Ayy kiyamam basiniz sagolsun... aci cekiyordu ama oyle hatirliyorum..Foto verdi ama evde kaldı canım, ben annemdeyim, şimdilik kese belli oluyo sadece. Biraz tadım yok gerçekten hasta olan kedimizi kaybettik, kurtuldu bir yönden ama üzüldüm.
Sağol kuzum ıhlamur içerim bende, gebe olmam bu kadar kısa sürede imkansız ama yine de dikkat etmek istiyorumCanım geçen hafta diyetisyenim adaçayı ve maydanoz suyunun düşüğe neden olduğu bilimsel olarak kanıtlandı dedi. Onun yerine ıhlamur içsen
Sağol canım, hastaydı evet, acıları dindi çok şükür aynen.Ayy kiyamam basiniz sagolsun... aci cekiyordu ama oyle hatirliyorum..
Tedbir elden takdir Allah’tan kuzumSağol kuzum ıhlamur içerim bende, gebe olmam bu kadar kısa sürede imkansız ama yine de dikkat etmek istiyorum
En büyük dertleri sabah traş olmak canım bizim gibi binbir dertle mi uğraşıyorlar dayanıklı olsunlarKızlar bugün ovi siliklesti ama koca hasta olmus nazlanıyor resmen kavga ettim bu erkekler niye böyle cani çok kıymetli oluyor ki
Bende duyacagina inaniyorumEvet canım az kaldı ve duyacağıma inanıyorum
Yok kiz tras degil hasta olmus of gribim diyor bu gece pas gececek galiba bizde. Kavga ettim önemli bugün diye hatta önümüzdeki bir yol boyunca beyniinin etini yerim dır dır dedim yok yok yokEn büyük dertleri sabah traş olmak canım bizim gibi binbir dertle mi uğraşıyorlar dayanıklı olsunlar
Ondan demedim kuzum en büyük dertleri traş o yüzden iki hapşırınca veremli gibi yatıyorlarYok kiz tras degil hasta olmus of gribim diyor bu gece pas gececek galiba bizde. Kavga ettim önemli bugün diye hatta önümüzdeki bir yol boyunca beyniinin etini yerim dır dır dedim yok yok yok
SevgiliH E bu durumda şansımızı kaybetmiş mi oluyoruz bu ay nerden hasta olduysa oy
yaramazlık edip göbek kordonunu bacak arasına alıyor aşırı uyanık çıktı bizim uşakErkek olma ihtimalimi var
göbeğim artık belirginleşmeye başladı canım :) hareket desen maşallah içimde kick boks maçları varhahaaha. 22. haftaya gelmişsin artık kesin söylemeleri gerekmiyor mu
hareketlerini hissediyor musun? ayy takvimde göbişin de çıkmış en son çıkmamıştı :)
Anladım şimdi:) ölüyorum anlamıyor musun diyor daha burnu bile akmadı bugün başlamış:)Ondan demedim kuzum en büyük dertleri traş o yüzden iki hapşırınca veremli gibi yatıyorlarönceki günleri değerlendirdiniz mi peki
Kuzum benim ki daha hasta olmadan galiba hasta olucam deyip yatak dusek yatarOndan demedim kuzum en büyük dertleri traş o yüzden iki hapşırınca veremli gibi yatıyorlarönceki günleri değerlendirdiniz mi peki
Tek care bastan cikartmaya calis canim giy bir gecelik falanAnladım şimdi:) ölüyorum anlamıyor musun diyor daha burnu bile akmadı bugün başlamış:)
Evet dün oldu . Aman napim kismet iki trip daha atıp şansımı deneyim bakalım
Sen naptin
ayyy bu haftalara ışınlanmak istiyorumgöbeğim artık belirginleşmeye başladı canım :) hareket desen maşallah içimde kick boks maçları var
Trip atmayın kız cilve yapın azıcık masaj yapayım kendine gel falan deAnladım şimdi:) ölüyorum anlamıyor musun diyor daha burnu bile akmadı bugün başlamış:)
Evet dün oldu . Aman napim kismet iki trip daha atıp şansımı deneyim bakalım
Sen naptin
Yooo pikte değerlendirdin zaten ..Yok kiz tras degil hasta olmus of gribim diyor bu gece pas gececek galiba bizde. Kavga ettim önemli bugün diye hatta önümüzdeki bir yol boyunca beyniinin etini yerim dır dır dedim yok yok yok
SevgiliH E bu durumda şansımızı kaybetmiş mi oluyoruz bu ay nerden hasta olduysa oy
Ayy hepsi mi aynı olurlar. Daha başlangıcı hastalığın neden bu kadar nazlaniyorsun diyorum yani bu naz mi ben burda ölüyorum halimi anlamazsin neler diyor . Benim de işime lazım diye alttan alıyorum geriKuzum benim ki daha hasta olmadan galiba hasta olucam deyip yatak dusek yatar
Tee Allah’ım yaKuzum benim ki daha hasta olmadan galiba hasta olucam deyip yatak dusek yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?