumuzdur da annesini teyzelerini korkutmak istemiştir
Supriz olduplanlı mı süpriz mi oldu?
Buna da çok şükür kuzum :) maşallaahhh cuma gunu guzel haberlerle gel inşallaaahhhhhhhKızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma
İyiyim kuzum elhamdülillahİyiyim canım daha hiç adet belirtisi yok ama hayırlısı bakalım, sen nasılsın?
Amiinn canım benim ya inşallahhBuna da çok şükür kuzum :) maşallaahhh cuma gunu guzel haberlerle gel inşallaaahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?