Cocuk icin ger yol mubahtir iki cilve erkek istenilen kivama geliyorBendensin beybisi
Ya bunlari bu psikolojisi benim kide cok kiymete bindirmisti kendini o konu da bende cektim ondanHastalık psikolojisine girdi mi gözü birşey görmüyor canım o taktik ise yaramadı
Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz tez zamanda sağlıklı gebelikler yasayalım.Allahin izniyke hamile kal bu sefer o pesinde kosacak. Ayyy benim kide ayni yaaa hic sorma bir naz bir naz omrumu yedi hastaligi kilise cani gibi onceden haber veriyor
Aaa bak benim ki asiri bakimli oldugu icin o tur acilara seve seve katlanir ben buna agda yaptim koltuk altina banamisin demedi baska zaman bir ruzgar ciksa gelir yatak dusek yatarayy benim eşim de öyle. hastalığı başlasın direkt battaniyeye gömülür burnunu çeker ağlıyo gibi oluyo bi anda. ay ona ilk siyah nokta bandı takışımı unutamıyorumacıtmıyo dimi bu dedi. acıtmıyo dedim çıkarırken yüzü binbir şekle girdi hani acıtmıyodu diyo. siyah nokta bandı arkadaşlar ağda değil....şaka gibi. doğum falan yapsa artık tamam :R
Erkekler rahatı seviyor ufak hastalık başlangıcı bile zor geliyor:) ben gideyim de çağırayım maçla kandirdim uyumasın biraz keyfi gelsin diyeYa bunlari bu psikolojisi benim kide cok kiymete bindirmisti kendini o konu da bende cektim ondan
Insallah canim insallah pesinde cok kossunAmin kuzum Allah razı olsun hepimiz tez zamanda sağlıklı gebelikler yasayalım.
O kesin zaten gelecek ay başlar koşmaya bu kez biz nazlanırız:)
aa iyi dirayetliymişAaa bak benim ki asiri bakimli oldugu icin o tur acilara seve seve katlanir ben buna agda yaptim koltuk altina banamisin demedi baska zaman bir ruzgar ciksa gelir yatak dusek yatar
Ayyy hic gulecegim yoktu elline seker verilen cocuk gibi Allah bu cabalarini bosa cikartmaz insallah yaaErkekler rahatı seviyor ufak hastalık başlangıcı bile zor geliyor:) ben gideyim de çağırayım maçla kandirdim uyumasın biraz keyfi gelsin diye
Ben oğlumda 18 . Haftada hissettim 5,6 kez tık tık vurdu gobegime çok seviniyor insan o an ve ağlamıştım onu hissetmek çok güzelvalla ben kendimi 20. haftadan sonra diye şartlandırdım. daha erken beklemiyorum :) büyüsün de bişeyler hissediyim artık
Amin kuzum napalim yarında yapayım sonra vurcam kicina tekmeyi dön cem yatcamAyyy hic gulecegim yoktu elline seker verilen cocuk gibi Allah bu cabalarini bosa cikartmaz insallah yaa
Allah isteyen herkese nasip etsinBen oğlumda 18 . Haftada hissettim 5,6 kez tık tık vurdu gobegime çok seviniyor insan o an ve ağlamıştım onu hissetmek çok güzel
ayy benim eşim de öyle. hastalığı başlasın direkt battaniyeye gömülür burnunu çeker ağlıyo gibi oluyo bi anda. ay ona ilk siyah nokta bandı takışımı unutamıyorumacıtmıyo dimi bu dedi. acıtmıyo dedim çıkarırken yüzü binbir şekle girdi hani acıtmıyodu diyo. siyah nokta bandı arkadaşlar ağda değil....şaka gibi. doğum falan yapsa artık tamam :R
Iyi canim sendenMrblar kızlar nasılsınz görüşmeyeli :)
Bende iyi gibiyim sukurbiraz boğazım agriyor başım ağrıyor hastalncam snrmIyi canim senden
Insallah olmazsin kuzum ya valla hava bi oye bi boyleBende iyi gibiyim sukurbiraz boğazım agriyor başım ağrıyor hastalncam snrm
Aynen ya evdekilere gecmeden gider ins ben onemli degil de kızımla kocam hasta olursa daha kotu oluyor nazlari bitmiyorInsallah olmazsin kuzum ya valla hava bi oye bi boyle
trajikomik yavayyy ne güldüm kiz
Aynn canimm insallahAynen ya evdekilere gecmeden gider ins ben onemli degil de kızımla kocam hasta olursa daha kotu oluyor nazlari bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?