Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzuuum yumurta sevmeyen yemeyen de sen değil miydin? :) maşallah iyi bakıyorsun.. bak ev yoğurdunu da mutlaka ye..

kuzuuum yumurta sevmeyen yemeyen de sen değil miydin? :) maşallah iyi bakıyorsun.. bak ev yoğurdunu da mutlaka ye..
Yok kuzum ben yumueta yerım sadece beyazını sevmem .
Beyazıyla sarını karıştırım yerım . Eger haşlrsam sadece sarısını yerım :))

Evet yaaa yogurt konusunda haklısın dur eşime süt aldırayımde bir yogurt mayalayım onu unuttum

Benimkine de gece sinir oldum... gururumu ayaklar altına aldım yanaştım... ciddi misin diyo hee dedim, banyomu yaptım değmez 10 dk için dedi
Benımki isyanlarda

Ne zamana kadar böyle gitcek diyo
Kalp atışıne kadar dedim
Bakalım nolcak .. 2 aydır adamı uçurdum
Şimdi bocaladı

Benimkine de gece sinir oldum... gururumu ayaklar altına aldım yanaştım... ciddi misin diyo hee dedim, banyomu yaptım değmez 10 dk için dedi
Nasıl yani kız. Benim dün 12. Günümdü, adam gazdan mide ağrısından duramadı. Değerlendirmedik. Bugün artık erken gel dedim hahaha

Ben sütü probiyotik yoğurtla mayalamıştım ablanın biri demişti tadı da güzel hemde faydalı aklında bulunsun canım

Nasıl yani kız. Benim dün 12. Günümdü, adam gazdan mide ağrısından duramadı. Değerlendirmedik. Bugün artık erken gel dedim hahaha
ahahha kız anladığın gibi işte.. ben isteyince o kaçıyo o isteyince ben kaçıyom ondan tutturamıyoz işte

ahahha kız anladığın gibi işte.. ben isteyince o kaçıyo o isteyince ben kaçıyom ondan tutturamıyoz işte
Kız böyle olmaz işte bu işte istikrar çok önemli. Dün biraz da kızdım. Biraz değil epey kızmış da olabilirim hahhaa. Dedim eğer yumurtladıysam ve yumurta ölmüşse ay sonu seni fena yapıcam. Ya böyle şartlanmak da zor tabi de napıyım. Yumurta kaç gün yaşıyor kız salındıktan sonra.

Kuzum bu kadar üstelemeyın ama test etki yapar bu sefer ..
doktorum asla çocuk için birliktelik yaşamayın dedi .
Ben çocuk için yaşdım ama eşime dediğim gibi bunu hiç hissettirmedim..
eşim hep daha erken 1 yıl sınra olur sıkılma kafasındaydı ..

belki onun rahatlıgıyla ekimden beri sürekli hamileyim

24-36 saat diyorlar kuzum... aman napıyım yaa beyfendiye göre hareket ediyoruz işte....
yaa evet şartlı birliktelik zor spontane olsun istiyorsun lakin o da işte böyle oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…