Kızlar pıhtılaşma ile ilgili kan testi sonucum çıkmış şimdi gördüm, @Maria26 senin deneyimin olmuştu değil mi, bakabilir misin acaba, yarın doktora gösterebilirim ancak
Çok teşekkürler canım yasirkencubin sonucu gorebiliyor musun bi bakar misin?
Ama gorunmuyor sen birdaha buraya atarmisin alinti yapinca gelmedi testin ekiÇok teşekkürler canım ya
Tabi canım atıyorum hemenAma gorunmuyor sen birdaha buraya atarmisin alinti yapinca gelmedi testin eki
Factor XII pıhtılaşmanın son aşamasında rol oynayan bir proteindir. MTHFR de dah çok folat metabolizması ile ilişkili. doktor muhtemelen ek ilaç başlayacaktır.sirkencubin sonucu gorebiliyor musun bi bakar misin?
Factor XII pıhtılaşmanın son aşamasında rol oynayan bir proteindir. MTHFR de dah çok folat metabolizması ile ilişkili. doktor muhtemelen ek ilaç başlayacaktır.
Gördüm canım, tekrar teşekkürler, yarın bakalım ilaç verir belki doktor dadombili_xl canim gordun mu?
Merhaba, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, sizin de değerleriniz bu şekilde mi çıkmıştı acaba, iğne mi başladınız önlem için?Factor XII pıhtılaşmanın son aşamasında rol oynayan bir proteindir. MTHFR de dah çok folat metabolizması ile ilişkili. doktor muhtemelen ek ilaç başlayacaktır.
rica ederim. Bende MTHFR677 heterozigot, Factor V de heterozigot. MTHFR yi doktorum pek önemsemedi bile. Ancak Factor V heterozigot dahi olsa pıhtı olasılığını artırıyor. Ben transferden beri hem coraspin kullanıyorum hem de göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Daha öncesinde gebelik oldu mu ve bunlarda düşük/kalp durması oldu mu ?Merhaba, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, sizin de değerleriniz bu şekilde mi çıkmıştı acaba, iğne mi başladınız önlem için?
Iyi geceler kuzumAmin kuzum napalim yarında yapayım sonra vurcam kicina tekmeyi dön cem yatcam
Hadi iyi geceler size ve güzel bebislere
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, daha önceden gebelik olmadı benim, Factor XIII için de heterozigot dahi olsa pıhtı olasılığını arttırır mı acaba?rica ederim. Bende MTHFR677 heterozigot, Factor V de heterozigot. MTHFR yi doktorum pek önemsemedi bile. Ancak Factor V heterozigot dahi olsa pıhtı olasılığını artırıyor. Ben transferden beri hem coraspin kullanıyorum hem de göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Daha öncesinde gebelik oldu mu ve bunlarda düşük/kalp durması oldu mu ?
Benim de ilk zamanlar oyleydi bir turlu dalamiyordum ama simdi surekli derin uykuya daliyorum ve hep uyuyorumDeli gibi olan uykunun bir anda kaçması
İlk gebeliğimde buldugum yerde uyurdum .Benim de ilk zamanlar oyleydi bir turlu dalamiyordum ama simdi surekli derin uykuya daliyorum ve hep uyuyoruminsallah senin de duzelir kuzum
1 2 güne pik olacak gibi canım bencede
Amin inşallah.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, daha önceden gebelik olmadı benim, Factor XIII için de heterozigot dahi olsa pıhtı olasılığını arttırır mı acaba?
Epilasyona niye gidiyorsun ki hamilelikte tüm hormonlar değişiyor bide ben korkuma gidemiyorum sonuçta ışın veriyorlar
Canim ben hala olmadim burayada giremiyorm telefonumda bi sikinti vardi. Olunca yeni bati yazicamKzılar yazdıysanız özür dilerim görmedim regl gelen var mı ?
@HayallerimsinSyhoya
Kuzum sen naotın ? Testi tekrarladın mı. ?
@uYKuCu KoaLa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?