Benim bugün çatlama gösteriyordu doğru bildi :)))) ptesi salı çarşamba ilişki günleri önemli diyordu doğru çıktı bende yani :))))benim de biri çarşamba diyor biri perşembe...:) bende ağrımla teyit edicemama ikisi de 7 mart diyor
Aaaa aaaa aaa aaa 14 şubatta kutuya koydum testi .kızzz sen eşine ne zaman söyledin nasıl söyleeedinn ???
Senin testin bitmedimiydi silindigini teyit edebildinmi.. insallah tutsun bu defaaa:)Benim bugün çatlama gösteriyordu doğru bildi :)))) ptesi salı çarşamba ilişki günleri önemli diyordu doğru çıktı bende yani :))))
Kiizz supeeeerrr masallahh.. yazdinmiydi atlamismiyim beeen:)Aaaa aaaa aaa aaa 14 şubatta kutuya koydum testi .
Eve gelince çay içerken masaya koydum baaakk sana hediye aldım dedim ..
aaa kızzz ne zaman aldınn hiç çaktırmadın dedi
Kutuyu bi açtı ki gözleri doldu ağladık
Sonra dedim ki off fazla kaptırmayalım şimdilik kendımızı . Kalbı şöyle gümbür gümbür ataım sonra ağlarız dediö
bu kadar kişi aynısını hissediyorsa vardır bi bildiğiBana da senin oğlun olacak gibi geliyor nedense :)))
batlarımız yakın olanlar... bende kasık bel ağrısı var daha çatlayamadım sanırım ben...dün de değerlendi bakalım hayırlısı bu ay güzel haberleri verebilecez mi :) aysegul busra maria almila yusra efulim gamzeliii kızlaaar bu hafta önemli
hahahYumurtlama benim programda biri çarşambayı gösteriyo biri perşembeyi testle teyit edicem :) Ay uyuyo da olsam adam yaklasinca ben ondan fazla coşarımBencede artık sırnasma zamanı
benim de biri çarşamba diyor biri perşembe...:) bende ağrımla teyit edicemama ikisi de 7 mart diyor
bu hafta önemli ama bn uyudum fosur fosur dün gecebatlarımız yakın olanlar... bende kasık bel ağrısı var daha çatlayamadım sanırım ben...dün de değerlendi bakalım hayırlısı bu ay güzel haberleri verebilecez mi :) aysegul busra maria almila yusra efulim gamzeliii kızlaaar bu hafta önemli
hahahbugun uyumak yok
Evet bat için ikisi de 7 Mart bakalım hangisi tutturcak
Evet komik ve icler acisi duruuumm neyse bugun belkiii
Bilmiyorum ki artık çok çaresizim öylece bekliyorum ne bileyim umutsuzum artık
Canım benim cat dan 3 gün önce bir bel agrım başlamıştı nefes alamadım. Sonra rahimde başladı ağrı şişkinlik siliklestigi gün acı geçmeye gelmişti. Bence seninde yakındır. Adetin duzenliyse takvim doğru söyler ona gore de bakbatlarımız yakın olanlar... bende kasık bel ağrısı var daha çatlayamadım sanırım ben...dün de değerlendi bakalım hayırlısı bu ay güzel haberleri verebilecez mi :) aysegul busra maria almila yusra efulim gamzeliii kızlaaar bu hafta önemli
Ahaha dun oldu bugun olmaz heralde yarin olur heralde:))Bügun yap perşembe yap cumartesi yap sonra bitiyor zaten sonra istesede verme
Tanıdık kanıma girdiSon seanslarım zaten bebek gibiyim Artık 1.5 ayda bir gidicem inşAllah o zamana kadar da hamilelik haberi alırım dondurucam hamilelikten sonra gidicem :)
bakalım hangisiii ama yum önemliii 20 mi 21 mi sen teyit edebilecen de ben edemeyecem
Ahaha dun oldu bugun olmaz heralde yarin olur heralde:))
Yazmıstım aslınd :))Kiizz supeeeerrr masallahh.. yazdinmiydi atlamismiyim beeen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?