Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçen hafta diyetisyenim adaçayı ve maydanoz suyunun düşüğe neden olduğu bilimsel olarak kanıtlandı dedi. Onun yerine ıhlamur içsen
Sağol kuzum ıhlamur içerim bende, gebe olmam bu kadar kısa sürede imkansız ama yine de dikkat etmek istiyorum

En büyük dertleri sabah traş olmak canım bizim gibi binbir dertle mi uğraşıyorlar dayanıklı olsunlar
Yok kiz tras degil hasta olmus of gribim diyor bu gece pas gececek galiba bizde. Kavga ettim önemli bugün diye hatta önümüzdeki bir yol boyunca beyniinin etini yerim dır dır dedim yok yok yok
Sevgili H E bu durumda şansımızı kaybetmiş mi oluyoruz bu ay nerden hasta olduysa oy

Ondan demedim kuzum en büyük dertleri traş o yüzden iki hapşırınca veremli gibi yatıyorlar önceki günleri değerlendirdiniz mi peki

hahaaha. 22. haftaya gelmişsin artık kesin söylemeleri gerekmiyor mu
hareketlerini hissediyor musun? ayy takvimde göbişin de çıkmış en son çıkmamıştı :)
göbeğim artık belirginleşmeye başladı canım :) hareket desen maşallah içimde kick boks maçları var

Ondan demedim kuzum en büyük dertleri traş o yüzden iki hapşırınca veremli gibi yatıyorlar önceki günleri değerlendirdiniz mi peki
Anladım şimdi:) ölüyorum anlamıyor musun diyor daha burnu bile akmadı bugün başlamış:)
Evet dün oldu . Aman napim kismet iki trip daha atıp şansımı deneyim bakalım
Sen naptin

Anladım şimdi:) ölüyorum anlamıyor musun diyor daha burnu bile akmadı bugün başlamış:)
Evet dün oldu . Aman napim kismet iki trip daha atıp şansımı deneyim bakalım
Sen naptin
Trip atmayın kız cilve yapın azıcık masaj yapayım kendine gel falan de
Çarşamba günü kan verecem değer sıfırlanmadı şimdilik cezalıyız kanki kanki takılıyoruz

Yooo pikte değerlendirdin zaten ..
Sperm 3 gün yaşıyor . Sen dün birlikte oldun bugunde silindi . Allahın iznşyke onlardan biri tutunmustur inşallah

A
Kuzum benim ki daha hasta olmadan galiba hasta olucam deyip yatak dusek yatar
Ayy hepsi mi aynı olurlar. Daha başlangıcı hastalığın neden bu kadar nazlaniyorsun diyorum yani bu naz mi ben burda ölüyorum halimi anlamazsin neler diyor . Benim de işime lazım diye alttan alıyorum geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…