Tüylüler varya ondan olsunKelepçe sponsorumu olsaksende kırbaç alırsın sanahlar olmasın
Arkadaşım öyle benim 3 olunca ilk önce ekmeği kesin hamur işi yemeyin o size kilo yapar hergun bir avuç çerez yiyin aynen yoğurt çok faydalı senin yaptıkların cok iyi ...kaç haftalik hamilesinHafta bir balık , et yiyorum ..
Mevsim meyveleri tüketiyorum her akşam öyle bir bütün elmanın yarısı mesela ayva yarısı öyle..
Hafta bir brokoli , ıspanak yemeğe özen gösteriyorum folik asit kaynağıdır ikiside ..
Şuan abur cubura dur diyemedim . Sanırım doktora genuz gitmedimden .. geçen sefer keseyi görür görmez zararlı herşeyı kesmiştim .
Bu sefer kesemıyorum .. saldım açıkcası bu sefer ..
her gun 1 yumurta (çokpişmiş) yiyorum. 1 bardak süt içiyorum .
Öyle işte . Birde bakliyat yemeyede özen gösteriyorum mercimek , bulgur gibi..
Aslında sen tecrubelısın :) sen tüyı ver biraz
Bu kesinlikle doğru beni de ablam annem falan görür söylerler. Geçen mayıs ta da gebeliğimde söylememiştim bilmiyolardı tabi habire içlerine doğuyo işte sen hep hamilesin rüyamozda falan diyolardı. Uzun sürmedi ama öyle yakınların içlerine dopıyor. Benimde bi arkadaşım vardı çok isriyodu görmüştüm rüyamda hemde oğlun olucak dedim. 15 20 gün sonra hamilelik haberini vermişti :)Ben iki arkadaşımı rüyamda gördüm cinsiyetine kadar iki side 1 ay geçmeden hamile haberlerini aldım senin de inşallah öyle olur hatta kendi kendime derim biri beni rüyasında görürse hamile kalcam felan diye
5+1 günlük sanırım h e'nin ... senin 3. de hayırlı olsun canım.. hoş geldin.Arkadaşım öyle benim 3 olunca ilk önce ekmeği kesin hamur işi yemeyin o size kilo yapar hergun bir avuç çerez yiyin aynen yoğurt çok faydalı senin yaptıkların cok iyi ...kaç haftalik hamilesin
1 2 güne pik olacak gibi canım bencedeHergün yapmaya devam edicem canm son 3 testimle :) Bugüne kadar olanları birlikte ekledim :)
Hoşbuldum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah5+1 günlük sanırım h e'nin ... senin 3. de hayırlı olsun canım.. hoş geldin.
4+5 :)Arkadaşım öyle benim 3 olunca ilk önce ekmeği kesin hamur işi yemeyin o size kilo yapar hergun bir avuç çerez yiyin aynen yoğurt çok faydalı senin yaptıkların cok iyi ...kaç haftalik hamilesin
Yokk kızzz nerdeee5+1 günlük sanırım h e'nin ... senin 3. de hayırlı olsun canım.. hoş geldin.
Valla ben 2 3 fincan içiyorum. Zaten gebeliğin 5.haftasından sonra tek tiksindiğim şey kahve oluyor :)))) bari omzamana kadar içeyim 9 ay içemicem diyorum :))))) 2 3 türk kahvesi şekersiz yani. Dr a dedim engel olabilir mi hayur 2 3 kupa engel olur ama türk kahvesi 3ü geçmezsen sorun yok demişti ki ben oğlumdada çokk severdim 4 5 tane bile içerdik hamile kaldığım ay çünkü eşim izinliydi sigara kahve Allah ne verdiyse içiyordum :) gebelik öğrenir öğrenmez hepsini bıraktım tabi çok şükür 3.5 4 yıldır sigara da içmiyorum bırakmama da vesile oldu oğlum1 fincanın da sıkıntı olacağını düşünmüyorum çok da değil yani :))
Amiin insallah senin ne kadarlik simdi?Hoşbuldum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
16 ocak sat kuzum bat 13 şubattı ordan belki şaşırdın :))Kuzuu ne kalmis 5+1 e ben 13 ocak hatirladim sati:))
Masallah canim. Bende caya cok duskunum o da emilime engel oluyor diye tahmin ediyorum.. sabah ac karnina kahvaltidan once o cayi icerim... kahve de sutlu haftada bir iki en fazla icerim..Valla ben 2 3 fincan içiyorum. Zaten gebeliğin 5.haftasından sonra tek tiksindiğim şey kahve oluyor :)))) bari omzamana kadar içeyim 9 ay içemicem diyorum :))))) 2 3 türk kahvesi şekersiz yani. Dr a dedim engel olabilir mi hayur 2 3 kupa engel olur ama türk kahvesi 3ü geçmezsen sorun yok demişti ki ben oğlumdada çokk severdim 4 5 tane bile içerdik hamile kaldığım ay çünkü eşim izinliydi sigara kahve Allah ne verdiyse içiyordum :) gebelik öğrenir öğrenmez hepsini bıraktım tabi çok şükür 3.5 4 yıldır sigara da içmiyorum bırakmama da vesile oldu oğlum
Hahaha bizde hergün yapmıyoruz canım :)))))offf yaa ama dedim millet her gün yapayionlar genç demesin mi
Şöyle demişti dr canım. Gebelik düşünğrken folik ve aspirini kahve ve çaydan 1 2 saat önce veya sonra al demişti özellkle folik asit boşuna içmiş olursun demişti. Kahveyle arasında 1 2 saat olavakmış yani folik aditi emiyormuş kahveMasallah canim. Bende caya cok duskunum o da emilime engel oluyor diye tahmin ediyorum.. sabah ac karnina kahvaltidan once o cayi icerim... kahve de sutlu haftada bir iki en fazla icerim..
Hersey tamam adayları görelim
çocuk varken daha zor tabi buluşmak... çocuğun uyumasını bekle yorgun oluyorsun zaten... bir de inatlaşmalar oluyor restleşmeler ortada zor buluşuyorsunHahaha bizde hergün yapmıyoruz canım :)))))
Valla oğlan hafta sonu bizim pertimizi çıkardı. Bu bize yetiyo ya biz napıcZ 2.yi Allah aşkına dedim
Canı sağolsun ama maşallah çok akıllı vs çok yoruyor bizi hele hafta içi ben daha çok yoruluyorum tabi. Kreşe falan vermiyorum hani kreş eğitimini ben vermeye çalılıyorum hep ilgi istiyoe öğrenmek istiyor. Akşam 9 olmasını zor bekliyorum yani. Uyuduktan sonra kafa dinleyip eşimle vakit geçirip anca 1 2 çay iç yatıyoruz sabah tekrar 7 de başlıyor mesai
Havalar bi düzelse hemen bırakıcam canım çamaşır derdi beni korkutuyo heryeri batırırcak hava soğuk, çamaşır kurutma makinesi yok bu evde balkonda çok küçük çamaşırlar çok zor kuruyo evde de kurutamıyorum alerjim var. Ama hamile kalırsam seneye inşallah zaten 3.5 yaşında olacak.çocuk varken daha zor tabi buluşmak... çocuğun uyumasını bekle yorgun oluyorsun zaten... bir de inatlaşmalar oluyor restleşmeler ortada zor buluşuyorsunsen mutlaka çişi ayarla artık ver kreşe.. yakında bir yere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?