Hadi inşallah hayallerin gerçek olurBen de gozumu kararttim sanirim. Bana da korkutucu geliyordu onceden ama simdi nedense kalbimden geciyor.Nasip olur insallah diyorum..:))
kuzuuum yumurta sevmeyen yemeyen de sen değil miydin? :) maşallah iyi bakıyorsun.. bak ev yoğurdunu da mutlaka ye..Hafta bir balık , et yiyorum ..
Mevsim meyveleri tüketiyorum her akşam öyle bir bütün elmanın yarısı mesela ayva yarısı öyle..
Hafta bir brokoli , ıspanak yemeğe özen gösteriyorum folik asit kaynağıdır ikiside ..
Şuan abur cubura dur diyemedim . Sanırım doktora genuz gitmedimden .. geçen sefer keseyi görür görmez zararlı herşeyı kesmiştim .
Bu sefer kesemıyorum .. saldım açıkcası bu sefer ..
her gun 1 yumurta (çokpişmiş) yiyorum. 1 bardak süt içiyorum .
Öyle işte . Birde bakliyat yemeyede özen gösteriyorum mercimek , bulgur gibi..
Aslında sen tecrubelısın :) sen tüyı ver biraz
Bilemedim ki aslında öyle düşününce fena fikir değilCanim iki tane olursa yine ayni olacak.Dedigin gibi bir defada iyidir:))
Yok kuzum ben yumueta yerım sadece beyazını sevmem .kuzuuum yumurta sevmeyen yemeyen de sen değil miydin? :) maşallah iyi bakıyorsun.. bak ev yoğurdunu da mutlaka ye..
Benımki isyanlardaBenimkine de gece sinir oldum... gururumu ayaklar altına aldım yanaştım... ciddi misin diyo hee dedim, banyomu yaptım değmez 10 dk için dedi
Nasıl yani kız. Benim dün 12. Günümdü, adam gazdan mide ağrısından duramadı. Değerlendirmedik. Bugün artık erken gel dedim hahahaBenimkine de gece sinir oldum... gururumu ayaklar altına aldım yanaştım... ciddi misin diyo hee dedim, banyomu yaptım değmez 10 dk için dedi
Ben sütü probiyotik yoğurtla mayalamıştım ablanın biri demişti tadı da güzel hemde faydalı aklında bulunsun canımYok kuzum ben yumueta yerım sadece beyazını sevmem .
Beyazıyla sarını karıştırım yerım . Eger haşlrsam sadece sarısını yerım :))
Evet yaaa yogurt konusunda haklısın dur eşime süt aldırayımde bir yogurt mayalayım onu unuttum
Caffeoursa da görmüştüm tadı nasıl ?Ben sütü probiyotik yoğurtla mayalamıştım ablanın biri demişti tadı da güzel hemde faydalı aklında bulunsun canım
offf yaa ama dedim millet her gün yapayiBenımki isyanlarda
Ne zamana kadar böyle gitcek diyo
Kalp atışıne kadar dedim
Bakalım nolcak .. 2 aydır adamı uçurdum
Şimdi bocaladı
ahahha kız anladığın gibi işte.. ben isteyince o kaçıyo o isteyince ben kaçıyom ondan tutturamıyoz işteNasıl yani kız. Benim dün 12. Günümdü, adam gazdan mide ağrısından duramadı. Değerlendirmedik. Bugün artık erken gel dedim hahaha
Gençken sizde öyleymişsiniz herlade kuzum .offf yaa ama dedim millet her gün yapayionlar genç demesin mi
Güzel canım normal yoğurttan bir farkı yok bence evde mayaladığında aynı yoğurt gibi tutuyorCaffeoursa da görmüştüm tadı nasıl ?
benim bugün 12. gün. :))Nasıl yani kız. Benim dün 12. Günümdü, adam gazdan mide ağrısından duramadı. Değerlendirmedik. Bugün artık erken gel dedim hahaha
Dur ozaman maya olarak ondan alayım ..Güzel canım normal yoğurttan bir farkı yok bence evde mayaladığında aynı yoğurt gibi tutuyor
Kız böyle olmaz işte bu işte istikrar çok önemli. Dün biraz da kızdım. Biraz değil epey kızmış da olabilirim hahhaa. Dedim eğer yumurtladıysam ve yumurta ölmüşse ay sonu seni fena yapıcam. Ya böyle şartlanmak da zor tabi de napıyım. Yumurta kaç gün yaşıyor kız salındıktan sonra.ahahha kız anladığın gibi işte.. ben isteyince o kaçıyo o isteyince ben kaçıyom ondan tutturamıyoz işte
Ben olsam bağlarım adamıahahha kız anladığın gibi işte.. ben isteyince o kaçıyo o isteyince ben kaçıyom ondan tutturamıyoz işte
Afiyet şifa olsun kuzumDur ozaman maya olarak ondan alayım ..
teşekkür ederim canım
Kuzum bu kadar üstelemeyın ama test etki yapar bu sefer ..Kız böyle olmaz işte bu işte istikrar çok önemli. Dün biraz da kızdım. Biraz değil epey kızmış da olabilirim hahhaa. Dedim eğer yumurtladıysam ve yumurta ölmüşse ay sonu seni fena yapıcam. Ya böyle şartlanmak da zor tabi de napıyım. Yumurta kaç gün yaşıyor kız salındıktan sonra.
24-36 saat diyorlar kuzum... aman napıyım yaa beyfendiye göre hareket ediyoruz işte....Kız böyle olmaz işte bu işte istikrar çok önemli. Dün biraz da kızdım. Biraz değil epey kızmış da olabilirim hahhaa. Dedim eğer yumurtladıysam ve yumurta ölmüşse ay sonu seni fena yapıcam. Ya böyle şartlanmak da zor tabi de napıyım. Yumurta kaç gün yaşıyor kız salındıktan sonra.
Kelepçe sponsorumu olsakBen olsam bağlarım adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?