Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hiç beklemeden tekrar doktora git kahverengi pembeye dönüştüyse düşük olabilir erken teşhisle önlenebilir ihmal etme sakın mutlaka doktora git

Yok kızz :)
Folik asitim bitmiş onu alcam
Gebelik testlerini bıraktım artık
ahaha ne bilim hızını alamadı bizim kız zaar dedim
bu arada sağlı sollu vuruyor benim kasıklarrr....
ohoo gittiğimde 15 haftalık olcak görünür herhalde artık nublu foto alamadık tepetaklak duruyodu
aaayyy kızz belli olur heralde gösterirse videoda belli olmadı mı orası

illa bu olsun diye şartlamıyorum tabiki canm sonuçta ben ne kadar şartlasam da Allah vermedikten sonra yapabilecek bişeyim yok sonuçta :) Tez zaman zamanda hayırlısıyla sağlıkla inşAllah..

Yumurtlama benim programda biri çarşambayı gösteriyo biri perşembeyi testle teyit edicem :) Ay uyuyo da olsam adam yaklasinca ben ondan fazla coşarım Bencede artık sırnasma zamanı

Yumurtlama benim programda biri çarşambayı gösteriyo biri perşembeyi testle teyit edicem :) Ay uyuyo da olsam adam yaklasinca ben ondan fazla coşarım Bencede artık sırnasma zamanı
benim de biri çarşamba diyor biri perşembe...:) bende ağrımla teyit edicem ama ikisi de 7 mart diyor

Tepinik duruyodu eşşeeekk sıpasııııı
can09e tabi videosunu göremedi
açsaydı fake hesap
aaaa video muuu evet göremedikk neyse sağlık olsunn...

ahaha ne bilim hızını alamadı bizim kız zaar dedim
bu arada sağlı sollu vuruyor benim kasıklarrr....

aaayyy kızz belli olur heralde gösterirse videoda belli olmadı mı orası
yok ya belli olmadı. doktor erekeğe biraz daha fazla benzettim ama yanılma payı olabilir demisti. özelden video atılmıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…