- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yok kuzum bu 2.bebişler gelmek istemiyor zorluyor :)))) bak geçen sene ben hiç beklemediğim anda pat diye hamileliği öğrendim ilk şok oldum hazır değildim ama sonra alıştım ama sonu kötü bitti şimdi de uğraşıypruz birazcık yumjrtlama falan işte. Oğluma da hemen kalmıştım ben hep kolay kalıylrum ama bu ay son zaten valla şu testler mestler yumrutlama günü programı bile silicem bırakıcam olursa olur olmazsa yapıcak biley yok. Kimden duysam ama 2.ler zor geliyor çok isteyince uzuyor süre herkeste
Bugün doktora gittik, hormon testi, rahim filmi ve sperm testi istedi, takviye de verdiMerhaba, eğer denemediyseniz eşiniz için doğal takviyeler (keçiboynuzu özü, havuç suyu gibi) ya da multivitamin/antioksidan takviyeleri faydalı bence. Bir yıl dolduysa sizin için de rahim filmi çekilebilir müsait zamanda ve inositol içeren takviyeleri doktorunuza sorup deneyebilirsiniz.
Kuzum manuel kayıt yapman lazım
Telefonu değiştiricem o zaman bi bakarım canm teşekkür ettim. Bide ayetel kürsiyi arkadaşa tamamlattim epilasyon randevum vardı çünkü :|
Biz yine 15 yazalım canısı normalde hep öyle geliyor. Bu ay şaştıYenı bat be yazalımm ,?
Evet canım az kaldı ve duyacağıma inanıyorumDuyucaksin insallah yaa stres yapma bak az kaldi
Ben de iyiyim sukur hamdolsun bugune
Anama gidicez yemegede yarina hazir olsun diye fasulye koydum...oyle aklima geldin yazmadi bu kiz dedim..napar iyi mi?
Sen cumartesi mi gidecektin var mi bi haber?[/QUOTE
Evet canım C.tesi gittim, keseyi gördük haftasına göre iyi dedi, bir sonrakine 10 gün sonra çağırdı, yine beklemedeyizYarın da kan tahlillerini yaptırcam sabah, bizde gerisi iş güç uğraşmaca
Allah hepimizin yardımcısı olsun,çok sağol caniimm..Allahım MaşaAllah barekallah sana güzelm dua edin
Canım arkadaşım..İnşallah senin de değerin katlanarak artsın..Allah güzellikler nasip etsin..MaşallahRabbim katlanarak artmayı nasip etsin inşallah aminnn
Sabrindan ötürü o dönem çok tebrik ve takdir edilmiştin canım,ama bende yine tebrik edicem ne güzel sabırliymissin yaa..aynen elçin yazmış zaten, 3 vardı. bana kalsa onu da vermezdim eşim durmadı :)
maşallahh çok güzeldirsağlıkla artsın
Allah razı olsuun..Sende sağlıkla sıhhatle kucağına al canım inşallah..Masallah canim saglikla artar insallah degerlerin de gayet guzel benim bat gunj 97 idi insallah kucagina alirsin yavrunu
Şimdiden korksunlar benden,çarşamba da telefonla sürekli arayacağım onlariRica ederim kuzum ozel olunca aklima geldi.. mail bile attiranlar oluyor... devlet olsa zor da.. ayy gozun aydin olsun insallah saglikla artsin..
Aminn..En tez ve hayırlı zamanda inşallah canım..Umut veren cümlelerin için çok teşekkür ederimm..Gelir gelir çarşambada gelir cumada gelir, bir bakmışsın yavrun gelmiş.. Sen düşünme bunları canım benim anın tadını çıkar bak ne güzel çıkmış değerinDualarım seninle, darısı hepimizin başına
@dvtb inşalalh artış olur bi sonraki ölçümde. ama olmazsada inşalalh dış gebelik değilde kimyasaldır .
müdahale ve korunma gerektirmez inşalalh dualarımız seninle :)
nedemistimkibenn bence bat günü için değerin iyi sanırım sitede okuduğuumuz tecrübelere dayanarak inşallah kat kat artar
Evet komik ve icler acisi duruuumm neyse bugun belkiiiHahaha abla ne güldüm ya gençlikle alakası yok abla eşim ilk zamanlar haftada bir yapardı niye enerjimizi harcayalım önümüzde uzun zaman var derdi gıcık olurdum şimdi çocuk istiyor ya günleri ezberledi birgün dolu bigün boş benden önce hazırlanıyor bekliyor
Foto verdi ama evde kaldı canım, ben annemdeyim, şimdilik kese belli oluyo sadece. Biraz tadım yok gerçekten hasta olan kedimizi kaybettik, kurtuldu bir yönden ama üzüldüm.Iyi hadi masallah kuzu yok mu fotooo:)))
Baska bir sorun yok demi? Keyifsiz gibisinn.
Bilmiyorum ki artık çok çaresizim öylece bekliyorum ne bileyim umutsuzum artıkInşallah hayırlısı olur sorun yoksa zamanı vardır Bende emin olsam çok takmam kismet derim illa bise sebep olacak bakalım hayırlısı
Ah canımmFoto verdi ama evde kaldı canım, ben annemdeyim, şimdilik kese belli oluyo sadece. Biraz tadım yok gerçekten hasta olan kedimizi kaybettik, kurtuldu bir yönden ama üzüldüm.
Sağol canım, teşekkürler. Bu cimcime annemin evindeydi 2003’ten beri, yaşlı olduğu için ameliyat da olamadı, acıları dindi çok şükür.Ah canımm
Çok üzüldüm
Çok geçmiş olsunn
Ah nasıl yol arkadaşı olmus size yavrummmSağol canım, teşekkürler. Bu cimcime annemin evindeydi 2003’ten beri, yaşlı olduğu için ameliyat da olamadı, acıları dindi çok şükür.
Çok şükür canım evet, çaresizlik zor, hiçbişey yapamamak, Rabbim kurtardı kısa zamanda.Ah nasıl yol arkadaşı olmus size yavrummm
Çok şükür daha fazla acılar içinde kalmadan gitmiş
Canım geçen hafta diyetisyenim adaçayı ve maydanoz suyunun düşüğe neden olduğu bilimsel olarak kanıtlandı dedi. Onun yerine ıhlamur içsenKızlar iyi akşamlar, bademciklerim şişmiş yine sorunlu da benimkiler biraz. Adaçayı içeyim diyorum, pik oldum çatladım o günleri değerlendirdim de artık içebilirim sanırım, arkadaşım zararlı sakın içme dedi de sizden duymadan inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?