Bakalım kalp atılıyla geleyim sonra tahmınleri alırım bana ilk gebeliğimde kız gibi gelmişti :))Bak demedi deme senin ki oğlan olacak Elçin
Amiiinnnnnnyaa inşallah burda kucağımıza aldığımız anları da paylaşırız
sen hele bi 4 martta git ben ona göre yorum yapıcam kesene göre
ayyy işte hiç geçmeyen haftalar. 10a kadar hiç geçmiyor böyle patlıyodum meraktanAmiiinnnnnn
Ayyyy
Benı şöyle uyutsalar 4 mart günü bebeğimin kalp atışlarıyla uyansam
henüz değil ama gidişat onu gösteriyor kuzum perşembe günü kan vereğim tekrar bakalım hayırlısıCanım çok üzüldüm, kesin mi
Aslında iyi olsunda ben bir haftayı 1 yıl gibi beklerımayyy işte hiç geçmeyen haftalar. 10a kadar hiç geçmiyor böyle patlıyodum meraktan
o ne ki ya nerden bakcam onamorcivertkedi kalp atışı kaçtı dedindi.. 129muydu.. azsa erkek diyollaa:)
Tamam canım gönderdim sabah doktora ama dönüş yapmadı henüzH E sen nasıl oldu iyi misin kötüyüm demişsin..
dombili_xl kuzum doktordan sonra haber ver canım merak ederim.
Allah seni napmasıınn :)) söylemedi mi dr kağıtta yazar mı bilmem..o ne ki ya nerden bakcam ona
Şuan daha iyyim kuzum az biraz bişeyler yedım iyi geldi . Şuan kedimle yatıyoruz :)H E sen nasıl oldu iyi misin kötüyüm demişsin..
dombili_xl kuzum doktordan sonra haber ver canım merak ederim.
iyi sevindim eczaneye niye kuzum test mi alacanŞuan daha iyyim kuzum az biraz bişeyler yedım iyi geldi . Şuan kedimle yatıyoruz :)
Birazdan giyinip eczaneye gitcem sonra da markete
tamam haber verirsin canım..Tamam canım gönderdim sabah doktora ama dönüş yapmadı henüz
yoo söylemedi öyle bişey. sağlıklı diyor sadeceAllah seni napmasıınn :)) söylemedi mi dr kağıtta yazar mı bilmem..
iyi iyi maşallahh ama nublu fotosunu istemeyi unutma gerçi geçmiş olabilir görülemeyebilir ama.. gerçi cinsiyeti bile belli olabilir bu gidişinde... hayırlısı bakalım minnoşuum:) maşallah bayılıyorum bu rahatlığına:)yoo söylemedi öyle bişey. sağlıklı diyor sadece
Şuan daha iyyim kuzum az biraz bişeyler yedım iyi geldi . Şuan kedimle yatıyoruz :)
Birazdan giyinip eczaneye gitcem sonra da markete
Yok kızz :)iyi sevindim eczaneye niye kuzum test mi alacan
tamam haber verirsin canım..
ohoo gittiğimde 15 haftalık olcak görünür herhalde artıkiyi iyi maşallahh ama nublu fotosunu istemeyi unutma gerçi geçmiş olabilir görülemeyebilir ama.. gerçi cinsiyeti bile belli olabilir bu gidişinde... hayırlısı bakalım minnoşuum:) maşallah bayılıyorum bu rahatlığına:)
Hamileyim canımvay test alacaksan hadi hayırlısıııı :)
Tepinik duruyodu eşşeeekk sıpasıııııohoo gittiğimde 15 haftalık olcak görünür herhalde artıknublu foto alamadık tepetaklak duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?