Ozaman Şafak 12çok mantıklıyok ya 4 marttan da erteleme. görünür kesin gidip görün rahatlayın
Kaç kalmıs olcak ozamanHahha ben de delilik yapıp haftaya perşembeden yapmaya başlıcam
ayy kuzumm Allah razı olsun hepimiz inşallah martta güzel haberleri vereliiim:)Aynen canım mümkünse bugün de deneyin tabi. Ben bıraktım artık, ne zaman istersek o zaman olacak.Kısmette varsa olur, ben senden umutluyum bide Ayşegül den bide can09dan :))
Yatayım dimi yoksa gece de yapayım mi nolur nolmaz gerçi adamın iliğini kuruttumHereeehhh bu ay alcağını aldınnn dön totoşunu yat şimdi
O zaman varsa çıkar Allahın izniyle4 gün kalıyor
aynen hiç beklemediğimiz şey mi sankiOzaman Şafak 12
2 gün önce yımırtam çatlamışcasına
aynen çok nazlı çıktılar poposuna poposunaaaazaten maşallah can09e ve benden her ay ümitliyiz ama maşallahh bizimkiler aşırı nazlı 1 yıl olacak gelemediler ..
Yok yok şaka bir yana bu ay inşallah 4ümüzde güzel haberleri verelim. 4te 2 yapalım bari
Yap yapYatayım dimi yoksa gece de yapayım mi nolur nolmaz gerçi adamın iliğini kuruttum
Ay inşallah rabbımaynen hiç beklemediğimiz şey mi sanki
sen kalp atışı duyarsın bende cinsiyetle gelirim buraya
içine mi doğdu kızAy inşallah rabbım
Senın oğlun olcak demedi deme
İnşallah canım inşallah :)ayy kuzumm Allah razı olsun hepimiz inşallah martta güzel haberleri vereliiim:)
Canım teldeki takvimle aynı takvim yum 16.gun yazdiOoo maşallah. Kaçıncı gün koyu çizgiyi yakaladın tam net okunmuyor.
Evet senın resmını görüdğümden beri oğlun olcak gibi geliyo .içine mi doğdu kız
bana kız gibi geliyor. hayırlısı ya ilk çocukta hiç önemi yok:)
Bak demedi deme senin ki oğlan olacak ElçinEvet senın resmını görüdğümden beri oğlun olcak gibi geliyo .
Eğer benım bebeğimde sağlıklıysa kızım olcak gibi geliyo :)
Yemezzzz ama olsun son diyince yapar sonra içim rahat beklerimmmm yuppiiYap yap
Söz son de
Bu zevkten de ama
yaa inşallah burda kucağımıza aldığımız anları da paylaşırızEvet senın resmını görüdğümden beri oğlun olcak gibi geliyo .
Eğer benım bebeğimde sağlıklıysa kızım olcak gibi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?