Hem gece hem sabah naptın Ayşegül hahaha, adam işe gidebildi mi bari.Günaydın Hanımlar
Dün siliklesme oldu testimde . Gece ve sabah naptim ettim degerlendirdim hasta kocayla
Artık nasibimizde varsa olur inşallah diyorum gayrisi Alalh a kaldı. Bide sizlerden dua istiyorum hepimiz icin
Ben 4 mart düşünüyorum2 hafta sonra falan devlete randevu alıp tahlilleri yaptırıcam. onun sonuclarıyla da kendi doktoruma. devlette kadın doğuma alıcam yine cinsiyet tahmininde bulunur belki hem bebişimi görürüm :) sende martı beklicektin dimi? hadi aynı gün alalım randevuyu
Canımcım sen ilk testi bata kaç kala yaptın :)Çok tatliisama hala korkum var yarın ki kan sonucundan diye gece sürekli terleyerek uyandım canım..
Bugünkü testimde bu şekilde,korkarım sürekli yapmaya devam edicek gibiyim
ben 6 mart düşünmüştüm. 7 mart kandil zor olur. ayy kalp atışıyla beraber duyar gelirsin insallahBen 4 mart düşünüyorum
Ay düşündükçe kalbim çıkcak
Ah Allahım keşkeben 6 mart düşünmüştüm. 7 mart kandil zor olur. ayy kalp atışıyla beraber duyar gelirsin insallah
3 kala yapmıştım canimCanımcım sen ilk testi bata kaç kala yaptın :)
evet duyulur. benim 6+4de biraz derinden duyuldu ama doktorlar anlıyor sağlıklı dedikten sonra güvenirsin zatenAh Allahım keşke
Allahım nolur
6+5 kalp atışı varsa kesın duyulur dıye o zamanı tercih ettim
Teşekkürler canım 3 veya 4 kala çıkıyor bence de :)3 kala yapmıştım canimbat 18,ben 15 Şubat'ta test yapmistim
Ben hepsini yapıp atıyodumKızlar şubat ovulasyon serüvenimEki Görüntüle 2237190
Ayyy bayılcam çok az kalmıs yaaaaevet duyulur. benim 6+4de biraz derinden duyuldu ama doktorlar anlıyor sağlıklı dedikten sonra güvenirsin zatenşafak 12 diyelim mi o zaman yumurtlamadan geri sayıyormus gibi
Yok valla dizdim hepsini sırayla 21 taneymis:))Ben hepsini yapıp atıyodum
6 kalada çıkıyoTeşekkürler canım 3 veya 4 kala çıkıyor bence de :)
Gitti canım sabah şansımı deneyip sordum tamam dedi şaşırdımHem gece hem sabah naptın Ayşegül hahaha, adam işe gidebildi mi bari.
Sadece gebelik testim duruyo son 2 tane yaptıgım .Yok valla dizdim hepsini sırayla 21 taneymis:))
Ooo maşallah. Kaçıncı gün koyu çizgiyi yakaladın tam net okunmuyor.Kızlar şubat ovulasyon serüvenimEki Görüntüle 2237190
Hereeehhh bu ay alcağını aldınnn dön totoşunu yat şimdiGitti canım sabah şansımı deneyip sordum tamam dedi şaşırdım
çok mantıklıAyyy bayılcam çok az kalmıs yaaaa
Belki mart 4 gelince biraz daha ertelerim
Eşime kalsa hiç gitmeyelim doğuma gderiz diyo
Benim arkadasim da hamile kizin kanamasi olmus doktor bir igne vermis kiz igbeyi yaptirdigim gibib kanamam durdu dedi cok sukur simdi 17 haftalik hamileAynen canım pembe akıntı düşük belirtisi maalesef .. inşallah sağlıklı güzel sonuçlarla gelir ..
Onları sakla onlar candırSadece gebelik testim duruyo son 2 tane yaptıgım .
Allahım saklamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?