Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
reca ederim kuzum o da hamile ya kafa gitti zaar

minnoooşuuummm ama sen bize vakit ayırmıyorsun artık...sanki bana mı öyle geliyooor
doğru söylüyorsun
ay ne biliyim, çok sayfa birikince ve hepsini okuyamayınca konuya dahil olamıyorum ama sen yakın kadrajımdasın ona göre

geçen de öyle oldu sen yanlış mı hesaplıyorsun sehri... ovu da yapmıyordun demi?
gecen ay 6 gün gecikti 7. gün geldi bır yil öncese 8ay denedık 8 ay boyunca hep ya erken ya gec oluyordu denemeyı bıraktık düzene girdi hep 28 günde bir olurum ama deniyince gene ya gec ya erken oluyor

Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gozun aydin canim insallah cuma gunude guzel haberlerle gelirsin

Kızlar nasıl besleniyorsunuz
Canim ben kahve, soda,gazli icecekler ve bitki caylari aala tuketmiyorum. Ceviz sut pekmez ve meyve tuketmeye calisiyorum yumurtadan midem bulaniyor yaa bu sekilde asiri seker tuketmemeye calisiyorum bol su iciyorum ve abur cubur tuketmiyorum benim bu sekilde ya sen nasil besleniyorsun tecrubeli annesin sonucta

çamaşır makinesi üstüne koyuluyor canım istersen benim de öyle
İşte şu an kiradayız canım makinenin üstünde de dolap var o yüzden bozdurup değişmek istemiyorum. Evi vermiştik biz yenilemeye, seneye inşallah kendi evimizr geçicez tekrar o yüzden oraya göre uygun alırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…