Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cumartesi kasıkta iğne batma hissi oldu sadece kuzum. Bu hafta önemli ama biz dün değerlendirdik artık ne zaman canımız isterse o zaman değerlendiricez. 8. 10. 13. Günler değerlendirme oldu şimdilik :)

Bende cumartesi kasıkta iğne batma hissi oldu sadece kuzum. Bu hafta önemli ama biz dün değerlendirdik artık ne zaman canımız isterse o zaman değerlendiricez. 8. 10. 13. Günler değerlendirme oldu şimdilik :)
Masallah daha olsun demi 15 16 17 onlar da gelir ahahah ben de dun ahahah:)

Flo bana dün ovü gösterdi. Ben de ona uydum. Dün iş tamam. Ama bugün de 14. Günüm, fakat bugün olacağını sanmıyorum. Tabi bu işler belli olmaz bi anda gelişebilir ama yüksek ihtimal 15. Gün veya 16. Gün belki 17. Gün. Ne zaman istersek artık :))

Dun senden sallandi demek

Ya diyorum biz oğlanın temellerini atarken nasıl gün aşırı yapmışız. Hiç sekmemiştik rutin gün aşırı. Şimdi zor geliyor anacım , banyoya bile üşeniyorum.
Ahaahah halbuki gencsiniz de daha.. ama oluyor yaa maaleseff ben de cocuk icin sonucta gunahi olmaz diye dusunuyorum :)) su sabah isini halledemiyom ben de anca oluyor kizi kaldirmam gerekiyor falan haftasonu da bizden once kalkiyorrr:)))

Hadi inşallah ablamm, bu ay senden de bekliyorum bir güzel haber
ayyy ablam benim.. neyse umudumuz kalsın şurada zararı olmaaaz sağol ben hepimizden ümitliyim.. şu da kalamaz dediğim biri yok inşallah hepimiz çift çizgilerimizi koyacaz o listeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…