- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Seviyom seniSoyle aplaamm :))
Ben de iyiyim sukur hamdolsun buguneSelam canım, o kadar yoğunluk vardı ki daha yeni bakabildim, çok sağol iyiyim canım sen nasılsın
Senin yas kacti dur tahmin edeyim.. 33.:)Seviyom seni
girince pot kırıyorum
İkimizde de sorun yok ama nasip demek ki 16 ay oldu bu ay eşim yoktu hem kafam hem ben dinlendim. Bugün adet oldum haftaya eşimde geliyor yeni bir dönem başlayacak bizim için
Amann kirdigin pot o olsun kuzum:)girince pot kırıyorumzaten bu topigin admini elçinse bizde yardımcı adminleriz
Nisan’da 31 canısıSenin yas kacti dur tahmin edeyim.. 33.:)
31 kere masallah kuzum guzel yaslar kiymetini bilin insallah. Sonra boyle olmayinNisan’da 31 canısı
Bana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldim aranıza bugün öğrendim benimde bitanecik daha bebeğim olacakmış
Ne varmış yaşında 40 yaşında lolita31 kere masallah kuzum guzel yaslar kiymetini bilin insallah. Sonra boyle olmayinhayata bir defa geliyoruz.. onda da her sey guzel olsun insallah...
Kızlar hergün bir fincan kahve içiyorum. Hamile kalmaya veya hamilelikte bi engel değildir dimi :)
offf yaa ama dedim millet her gün yapayionlar genç demesin mi
girince pot kırıyorumzaten bu topigin admini elçinse bizde yardımcı adminleriz
Siz olmasanız ben bir hiçimAmann kirdigin pot o olsun kuzum:)
Aynen ben elcinden daha cok burdayimdir heralde
Merhaba, eğer denemediyseniz eşiniz için doğal takviyeler (keçiboynuzu özü, havuç suyu gibi) ya da multivitamin/antioksidan takviyeleri faydalı bence. Bir yıl dolduysa sizin için de rahim filmi çekilebilir müsait zamanda ve inositol içeren takviyeleri doktorunuza sorup deneyebilirsiniz.herkese merhabalar.. haftalardır mesajlarınızı ara ara takip ediyordum bugün ben de yazmak istedim.. biz de bir yıldır bebek planlıyoruz, ultrason muayenemde rahim yumurtalar her şey iyi dendi, eşimde varikosel çıktı ama sperm testine de yeterli dediler.. ama olmuyordoktor her bir kilo yumurta kaliteni etkiler dedi 6 kilo verdim vermeye de devam ediyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum, kafein şansı düşürür diye okudum kafeini azalttım, suyu arttırdım, ovulasyon testi yapıyorum, ilişkiden sonra 1-2 saat yatıyorum en az 5-6 saat sonra duş alıyorum. 9 şubatta ovulasyonda çift çizgi gördüm 10da silik çizgi, 9-10-11i değerlendirdik, bugün kadın doğum randevum var, varsa bilelim diye erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.. çok yorulmuş hissediyorum, daha napıyım diyorum, yıllardır isteyen var bebeğini kaybeden var biliyorum ama elimde değil süreç uzadıkça üzülüyorum
Bu kesinlikle doğru beni de ablam annem falan görür söylerler. Geçen mayıs ta da gebeliğimde söylememiştim bilmiyolardı tabi habire içlerine doğuyo işte sen hep hamilesin rüyamozda falan diyolardı. Uzun sürmedi ama öyle yakınların içlerine dopıyor. Benimde bi arkadaşım vardı çok isriyodu görmüştüm rüyamda hemde oğlun olucak dedim. 15 20 gün sonra hamilelik haberini vermişti :)
Duyucaksin insallah yaa stres yapma bak az kaldiAh inşallah canım benim ya kalbini duyayım artık cuma günü inşallah
evet evet bendeSiz olmasanız ben bir hiçim
Canım çok üzüldüm, kesin miyok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?