canım hiç beklemeden tekrar doktora git kahverengi pembeye dönüştüyse düşük olabilir erken teşhisle önlenebilir ihmal etme sakın mutlaka doktora gitKızlar birşey soracağım lutfen cevaplayınben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi
Evet teyzesi görsen maşşşaaalllaaahhhaaaa video muuu evet göremedikk neyse sağlık olsunn...
ahaha ne bilim hızını alamadı bizim kız zaar dedimYok kızz :)
Folik asitim bitmiş onu alcam
Gebelik testlerini bıraktım artık
aaayyy kızz belli olur heralde gösterirse videoda belli olmadı mı orasıohoo gittiğimde 15 haftalık olcak görünür herhalde artıknublu foto alamadık tepetaklak duruyodu
maşallah kuzum sağlıkla koyulaşsın inşallahÇok tatliisama hala korkum var yarın ki kan sonucundan diye gece sürekli terleyerek uyandım canım..
Bugünkü testimde bu şekilde,korkarım sürekli yapmaya devam edicek gibiyim
Oo çatlamak üzere o zamanahaha ne bilim hızını alamadı bizim kız zaar dedim
bu arada sağlı sollu vuruyor benim kasıklarrr....
aaayyy kızz belli olur heralde gösterirse videoda belli olmadı mı orası
Aminn Allahımmm aminnnnmaşalllah darısı başımızaa kuzuuum
bence devam daha tam silikleşmemiş bugün ve yarın akşamı da değerlendir bana kalırsa@busra89ist canım bak istersen
Sen ne zaman gitmeyi planlıyorsunayy sonra da bizimkine geri sayarııız bebek ve kalp atışı görmeye... :)
Olur canım inşsllah bir gün
Çok da takmaya kafaya illa bu ay olsun diye stres yapma akışına bırak. Bu 2 3 ay içinde olsun inşallah diye dua edelim bu ay olmazsa üzülmeyelim o yüzden canım :) zamanı ne zamansa o zaman gelecekler nasıl olsa biz naparsak yapalım
bizim batlar ayınya yumrtlamada aşağı yukarı aynıdır benimd bu hafta yani.
cuma gösterio program.
ben bu haftayı komple güzelce değerlendiririz diyodum ama
akşam eşim işten geldi gece 00.30 da bende uyumuştum adam sırnaştı sırnaştı gözümü açamıyorum uykudan yaaa sabahta sürünerek kalktım
dün gece boşa gttti yani bugun napıp edip yakalamam lazım kocayı
He sende eşimin kafasındasınben de doğurana kadar gitmeyim diyom
benim de biri çarşamba diyor biri perşembe...:) bende ağrımla teyit edicemYumurtlama benim programda biri çarşambayı gösteriyo biri perşembeyi testle teyit edicem :) Ay uyuyo da olsam adam yaklasinca ben ondan fazla coşarımBencede artık sırnasma zamanı
açsaydı fake hesap
aaaa video muuu evet göremedikk neyse sağlık olsunn...
yok ya belli olmadı. doktor erekeğe biraz daha fazla benzettim ama yanılma payı olabilir demisti. özelden video atılmıyor sanırımahaha ne bilim hızını alamadı bizim kız zaar dedim
bu arada sağlı sollu vuruyor benim kasıklarrr....
aaayyy kızz belli olur heralde gösterirse videoda belli olmadı mı orası
kızzz sen eşine ne zaman söyledin nasıl söyleeedinn ???He sende eşimin kafasındasın
Dün dedim aşkım 2 mart bi söz törenimiz var oraya gidip gelelim sonra gün alalım doktordan ne zaman allım dedim .
Almayalım sen doğurana kadar dıyo
Deli
Bana da senin oğlun olacak gibi geliyor nedense :)))içine mi doğdu kız
bana kız gibi geliyor. hayırlısı ya ilk çocukta hiç önemi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?