geçen de öyle oldu sen yanlış mı hesaplıyorsun sehri... ovu da yapmıyordun demi?
Öyle düzensizlik vardı bende en son ocak 4 regl olmuştumo zaman adet gününü epey geçmiş olmalı... Sağlıkla büyüsün inşallah bebiş.. güzel haberlerini bekliyorum:)
doğru söylüyorsunreca ederim kuzum o da hamile ya kafa gitti zaar
minnoooşuuummm ama sen bize vakit ayırmıyorsun artık...sanki bana mı öyle geliyooor
gecen ay 6 gün gecikti 7. gün geldi bır yil öncese 8ay denedık 8 ay boyunca hep ya erken ya gec oluyordu denemeyı bıraktık düzene girdi hep 28 günde bir olurum ama deniyince gene ya gec ya erken oluyorgeçen de öyle oldu sen yanlış mı hesaplıyorsun sehri... ovu da yapmıyordun demi?
Sağlık olsun canım.
doğru söylüyorsun
ay ne biliyim, çok sayfa birikince ve hepsini okuyamayınca konuya dahil olamıyorumama sen yakın kadrajımdasın ona göre
İyiyim kuzum elhamdülillah
Hadi inşallah bu ay evladın senınledır
Kizlarrr nasılsınız is güç internet beklemek derken yeni girebildim kalbini duydum çok şükür ilk gebeligimde kalbi yavaştı sonra durmuştu şu an güm güm güm atıyor gördüm kizlar mükemmel bir şey rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda idrar yolu enfeksiyonu var başka da sıkıntı yok
Kuzum öyle aldırabılırsem diye gittiydim ya ..
Öyle illa vercem diye bişe yok .
Allaha şükğr ağrım sızım akıntım bişeyim yok . Trstlerimde kopkoyu oldu .
Artık rabbıme emanet ..
Olsun canim biraz zorlu bir surec olucak ama bak ilesecek cok sukur yuzdelik olarak da uzulme Allah korusun daha kotu olabilirdiİnşaAllahh kuzm amaa 1.5 yıl sonraa %85 düzelir denildi
Gozun aydin canim insallah cuma gunude guzel haberlerle gelirsinKızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma
Canim ben kahve, soda,gazli icecekler ve bitki caylari aala tuketmiyorum. Ceviz sut pekmez ve meyve tuketmeye calisiyorum yumurtadan midem bulaniyor yaa bu sekilde asiri seker tuketmemeye calisiyorum bol su iciyorum ve abur cubur tuketmiyorum benim bu sekilde ya sen nasil besleniyorsun tecrubeli annesin sonuctaKızlar nasıl besleniyorsunuz
Ben bu mesajı nasıl görmemişimben odaya direk dikerim ne hemşiresi
Ablammm39,75mayıs 15 doğum günüm.
Soyle aplaamm :))Ablammm
İşte şu an kiradayız canım makinenin üstünde de dolap var o yüzden bozdurup değişmek istemiyorum. Evi vermiştik biz yenilemeye, seneye inşallah kendi evimizr geçicez tekrar o yüzden oraya göre uygun alırım dedimçamaşır makinesi üstüne koyuluyor canım istersen benim de öyle
Ah inşallah canım benim ya kalbini duyayım artık cuma günü inşallahGozun aydin canim insallah cuma gunude guzel haberlerle gelirsin
Selam canım, o kadar yoğunluk vardı ki daha yeni bakabildim, çok sağol iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?