Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek bi bilgim yok bu konuda ama iki doktora gorunmussun onemli bi durum olsa ikinciside ayni seyi soylerdi diye dusnuyorum sen surekli dinlen kendini yorma guzel dusun lutfen

Amin inşallah.
hayır faktör XIII in pıhtılaşmadaki rolü tam tersi diye biliyorum ama yanlış bilgi vermek istemem. en doğru bilgiyi doktorun verecektir.
Senin bu testi yaptırman nasıl oldu?
Teşekkürler tekrar, bir arkadaşım histeroskopi sonrasında pıhtılaşma kaynaklı kayıp yaşadığını ve mutlaka baktırılmasını önerdiğini söylemişti, ben de iki kez histeroskopi olduğum için doktora gidene kadar sonuçlar da ancak çıkar diye bir an önce yaptırmak istedim, bugün paylaşacağım sonuçları diğer kan tahlilleri ile birlikte. Herkese günaydın

İlk gebeliğimde buldugum yerde uyurdum .
Galiba çalıştıgım için yoruluyodum . Şuan eşirm dedim bi yerde uyuyakalırsam sakın uyandırma üstümü ört geç
Ilk haftalarda benim de senin gibiydi hep uyaniyordum ama simdi gecti belki senin de gecer canim. Uyuyamamak kadar kotu birsey yok herhalde

Aynen benim kuzenim evlendi hamile kaldı düşük yaptı arkasından hemen kaldı ikinciyi 7 ay uğraştı her ay hamileyim diyordu

İşte 2.ler nazlnıyor canım ya ..

Kızlar pıhtılaşma ile ilgili kan testi sonucum çıkmış şimdi gördüm, Maria26 senin deneyimin olmuştu değil mi, bakabilir misin acaba, yarın doktora gösterebilirim ancak

Canım benimkiyle aynı işte öyle yorum yapamam ama dr un bana açıkladığı az da olsa pıhtılaşma var. Hemen coraspin 100 mg başlar bence sanada 7.ayın sonuna kadar içersin. Tabii uugun görürse dr un.

Ben oğlumda 18 . Haftada hissettim 5,6 kez tık tık vurdu gobegime çok seviniyor insan o an ve ağlamıştım onu hissetmek çok güzel

Bende oğlan o kadar hareketliydi ki hala öyleee .. :)
16 haftada hissettim balık kayıyordu reamen kuluk kuluk hep hissediyordum :) baloncuklae patlıyordu sanki tekme attığında o ilk hareketleri hiç unutamam ben
Şiödide 3 yaşında dananın 19 kg luluk tekmeleri yiyorum arada boks maçı yaparken yanlışlıkla
Nerden nereyee

Günaydıin..
dombili_xl canım kedin hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum..Bir kedim yok ya da o hissi bilmiyorum ama şu var ki 85 yaşındaki anneannem bir hafta on gündür bir kediyle yaşamaya başladı.Birbirlerine olan sevgileri,anneannemin ona kısa sürede bağlanması..Anlamami sağlıyor seni..Çok üzüldüm bu bakımdan..
İnşallah bundan sonra her şey güzel olur senin için..

Günaydın canım şimdiye kadar yapılmışmıydı peki test? Çıkmamışmıydı hiç.
Yani pıhtılaşma aktif şu an zaten çoğu insanda gebelik başlayınca da ortaya çıkabiliyormuş. Mesela var olan pıhtılaşma nasılki gebelikte artabiliyor. Şu an bana coraspin yeterli geliyoe ama gebelik olunca hemen tekrarlicaz inşallah iğneye gerek kalmaz. Seninde sadece coraspin kuşlanman gerekebilir belki yani canım.

Kızlar günaydın.
Dün yumurtlama ağrısından ölücem sandım ilk kez bu kadar şiddetli oldu. Regl sanxısı gibi sürdü 1 saat falan. Zaten düo hep vardı ağrı resmen hissettim sol tarafta baloncuk gibi şişkinlik ağrı vardı yürüdükçe batıyordu. Akşam iyice arttı iliçkiden sonra hele uyuyamadım 1 saat bacağıma bile vurdu ağrı noluyo ya dedim
Neyse ki geçti bugün geçmese dr a gidixektim valla. Yani anladım ben çatır çatır çatladığını :))
Neyse gerisi Allah a kaldı artık. Dün oldu zaten ilişki bugün de olur inşallah.
24 saat şansı var zaten yumurtanın. Kısmetimizde varsa olur inşallah :))

inşallah olur canım

Son 3 testim var onlar bitene kadar olsunda pik mi mik mi ne olcaksa Cumaya kadar da değerlendirme fırsatı olsunda yeter En azından aklımda kalmaz
Benim son tastimde piki gördüm :))))
Zaten daha yapmicaktım testimde yoktu. Piki gördüm dün de şiddetl ağrılarj yaşadım şimdi kafam rahat hayatıma devam edebilirim
Kaçırdım demem en azından değerlendirdik diyorum. Bugüni de değerlendirirm

Progestan vermedi mi canım. İnşallah sağlıkla devam eder ama dr da direkt kesip atmış. Adet sanxısı normal ama pembe akıntı pek normal değil hemen düşük önleyici tedavi başkayabilirlerdi aslında
Ama kalp atışı yavaş bulup kestirip atmış direk dr anlamadım başka dr a da gidip bi görünsen mi canım?

Günaydın canım, çok teşekkürler, şimdiye kadar panel yapılmamıştı bana, belki daha önce gebelik ve kayıp ya da tüp bebek denemesi olmadığı için olabilir, inşallah bana da iğneye gerek kalmaz, sorunsuz atlatırız. Bilgiler için sağol.

Canım benim çok teşekkürler, çok incesin, Rabbim anneannene de sağlık sıhhat versin

Hadi inşallah olur canım. Kısmetinde vardır inşallah. :)

İyiki erken dönemde yaptıemışsın canım hiç de geç değil şu an. Kalp atış başlayınca zaten hemen başkamış olursun sulandırıcıya. Ama dediğim gibi şimdi dr bana ilaç uygun gördü yazdı ama sana ne der bilmiyorum canım. Bir de benim 3 kyaıbım var iğne yapalım diyoeum hatta dr a iğne senin vücuduna ağır gelir sadece coraspin yeterli yaşına ve vücuduna diyor. En iyi açıklamayı sana dr un yapacaktıe yani. Erken farkettiğin çok çok iyi olmuş korkma hiç yani canım. İlaç verirse düzenli içersin hiçbirşey olmaz.

Çok sağol canım, Allah razı olsun, içimi rahatlattın gerçekten, doktorla da paylaştım şimdi sonucu, inşallah dediğin gibi geç kalmamışızdır eğer ilaç ya da iğne başlayalım derse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…