Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen benim kuzenim evlendi hamile kaldı düşük yaptı arkasından hemen kaldı ikinciyi 7 ay uğraştı her ay hamileyim diyordu

Bugün doktora gittik, hormon testi, rahim filmi ve sperm testi istedi, takviye de verdi

H E canım çok şükür ara ara yazıyordum ama calismalar için regl bekliyordum ve bugün geldi çok şükür bat tarihim 14 Mart insallah o zaman geldiğimde gebelik haberimi veririm ve bu sefer sağlıkli bir gebelik yaşarım

Telefonu değiştiricem o zaman bi bakarım canm teşekkür ettim. Bide ayetel kürsiyi arkadaşa tamamlattim epilasyon randevum vardı çünkü :|

Epilasyona niye gidiyorsun ki hamilelikte tüm hormonlar değişiyor bide ben korkuma gidemiyorum sonuçta ışın veriyorlar

Allahım MaşaAllah barekallah sana güzelm dua edin
Allah hepimizin yardımcısı olsun,çok sağol caniimm..

Maşallah Rabbim katlanarak artmayı nasip etsin inşallah aminnn
Canım arkadaşım..İnşallah senin de değerin katlanarak artsın..Allah güzellikler nasip etsin..
aynen elçin yazmış zaten, 3 vardı. bana kalsa onu da vermezdim eşim durmadı :)

maşallahh çok güzeldir sağlıkla artsın
Sabrindan ötürü o dönem çok tebrik ve takdir edilmiştin canım,ama bende yine tebrik edicem ne güzel sabırliymissin yaa..

Masallah canim saglikla artar insallah degerlerin de gayet guzel benim bat gunj 97 idi insallah kucagina alirsin yavrunu
Allah razı olsuun..Sende sağlıkla sıhhatle kucağına al canım inşallah..

Rica ederim kuzum ozel olunca aklima geldi.. mail bile attiranlar oluyor... devlet olsa zor da.. ayy gozun aydin olsun insallah saglikla artsin..
Şimdiden korksunlar benden,çarşamba da telefonla sürekli arayacağım onlari inşallah canımm..

Aminn..En tez ve hayırlı zamanda inşallah canım..Umut veren cümlelerin için çok teşekkür ederimm..

Siteyi okudugum kadar kitap okumadım ben ya.. çok sağol canımm..

Eve gelindi,yemek yenilip bir güzel yatildi 6 saat dersin açısı cikartildi,inşallah gece uykum kaçmaz..

Evet komik ve icler acisi duruuumm neyse bugun belkiii

Iyi hadi masallah kuzu yok mu fotooo:)))
Baska bir sorun yok demi? Keyifsiz gibisinn.
Foto verdi ama evde kaldı canım, ben annemdeyim, şimdilik kese belli oluyo sadece. Biraz tadım yok gerçekten hasta olan kedimizi kaybettik, kurtuldu bir yönden ama üzüldüm.

Kızlar iyi akşamlar, bademciklerim şişmiş yine sorunlu da benimkiler biraz. Adaçayı içeyim diyorum, pik oldum çatladım o günleri değerlendirdim de artık içebilirim sanırım, arkadaşım zararlı sakın içme dedi de sizden duymadan inanmam

Canım geçen hafta diyetisyenim adaçayı ve maydanoz suyunun düşüğe neden olduğu bilimsel olarak kanıtlandı dedi. Onun yerine ıhlamur içsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…