günaydın, hayırdır kuzumGünaydınnn .
Bugun çok kötüyüm çok halsızım .
İçim Allah bullak
Yok kuzum cuma günüymüş doktor randevusu dün konustum ..günaydın, hayırdır kuzumablandan haber var mı?
Canım uzan istersen biraz daha, çok mu kötüsün?Günaydınnn .
Bugun çok kötüyüm çok halsızım .
İçim Allah bullak
Uykusuzluk var sende canım ondandır bence . Dinlen bugün uyumaya da calisYok kuzum cuma günüymüş doktor randevusu dün konustum ..
Bana gelrisek blmşyorum ya uyandım ama çok yorgunum
Uzanıyırum canım .Canım uzan istersen biraz daha, çok mu kötüsün?
Kıyamam, uykusuzluktan halsiz düştün sen, uzan kuzum uyuyamasan da dinlenirsin hiç değilseUzanıyırum canım .
Bualntıkar bu kadar erken başlamaz heralde dün çok geç uyudum . Uyuyamadım geç vakitlere kadar
Aynen kuzum uzanıyırum hala tv nın karşısındaUykusuzluk var sende canım ondandır bence . Dinlen bugün uyumaya da calis
Aynen kuzum bi yarım saat daha uzanayım sonra kahvaltımı hazırlarım bide folik asitim bitmiş onu almaya gitcem falanKıyamam, uykusuzluktan halsiz düştün sen, uzan kuzum uyuyamasan da dinlenirsin hiç değilse
kendini şımart da keyfin yerine gelsinYok kuzum cuma günüymüş doktor randevusu dün konustum ..
Bana gelrisek blmşyorum ya uyandım ama çok yorgunum
Çok sağol canım benim..Amin..Canım benim çok teşekkürler, çok incesin, Rabbim anneannene de sağlık sıhhat versin
Du akşama kendime bişeyler aldırtayımkendini şımart da keyfin yerine gelsin
Sağol kuzumm nasılsınnbakalım nasıl gidiyor annelik
Çok tatliisSağol kuzumm nasılsınnbakalım nasıl gidiyor annelik
ben de yemeği düşünerek yazmıştımDu akşama kendime bişeyler aldırtayım
Ben anca yemekle şımarırım
Ay ütü deme :/ben de yemeği düşünerek yazmıştımsen çikolata ye bende ıhlamur içiyim daha kahvaltı yapmadım hiç iştahım yok bugün. ne yemek yapıcağımı da bilmiyorum dağ gibi ütüm var off
2 hafta sonra falan devlete randevu alıp tahlilleri yaptırıcam. onun sonuclarıyla da kendi doktoruma. devlette kadın doğuma alıcam yine cinsiyet tahmininde bulunur belki hem bebişimi görürüm :) sende martı beklicektin dimi? hadi aynı gün alalım randevuyuAy ütü deme :/
2 tane ütüm var .. o bile okdr yük ki bana şuanminnoş bir daha kontrolun ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?