Bende cumartesi kasıkta iğne batma hissi oldu sadece kuzum. Bu hafta önemli ama biz dün değerlendirdik artık ne zaman canımız isterse o zaman değerlendiricez. 8. 10. 13. Günler değerlendirme oldu şimdilik :)batlarımız yakın olanlar... bende kasık bel ağrısı var daha çatlayamadım sanırım ben...dün de değerlendi bakalım hayırlısı bu ay güzel haberleri verebilecez mi :) aysegul busra maria almila yusra efulim gamzeliii kızlaaar bu hafta önemli
Masallah daha olsun demi 15 16 17 onlar da gelir ahahah ben de dun ahahah:)Bende cumartesi kasıkta iğne batma hissi oldu sadece kuzum. Bu hafta önemli ama biz dün değerlendirdik artık ne zaman canımız isterse o zaman değerlendiricez. 8. 10. 13. Günler değerlendirme oldu şimdilik :)
15 16 17 mi hahaha Adamı öldürmiyim kız lazım olur :)))Masallah daha olsun demi 15 16 17 onlar da gelir ahahah ben de dun ahahah:)
Amaan ayda 6yla olecekse olsunn kizzz15 16 17 mi hahaha Adamı öldürmiyim kız lazım olur :)))
Birşey olmaz kiz celine günde 3 kez yapıp tutuşmuştu bak bana hasta adama gece ve sabah yaptırdım öldü mü yoook15 16 17 mi hahaha Adamı öldürmiyim kız lazım olur :)))
Canım batın tam kaçına. Kac gün periyodun satın kac ben hesaplarım sana simdi :)benim de biri çarşamba diyor biri perşembe...:) bende ağrımla teyit edicemama ikisi de 7 mart diyor
canım 28 günde oluyorum son 3 tür... 7 şubat sat 7 mart batCanım batın tam kaçına. Kac gün periyodun satın kac ben hesaplarım sana simdi :)
Canım senin ki 20 şubat ovu. Bugün yarın ve obur günü kaçırma sakıncanım 28 günde oluyorum son 3 tür... 7 şubat sat 7 mart bat
o zaman flo bilicek :) sağol kuzum uğraştın..Canım senin ki 20 şubat ovu. Bugün yarın ve obur günü kaçırma sakın
işte dün oldu bugün sanmıyomm yarına Allah kerimCanım senin ki 20 şubat ovu. Bugün yarın ve obur günü kaçırma sakın
Amaan ayda 6yla olecekse olsunn kizzz
Hahahhaa kızlar çok güldürdünüz beni, günde 3 mü yok artık hahahaBirşey olmaz kiz celine günde 3 kez yapıp tutuşmuştu bak bana hasta adama gece ve sabah yaptırdım öldü mü yoook
Canım senin ki 20 şubat ovu. Bugün yarın ve obur günü kaçırma sakın
Dun senden sallandi demekFlo bana dün ovü gösterdi. Ben de ona uydum. Dün iş tamam. Ama bugün de 14. Günüm, fakat bugün olacağını sanmıyorum. Tabi bu işler belli olmaz bi anda gelişebilir ama yüksek ihtimal 15. Gün veya 16. Gün belki 17. Gün. Ne zaman istersek artık :))
Ya diyorum biz oğlanın temellerini atarken nasıl gün aşırı yapmışız. Hiç sekmemiştik rutin gün aşırı. Şimdi zor geliyor anacım , banyoya bile üşeniyorum.Dun senden sallandi demek
Ahaahah halbuki gencsiniz de daha.. ama oluyor yaa maaleseff ben de cocuk icin sonucta gunahi olmaz diye dusunuyorum :)) su sabah isini halledemiyom ben de anca oluyor kizi kaldirmam gerekiyor falan haftasonu da bizden once kalkiyorrr:)))Ya diyorum biz oğlanın temellerini atarken nasıl gün aşırı yapmışız. Hiç sekmemiştik rutin gün aşırı. Şimdi zor geliyor anacım , banyoya bile üşeniyorum.
Kızlar bugün ofiste aşırı yoğunum ama aklım sizde, güzel haberler var mı??? Ay hadi inşallah
Hadi inşallah ablamm, bu ay senden de bekliyorum bir güzel haberherkeslerin işi varr demekk ben de yoğunum ama gene de giriyomminşallah güzel haberler gelsiiinn
ayyy ablam benim.. neyse umudumuz kalsın şurada zararı olmaaaz sağol ben hepimizden ümitliyim.. şu da kalamaz dediğim biri yok inşallah hepimiz çift çizgilerimizi koyacaz o listeye.Hadi inşallah ablamm, bu ay senden de bekliyorum bir güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?