Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy benim eşim de öyle. hastalığı başlasın direkt battaniyeye gömülür burnunu çeker ağlıyo gibi oluyo bi anda. ay ona ilk siyah nokta bandı takışımı unutamıyorum acıtmıyo dimi bu dedi. acıtmıyo dedim çıkarırken yüzü binbir şekle girdi hani acıtmıyodu diyo. siyah nokta bandı arkadaşlar ağda değil....şaka gibi. doğum falan yapsa artık tamam :R

Allahin izniyke hamile kal bu sefer o pesinde kosacak. Ayyy benim kide ayni yaaa hic sorma bir naz bir naz omrumu yedi hastaligi kilise cani gibi onceden haber veriyor
Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz tez zamanda sağlıklı gebelikler yasayalım.
O kesin zaten gelecek ay başlar koşmaya bu kez biz nazlanırız:)

Aaa bak benim ki asiri bakimli oldugu icin o tur acilara seve seve katlanir ben buna agda yaptim koltuk altina banamisin demedi baska zaman bir ruzgar ciksa gelir yatak dusek yatar

Ya bunlari bu psikolojisi benim kide cok kiymete bindirmisti kendini o konu da bende cektim ondan
Erkekler rahatı seviyor ufak hastalık başlangıcı bile zor geliyor:) ben gideyim de çağırayım maçla kandirdim uyumasın biraz keyfi gelsin diye

valla ben kendimi 20. haftadan sonra diye şartlandırdım. daha erken beklemiyorum :) büyüsün de bişeyler hissediyim artık
Ben oğlumda 18 . Haftada hissettim 5,6 kez tık tık vurdu gobegime çok seviniyor insan o an ve ağlamıştım onu hissetmek çok güzel

ayyy ne güldüm kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…