Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam da ben çok yorgundum eşime de biraz tripliydim o bekledi ama ben yanaşmadım
Bugün neyse geçti tribim foto attım yumurtlama oldu dedim 1 2 gün deneyelim triplenmeden

Hahah kesin o yüzden :)) ya ben ilk oğlum için olduğunda böyle değildik, ilk ay olmadı. İkinci ay dedik gün aşırı olsun. Alışmıştık gün aşırı gidiyordu öyle oldu. Bu seferki sanki biraz zor oluyor. Yaşlandık mı yoksa :)

kurutma makinesi büyük rahatlık canım tavsiye ederim

eee görünen köyün uzağı olmaz derler kuzum 1i erken 3 kala yap sen... :)))
keşke ben de bu kadar ara vermeseydimm sonradan neden bana gark oldu bu bebek yapma hissi anlamadımmm yahu.. gül gibi geçinip gidiyoduk
Ay inşallah doğum gününe süprüzlü olsun canım yaa:) yaz daha uygun olur tabi..

24-36 saat diyorlar kuzum... aman napıyım yaa beyfendiye göre hareket ediyoruz işte....
yaa evet şartlı birliktelik zor spontane olsun istiyorsun lakin o da işte böyle oluyor..
Normal zamanlarda hep spontane gelişiyor zaten. Bir ay da çaba göstersinler bir şey olmaz

hee bana bakarak kararını ver

Ben iki arkadaşımı rüyamda gördüm cinsiyetine kadar iki side 1 ay geçmeden hamile haberlerini aldım senin de inşallah öyle olur hatta kendi kendime derim biri beni rüyasında görürse hamile kalcam felan diye
Bal damlıyor ağzınızdan masalllahh insallahhh:))

Yok kuzum bu 2.bebişler gelmek istemiyor zorluyor :)))) bak geçen sene ben hiç beklemediğim anda pat diye hamileliği öğrendim ilk şok oldum hazır değildim ama sonra alıştım ama sonu kötü bitti şimdi de uğraşıypruz birazcık yumjrtlama falan işte. Oğluma da hemen kalmıştım ben hep kolay kalıylrum ama bu ay son zaten valla şu testler mestler yumrutlama günü programı bile silicem bırakıcam olursa olur olmazsa yapıcak biley yok. Kimden duysam ama 2.ler zor geliyor çok isteyince uzuyor süre herkeste

Ay inşallah yaa ama olmazsa üüzlmek yok :)))) alıştık artık :)
5 Nisan tanışma 6 Nisan evlilik yıldönümi olmazsa nisana umut bağlarız

Ayy aynı sorun bende çok istiyorumda yerım yok

Bakalım 2 3 seneye siteye geçmeyi planlıyoruz.
Ona göre ev alıcam bu sefer
Kesinlkle canım çok büyük rahatlık yaa hele şimdi 2.düşününce bebeğin bir de aşırı çamaşırı çıkıyor hergün makine açılıyor. Kışın kurutmak da zor ama biz de anca yeni eve geçince mecbur o zaman alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…