Gözün aydın canım :)Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldim aranıza bugün öğrendim benimde bitanecik daha bebeğim olacakmış
hadi gözün aydın maşallahKızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma
ben baya bir kahve içiyorum ya inşallah engel filan değildirKızlar hergün bir fincan kahve içiyorum. Hamile kalmaya veya hamilelikte bi engel değildir dimi :)
Ben bi fincan içiyorum ama internetten araştırdım hamile kaldıktan sonra içmemek daha iyiymiş çünkü bebeğin vücudu kahveyi sindiremiyormuş..ben baya bir kahve içiyorum ya inşallah engel filan değildir
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım :)
Çok şükür canımm bi de kalp atışını duysamhadi gözün aydın maşallah
Ben de gozumu kararttim sanirim. Bana da korkutucu geliyordu onceden ama simdi nedense kalbimden geciyor.Nasip olur insallah diyorum..:))Ama o doğurma , büyütme süreci zaten yıpratcak
Ay bilmşyoeum ben istemem sanırım yaa aslınd aönceden istiyorum ama ne bilim şimdi düşününce yapamam . 2 kedim var 2 de biranda çocuk gelirse fıttırım heralde
Ama Allahım ne derse o sağlıkla gelsin deidğim gibi 1 2 3 farketmez :)
Canim iki tane olursa yine ayni olacak.Dedigin gibi bir defada iyidir:))Bir defa çıldırayım diyorsunbenimde çoğul gebelik riskim yüksekmiş muayenelerde söylerdi doktor akrabalarda de var ikiz
ben kafein bagımlısıyım resmen bunu öğrendiğim iyi oldu canım.. ama bebis için bırakırım tabiki yeterki olsunBen bi fincan içiyorum ama internetten araştırdım hamile kaldıktan sonra içmemek daha iyiymiş çünkü bebeğin vücudu kahveyi sindiremiyormuş..
Vallahi bende hergün 1 fincan içiyorumKızlar hergün bir fincan kahve içiyorum. Hamile kalmaya veya hamilelikte bi engel değildir dimi :)
Masallah :) bizde kuzenler ikiz çoğunlukla amca teyze çocuklarıbizden de ikiz çok hatta benim çektiğimi söylenen halam bile ikiz doğurmuş ama ben hep tek hamile kaldım :) ananem doğurmuş dedem ikiz eşiymiş... var da var yani:)
Abla bir de ben zift gibi kahve içerim görsen1 fincanın da sıkıntı olacağını düşünmüyorum çok da değil yani :))
Doğru vallahi, ben onu seyrelteyim birazo zaman zift olmasın kuzum dikkatli olmakta fayda var tabi:)
Hafta bir balık , et yiyorum ..Kızlar nasıl besleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?