Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende eşime söylemiyorum açıkçası ama geçen değerlendirdikten sonra kendisi dedi kalkma yat biraz diye rahat edemiyorum uyuyakalırsam bide bi ezan geçmemesi gerekiyomus üzerinden dedim ama çocuk olsun diye yinede günah mı olur dedi şaşırdım

Trip atmayın kız cilve yapın azıcık masaj yapayım kendine gel falan de
Çarşamba günü kan verecem değer sıfırlanmadı şimdilik cezalıyız kanki kanki takılıyoruz
Yaptım kuzu iyice nazlandı:)
Az kaldı inşallah sıfırı da görürüz. Sonrada hcg de 100 leride görürüz

Sen bu adama kesın yumurtlama günğm falan dedin demi. Strese girmiş
Dedim valla .. zaten çok istekli olan adam 2 aydir çocuk düşündüğümüzden beridir hep isteksiz keza bende öyleyim anlamadim gitti . Stres oluyor insan vücudu etkileniyor sanırım.

Dedim valla .. zaten çok istekli olan adam 2 aydir çocuk düşündüğümüzden beridir hep isteksiz keza bende öyleyim anlamadim gitti . Stres oluyor insan vücudu etkileniyor sanırım.
Evet kuzum bak o yanlış . İnşallah bu ay olur olmazsa adetin gelince direk diyosun kı ben çocuktan vazgeçtim başka planlarım var de . Ama alttan alta birliktelik leri aksatma inan faydasını görüceksin .

A

Ayy hepsi mi aynı olurlar. Daha başlangıcı hastalığın neden bu kadar nazlaniyorsun diyorum yani bu naz mi ben burda ölüyorum halimi anlamazsin neler diyor . Benim de işime lazım diye alttan alıyorum geri
Allahin izniyke hamile kal bu sefer o pesinde kosacak. Ayyy benim kide ayni yaaa hic sorma bir naz bir naz omrumu yedi hastaligi kilise cani gibi onceden haber veriyor

Evet kuzum bak o yanlış . İnşallah bu ay olur olmazsa adetin gelince direk diyosun kı ben çocuktan vazgeçtim başka planlarım var de . Ama alttan alta birliktelik leri aksatma inan faydasını görüceksin .
Kısmet bakalım balım inşallah tutar bu ay dua et güzel hamisimmm :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…