Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım, o kadar yoğunluk vardı ki daha yeni bakabildim, çok sağol iyiyim canım sen nasılsın
Ben de iyiyim sukur hamdolsun bugune
Anama gidicez yemegede yarina hazir olsun diye fasulye koydum...oyle aklima geldin yazmadi bu kiz dedim..napar iyi mi?
Sen cumartesi mi gidecektin var mi bi haber?

İkimizde de sorun yok ama nasip demek ki 16 ay oldu bu ay eşim yoktu hem kafam hem ben dinlendim. Bugün adet oldum haftaya eşimde geliyor yeni bir dönem başlayacak bizim için

Inşallah hayırlısı olur sorun yoksa zamanı vardır Bende emin olsam çok takmam kismet derim illa bise sebep olacak bakalım hayırlısı

Bana cogul gebelik daha kolay geliyor..Tum surecleri bir defa yasamak daha kolay geliyor.Cocugu buyutup rahatlayip tekrar basa donmek daha korkutucu bence.:))

Eşim diyor ikiz olsun diye ben diyorum ikiz olsa bidaha çocuk isterim ben inşa özler ya tekrar o günleri ben yasamak isterim şahsen tek tek olsun o yüzden

offf yaa ama dedim millet her gün yapayi onlar genç demesin mi

Hahaha abla ne güldüm ya gençlikle alakası yok abla eşim ilk zamanlar haftada bir yapardı niye enerjimizi harcayalım önümüzde uzun zaman var derdi gıcık olurdum şimdi çocuk istiyor ya günleri ezberledi birgün dolu bigün boş benden önce hazırlanıyor bekliyor

Merhaba, eğer denemediyseniz eşiniz için doğal takviyeler (keçiboynuzu özü, havuç suyu gibi) ya da multivitamin/antioksidan takviyeleri faydalı bence. Bir yıl dolduysa sizin için de rahim filmi çekilebilir müsait zamanda ve inositol içeren takviyeleri doktorunuza sorup deneyebilirsiniz.

Evet inşallah bidaki gördüklerinde sağlıklı bir gebeliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…