günaydın kızlar. @Pembe battaniye bi doktora daha görün progestan verebilir. kahverengi neyse ama pembe akıntı sıkıntı. yat dinlen bol bol
Yok canım sen zaten şu an 5+lardasın galiba. Kalp atış anca 6+dan sonra duyukuyo hızlanıyor yani kana daha fazla ihtiyaç duyuyor.Çok sağol canım, Allah razı olsun, içimi rahatlattın gerçekten, doktorla da paylaştım şimdi sonucu, inşallah dediğin gibi geç kalmamışızdır eğer ilaç ya da iğne başlayalım derse.
Aynen canım mümkünse bugün de deneyin tabi. Ben bıraktım artık, ne zaman istersek o zaman olacak.Ay inşallah canım bu ay da peşpeşe bizler güzel haberleri verelim :) şimdi son değerledrmeleri yapıp akışına bırakmaya geldi sıra ..
İnşallah canım, bugün 6+0 oluyor aynen, henüz kalp atışını duymamıştık.Yok canım sen zaten şu an 5+lardasın galiba. Kalp atış anca 6+dan sonra duyukuyo hızlanıyor yani kana daha fazla ihtiyaç duyuyor.
İçersin güzelce hiçbirşey olmaz Allah ın izni ile..
Benim son tastimde piki gördüm :))))
Zaten daha yapmicaktım testimde yoktu. Piki gördüm dün de şiddetl ağrılarj yaşadım şimdi kafam rahat hayatıma devam edebilirim
Kaçırdım demem en azından değerlendirdik diyorum. Bugüni de değerlendirirm
Aynen canım mümkünse bugün de deneyin tabi. Ben bıraktım artık, ne zaman istersek o zaman olacak.Kısmette varsa olur, ben senden umutluyum bide Ayşegül den bide can09dan :))
Bende aynı fikirdeyim canm bu ay son daha almayı düşünmüyorum. Cumaya kadar 2 günde bir devam etmeyi düşünüyorum perşembe cuma üst üste olabilir yapcak bisey yok cuma son gün sonuçta fazla mal göz çıkarmaz benceRabbim rast getirsin inşAllah, 2 erken gebelik 2 3 tane normal gebelik testlerim var ovu yerine onları cift çizgi görsem ne güzel olur :)
Şimdi dr un sana gerekli açıklamayı yapar canım içini rahat tut ama varsa bile tedavisi var artık geç de kalmadın zaten. Kötü birşey değil zaten bu. Hem ilaç daha iyi besliypr bebeğe kan akışını en güzel şwkilde yolluyor. Normal gebeler bile eskiden içermiş aspirin. O yüzden kilolu kilolu doğumlar oluyormuş hepİnşallah canım, bugün 6+0 oluyor aynen, henüz kalp atışını duymamıştık.
Bende de 5 tane gebelik var :)))
4 mart bat
1 martta yaparım belki teati bakalım :))))
Aminnnn inşallahhh canım elimizdeki testlerin hepsi çifter çifter çizgilerle dolsun taşsın burdan paylaşalım ..Allah'ım nolurrrinşAllah güzel sonuçlar iletiriz canm hepimizz
Aminnnn inşallahhh canım elimizdeki testlerin hepsi çifter çifter çizgilerle dolsun taşsın burdan paylaşalım ..
Olur canım inşsllah bir günÇok istiyorum o anı anlatamammmmm..
bizim batlar ayınya yumrtlamada aşağı yukarı aynıdır benimd bu hafta yani.Son 3 testim var onlar bitene kadar olsunda pik mi mik mi ne olcaksaCumaya kadar da değerlendirme fırsatı olsunda yeter En azından aklımda kalmaz
Merhaba aslında tam Olarak doktorlar tarafından çoğu zaman söylenmesede gebe ameliyatlık bir durum yoksa çoğu zaman vitamin eksikliği de hamile kalmaya engel olabiliyor özellikle D vitamini .Tabiki her D vitamini değil çünkü Dvitamini vücuda tam olarak iyi yararlanabilmesi için onu kalsiyum ile kullanmak gerekiyor bu konuda en iyi markanın Ersağ olduğunu düşünüyorum çünkü D vitamini gıda takviyesinin içinde d vitamin , kalsiyum,magnezyum cçce çinko hepsi bir arada size bu konuda yardımcı olabilirim üye sponsor numaran İnstagram adresim //bu şekilde çok klişiye özel ihtiyacına ve tahlil sonuçlarına göre gıda takviyeleri ile ile geri dönüşler çok güzel Elhamdulillah başkalarının dualarında olmak insanı çok mutlu ediyor Rabbim herkese muradını versin Bizlerde vesike olabilirsek be mutlu bizeÇok geçmiş olsun canım inşallah Uğur getirirbat 5 aralık bakalım
Siz çok beklemişsiniz kuzum inşallah bu ay gelir bebişleriniz. İnşallah sizinledirler. :)zaten maşallah can09e ve benden her ay ümitliyiz ama maşallahh bizimkiler aşırı nazlı 1 yıl olacak gelemediler ..
Yok yok şaka bir yana bu ay inşallah 4ümüzde güzel haberleri verelim. 4te 2 yapalım bari
Çok sağol canım çok çok teşekkürlerŞimdi dr un sana gerekli açıklamayı yapar canım içini rahat tut ama varsa bile tedavisi var artık geç de kalmadın zaten. Kötü birşey değil zaten bu. Hem ilaç daha iyi besliypr bebeğe kan akışını en güzel şwkilde yolluyor. Normal gebeler bile eskiden içermiş aspirin. O yüzden kilolu kilolu doğumlar oluyormuş hep
Mayısta kürtaj olmuştuk canım ikimizin de aynı dönemdeydi.Siz çok beklemişsiniz kuzum inşallah bu ay gelir bebişleriniz. İnşallah sizinledirler. :)
Ay zor olmuş ya zor dönemlerden geçmişsiniz. Kız kimyasal gebelik nasıl oluyor. Dış gebelik gibi mi.Mayısta kürtaj olmuştuk canım ikimizin de aynı dönemdeydi.
Ben 3 ay korundum sonra hemen oldu peşpeşe 2 kimyasal. Sonra yine dinlenmek istedim işte ocak ayında ilk kez denedim aslında. Tutmadı şubatta hastaydık denemedik. Bu ay 2.deneme aslında :)
Bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?