1 mart işçi gününe özel yapınAy inşallah yaa ama olmazsa üüzlmek yok :)))) alıştık artık :)
5 Nisan tanışma 6 Nisan evlilik yıldönümiolmazsa nisana umut bağlarız
Şuan eşim bile yetiyo . Hergun bir gömlek atlet iç çamaşır kesin çıkıyoKesinlkle canım çok büyük rahatlık yaa hele şimdi 2.düşününce bebeğin bir de aşırı çamaşırı çıkıyor hergün makine açılıyor. Kışın kurutmak da zor ama biz de anca yeni eve geçince mecbur o zaman alıcaz.
Sen zayıfsın ye yee :)))heeee bazen böyle anlamıyorum kıtmıyım ne
Kzılar böyle giderse ben 1000 kilo alcam . Hep açım ben ya
Aynen yaa olsun da ne zaman olursa olsun :))))1 mart işçi gününe özel yapın
8 mart dünya emekçi kadınlar günü olabılır
Analar günü olur
Olsunda bir sürü gün var
Tartıya çıkmaya korkuyorumSen zayıfsın ye yee :)))
Bizimde şu an bile oğlan günde 2 posta değişiyo bende titiz takıntı var biraz kirlensin leke olsun hemen kendimde gğnde 2 3 kez bile değişirim. Bizde en çok oğlumla ben çıkarıyoruz çamaşırŞuan eşim bile yetiyo . Hergun bir gömlek atlet iç çamaşır kesin çıkıyo
İlk 3 ay dikkat et ama canım son 4 5 ay zaten bi 10 15 kg alırsınTartıya çıkmaya korkuyorum
Demin çorba içtim kesmedi
Eşime dedim nezaman gelxen bana dayaanamıyorum
Ay ben leşim heraldeBizimde şu an bile oğlan günde 2 posta değişiyo bende titiz takıntı var biraz kirlensin leke olsun hemen kendimde gğnde 2 3 kez bile değişirim. Bizde en çok oğlumla ben çıkarıyoruz çamaşır2 günde 1 makine açılıyor yazın hergün zaten..
1 hafta sonra zaten kesin bulantı başlar benım ..İlk 3 ay dikkat et ama canım son 4 5 ay zaten bi 10 15 kg alırsınilk 3 ay hiç kg almamamya çalışabilrisin ama sen zayıfsın. Ben ilk 3 ay hiç kg almam hatta verirdim 1 2 kg bulantıdan.
Zaten ilk 3 ay bebiş bizden pek beslenmiyo nohut fasülye kadar bieşy zaten. 3.aydan itibaren asıl hızla yedikelrimizden besleniyo o zaman çok dikkat edersin. Şimdi normal beslen ama hamurişi ekmek vs bunları kesebilirsin ben hep sebze meyve ağırlı beslenmiştim tontik oldu oğlum
AyyyyAy ben leşim heraldealtımdaki tayt 5 gündür benler
Benım iç çamaşırı takıntım var her gun değiştiriyorum
Ni demek istedin burda
bana gerek kalmamış tişikkürler sinemcim
çamaşır makinesi üstüne koyuluyor canım istersen benim de öyleYeni eve geçince seneye orda alıcam canım şu an yerim yok burda
Ben bugün öğrendim kan tahlili verdim sağlık ocağında..daha gitmedim doktora benim tahminimce 6 haftalıkAmiin insallah senin ne kadarlik simdi?
daha var gibi duruyor canımEki Görüntüle 2236989 Eki Görüntüle 2236989 kızlar buda benim ovu testim dün koyuydu bugün biraz daha açık zannedersem daha var pik gününe bilenler bakabilirmi
reca ederim kuzum o da hamile ya kafa gitti zaarbana gerek kalmamış tişikkürler sinemcim
o zaman adet gününü epey geçmiş olmalı... Sağlıkla büyüsün inşallah bebiş.. güzel haberlerini bekliyorum:)Ben bugün öğrendim kan tahlili verdim sağlık ocağında..daha gitmedim doktora benim tahminimce 6 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?