Bendensin beybisiTek care bastan cikartmaya calis canim giy bir gecelik falan
Hastalık psikolojisine girdi mi gözü birşey görmüyor canım o taktik ise yaramadıTek care bastan cikartmaya calis canim giy bir gecelik falan
Ağzından bal damlıyor canım hadi inşallah öyle olmuşturYooo pikte değerlendirdin zaten ..
Sperm 3 gün yaşıyor . Sen dün birlikte oldun bugunde silindi . Allahın iznşyke onlardan biri tutunmustur inşallah
Sen bu adama kesın yumurtlama günğm falan dedin demi. Strese girmişHastalık psikolojisine girdi mi gözü birşey görmüyor canım o taktik ise yaramadı
Kuzum bu kadar üstelemeyın ama test etki yapar bu sefer ..
doktorum asla çocuk için birliktelik yaşamayın dedi .
Ben çocuk için yaşdım ama eşime dediğim gibi bunu hiç hissettirmedim..
eşim hep daha erken 1 yıl sınra olur sıkılma kafasındaydı ..
belki onun rahatlıgıyla ekimden beri sürekli hamileyim
Hastalıkta sağlıkta diye boşuna mı söz verdikBenım eşim hasta oldugunda daha düşkün oluyor .
Hatta bşr kere ikimizde ölüyodukteklifte sınır yok
Benım eşim o sözü yanlıl anlamışHastalıkta sağlıkta diye boşuna mı söz verdik
Yaptım kuzu iyice nazlandı:)Trip atmayın kız cilve yapın azıcık masaj yapayım kendine gel falan de
Çarşamba günü kan verecem değer sıfırlanmadı şimdilik cezalıyız kanki kanki takılıyoruz
Benım eşim o sözü yanlıl anlamış
Dedim valla .. zaten çok istekli olan adam 2 aydir çocuk düşündüğümüzden beridir hep isteksiz keza bende öyleyim anlamadim gitti . Stres oluyor insan vücudu etkileniyor sanırım.Sen bu adama kesın yumurtlama günğm falan dedin demi. Strese girmiş
Neyse önemli günü değerlendirdin ya için rahat olsun biz geri sayıma başlayalımYaptım kuzu iyice nazlandı:)
Az kaldı inşallah sıfırı da görürüz. Sonrada hcg de 100 leride görürüz
Az kaldı canım 1 ay sonra oynamaları hissedersin daha da büyüyünce karnında deprem hissi olacak:)ayyy bu haftalara ışınlanmak istiyorum
maşallah hareketli olsun, hareketsiz olup korkutmasından iyidir
Evet kuzum bak o yanlış . İnşallah bu ay olur olmazsa adetin gelince direk diyosun kı ben çocuktan vazgeçtim başka planlarım var de . Ama alttan alta birliktelik leri aksatma inan faydasını görüceksin .Dedim valla .. zaten çok istekli olan adam 2 aydir çocuk düşündüğümüzden beridir hep isteksiz keza bende öyleyim anlamadim gitti . Stres oluyor insan vücudu etkileniyor sanırım.
Sende seviliyorsun kuzumBen uyuyorum kuzular .
Yenı gün hepimize yenı hayırlı haberle getirsin
Sizi seviyorumm
Allahin izniyke hamile kal bu sefer o pesinde kosacak. Ayyy benim kide ayni yaaa hic sorma bir naz bir naz omrumu yedi hastaligi kilise cani gibi onceden haber veriyorA
Ayy hepsi mi aynı olurlar. Daha başlangıcı hastalığın neden bu kadar nazlaniyorsun diyorum yani bu naz mi ben burda ölüyorum halimi anlamazsin neler diyor . Benim de işime lazım diye alttan alıyorum geri
Butun erkekler mi ayni olur yaaTee Allah’ım yakibar feyzo bizimkiler
valla ben kendimi 20. haftadan sonra diye şartlandırdım. daha erken beklemiyorum :) büyüsün de bişeyler hissediyim artıkAz kaldı canım 1 ay sonra oynamaları hissedersin daha da büyüyünce karnında deprem hissi olacak:)
Kısmet bakalım balım inşallah tutar bu ay dua et güzel hamisimmm :*Evet kuzum bak o yanlış . İnşallah bu ay olur olmazsa adetin gelince direk diyosun kı ben çocuktan vazgeçtim başka planlarım var de . Ama alttan alta birliktelik leri aksatma inan faydasını görüceksin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?