Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femometer uygulamasına Lh testleri nasıl ekleniyor? Teşhis olarak bakıyorum ama çektiğim resim kayıt olmuyor

Bana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))
Ama o doğurma , büyütme süreci zaten yıpratcak
Ay bilmşyoeum ben istemem sanırım yaa aslınd aönceden istiyorum ama ne bilim şimdi düşününce yapamam . 2 kedim var 2 de biranda çocuk gelirse fıttırım heralde

Ama Allahım ne derse o sağlıkla gelsin deidğim gibi 1 2 3 farketmez :)

Bana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))
Bir defa çıldırayım diyorsun benimde çoğul gebelik riskim yüksekmiş muayenelerde söylerdi doktor akrabalarda de var ikiz

Doğurması kolay olur kız sezeryanla biri de ayni ikiside aynıdır herhalde ama ben bakamam zannımca anne kv abla görümce ne varsa toplarım

Bir defa çıldırayım diyorsun benimde çoğul gebelik riskim yüksekmiş muayenelerde söylerdi doktor akrabalarda de var ikiz
bizden de ikiz çok hatta benim çektiğimi söylenen halam bile ikiz doğurmuş ama ben hep tek hamile kaldım :) ananem doğurmuş dedem ikiz eşiymiş... var da var yani:)

Kızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma

Buna da çok şükür kuzum :) maşallaahhh cuma gunu guzel haberlerle gel inşallaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…