Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah yaa ama olmazsa üüzlmek yok :)))) alıştık artık :)
5 Nisan tanışma 6 Nisan evlilik yıldönümi olmazsa nisana umut bağlarız
1 mart işçi gününe özel yapın
8 mart dünya emekçi kadınlar günü olabılır
Analar günü olur
Olsunda bir sürü gün var

Şuan eşim bile yetiyo . Hergun bir gömlek atlet iç çamaşır kesin çıkıyo

Şuan eşim bile yetiyo . Hergun bir gömlek atlet iç çamaşır kesin çıkıyo
Bizimde şu an bile oğlan günde 2 posta değişiyo bende titiz takıntı var biraz kirlensin leke olsun hemen kendimde gğnde 2 3 kez bile değişirim. Bizde en çok oğlumla ben çıkarıyoruz çamaşır 2 günde 1 makine açılıyor yazın hergün zaten..

Tartıya çıkmaya korkuyorum

Demin çorba içtim kesmedi
Eşime dedim nezaman gelxen bana dayaanamıyorum
İlk 3 ay dikkat et ama canım son 4 5 ay zaten bi 10 15 kg alırsın ilk 3 ay hiç kg almamamya çalışabilrisin ama sen zayıfsın. Ben ilk 3 ay hiç kg almam hatta verirdim 1 2 kg bulantıdan.
Zaten ilk 3 ay bebiş bizden pek beslenmiyo nohut fasülye kadar bieşy zaten. 3.aydan itibaren asıl hızla yedikelrimizden besleniyo o zaman çok dikkat edersin. Şimdi normal beslen ama hamurişi ekmek vs bunları kesebilirsin ben hep sebze meyve ağırlı beslenmiştim tontik oldu oğlum

Ay ben leşim heralde altımdaki tayt 5 gündür benler
Benım iç çamaşırı takıntım var her gun değiştiriyorum

1 hafta sonra zaten kesin bulantı başlar benım ..
bu iştahım gider yıne

Ay ben leşim heralde altımdaki tayt 5 gündür benler
Benım iç çamaşırı takıntım var her gun değiştiriyorum
Ayyyy
Bende iç çamaşır dahil hepsi değişir hergün bazen gğnde 2 kere mutfakta vakit geçiröeyi ben çok seviyorum ama mutfakta birşey sıçrarsa koku sinerse falan anında değişirim. Az önce parka gittik geldik benimde pantolonum biraz tozlandı mesela ona bile dayanamam ben hemen attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…