Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım, Allah razı olsun, içimi rahatlattın gerçekten, doktorla da paylaştım şimdi sonucu, inşallah dediğin gibi geç kalmamışızdır eğer ilaç ya da iğne başlayalım derse.
Yok canım sen zaten şu an 5+lardasın galiba. Kalp atış anca 6+dan sonra duyukuyo hızlanıyor yani kana daha fazla ihtiyaç duyuyor.
İçersin güzelce hiçbirşey olmaz Allah ın izni ile..

Ay inşallah canım bu ay da peşpeşe bizler güzel haberleri verelim :) şimdi son değerledrmeleri yapıp akışına bırakmaya geldi sıra ..
Aynen canım mümkünse bugün de deneyin tabi. Ben bıraktım artık, ne zaman istersek o zaman olacak. Kısmette varsa olur, ben senden umutluyum bide Ayşegül den bide can09dan :))

Yok canım sen zaten şu an 5+lardasın galiba. Kalp atış anca 6+dan sonra duyukuyo hızlanıyor yani kana daha fazla ihtiyaç duyuyor.
İçersin güzelce hiçbirşey olmaz Allah ın izni ile..
İnşallah canım, bugün 6+0 oluyor aynen, henüz kalp atışını duymamıştık.

Bende aynı fikirdeyim canm bu ay son daha almayı düşünmüyorum. Cumaya kadar 2 günde bir devam etmeyi düşünüyorum perşembe cuma üst üste olabilir yapcak bisey yok cuma son gün sonuçta fazla mal göz çıkarmaz bence Rabbim rast getirsin inşAllah, 2 erken gebelik 2 3 tane normal gebelik testlerim var ovu yerine onları cift çizgi görsem ne güzel olur :)

Aynen canım mümkünse bugün de deneyin tabi. Ben bıraktım artık, ne zaman istersek o zaman olacak. Kısmette varsa olur, ben senden umutluyum bide Ayşegül den bide can09dan :))
zaten maşallah can09e ve benden her ay ümitliyiz ama maşallahh bizimkiler aşırı nazlı 1 yıl olacak gelemediler ..
Yok yok şaka bir yana bu ay inşallah 4ümüzde güzel haberleri verelim. 4te 2 yapalım bari

Bende de 5 tane gebelik var :)))
4 mart bat
1 martta yaparım belki teati bakalım :))))

İnşallah canım, bugün 6+0 oluyor aynen, henüz kalp atışını duymamıştık.
Şimdi dr un sana gerekli açıklamayı yapar canım içini rahat tut ama varsa bile tedavisi var artık geç de kalmadın zaten. Kötü birşey değil zaten bu. Hem ilaç daha iyi besliypr bebeğe kan akışını en güzel şwkilde yolluyor. Normal gebeler bile eskiden içermiş aspirin. O yüzden kilolu kilolu doğumlar oluyormuş hep

Çok istiyorum o anı anlatamammmmm..
Olur canım inşsllah bir gün
Çok da takmaya kafaya illa bu ay olsun diye stres yapma akışına bırak. Bu 2 3 ay içinde olsun inşallah diye dua edelim bu ay olmazsa üzülmeyelim o yüzden canım :) zamanı ne zamansa o zaman gelecekler nasıl olsa biz naparsak yapalım

Son 3 testim var onlar bitene kadar olsunda pik mi mik mi ne olcaksa Cumaya kadar da değerlendirme fırsatı olsunda yeter En azından aklımda kalmaz
bizim batlar ayınya yumrtlamada aşağı yukarı aynıdır benimd bu hafta yani.
cuma gösterio program.
ben bu haftayı komple güzelce değerlendiririz diyodum ama
akşam eşim işten geldi gece 00.30 da bende uyumuştum adam sırnaştı sırnaştı gözümü açamıyorum uykudan yaaa sabahta sürünerek kalktım
dün gece boşa gttti yani bugun napıp edip yakalamam lazım kocayı

Çok geçmiş olsun canım inşallah Uğur getirir bat 5 aralık bakalım
Merhaba aslında tam Olarak doktorlar tarafından çoğu zaman söylenmesede gebe ameliyatlık bir durum yoksa çoğu zaman vitamin eksikliği de hamile kalmaya engel olabiliyor özellikle D vitamini .Tabiki her D vitamini değil çünkü Dvitamini vücuda tam olarak iyi yararlanabilmesi için onu kalsiyum ile kullanmak gerekiyor bu konuda en iyi markanın Ersağ olduğunu düşünüyorum çünkü D vitamini gıda takviyesinin içinde d vitamin , kalsiyum,magnezyum cçce çinko hepsi bir arada size bu konuda yardımcı olabilirim üye sponsor numaran İnstagram adresim //bu şekilde çok klişiye özel ihtiyacına ve tahlil sonuçlarına göre gıda takviyeleri ile ile geri dönüşler çok güzel Elhamdulillah başkalarının dualarında olmak insanı çok mutlu ediyor Rabbim herkese muradını versin Bizlerde vesike olabilirsek be mutlu bize

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz çok beklemişsiniz kuzum inşallah bu ay gelir bebişleriniz. İnşallah sizinledirler. :)

Çok sağol canım çok çok teşekkürler

Siz çok beklemişsiniz kuzum inşallah bu ay gelir bebişleriniz. İnşallah sizinledirler. :)
Mayısta kürtaj olmuştuk canım ikimizin de aynı dönemdeydi.
Ben 3 ay korundum sonra hemen oldu peşpeşe 2 kimyasal. Sonra yine dinlenmek istedim işte ocak ayında ilk kez denedim aslında. Tutmadı şubatta hastaydık denemedik. Bu ay 2.deneme aslında :)
Bakalım :)

Ay zor olmuş ya zor dönemlerden geçmişsiniz. Kız kimyasal gebelik nasıl oluyor. Dış gebelik gibi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…