Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy ablam benim.. neyse umudumuz kalsın şurada zararı olmaaaz sağol ben hepimizden ümitliyim.. şu da kalamaz dediğim biri yok inşallah hepimiz çift çizgilerimizi koyacaz o listeye.
Amin ablacım amin, hadi inşallah mart ayı senin benim hepimizin olsun

Ahaahah halbuki gencsiniz de daha.. ama oluyor yaa maaleseff ben de cocuk icin sonucta gunahi olmaz diye dusunuyorum :)) su sabah isini halledemiyom ben de anca oluyor kizi kaldirmam gerekiyor falan haftasonu da bizden once kalkiyorrr:)))
Durumlarımız aynı, bizde de oğlan haftasonu kalkıyor. Ben yine bi iki cilve bi iki fındık fıstık yediriyim yarın. İsterse yaparız hahaha. O istemeden bir şey demicem banane banane

Durumlarımız aynı, bizde de oğlan haftasonu kalkıyor. Ben yine bi iki cilve bi iki fındık fıstık yediriyim yarın. İsterse yaparız hahaha. O istemeden bir şey demicem banane banane
ayy bizim adam da işte yiyormuş akşamları da yiyoruz ama .. işte ne biliyim

valal bnde işteyim ama hiç işim yok takılıyorum öyle nette.
bugun herkesin işleri var grup cansız
Evet ben de işteyim. Mesai beşte bitecek. Bu saatler müsait oluyorum bebek olunca iş ne olacak bilmiyorum. Sen bırakacak mısın işi tamamen.

Evet ben de işteyim. Mesai beşte bitecek. Bu saatler müsait oluyorum bebek olunca iş ne olacak bilmiyorum. Sen bırakacak mısın işi tamamen.
bırakırım büyük ihtimalle ama tamamen değil 1 yasına fln gelince annem bakabilir ben çalışırım :)
sen bırakacakmsın ?

O igne batmasi yumurtalara buyuyor demek agrilar gidince catladi demek kuzum.. valla ben eskiden daha siddetli hissederdim... kimisinde olmuyor iste kimisi de akintidan takip ediyor.

bırakırım büyük ihtimalle ama tamamen değil 1 yasına fln gelince annem bakabilir ben çalışırım :)
sen bırakacakmsın ?
Benim oğluma annem bakıyor. Seneye ana sınıfına gidecek ama ikinciye bakamaz artık. 1 yaşına kadar kesin yanındayım ama ikna edebilirsem kayınvalidem bakmaya tekrar dönerim işime. Bakıcaz

O igne batmasi yumurtalara buyuyor demek agrilar gidince catladi demek kuzum.. valla ben eskiden daha siddetli hissederdim... kimisinde olmuyor iste kimisi de akintidan takip ediyor.
O zamn ben orta yerimden çatladım hahha ağrı gitti batma da bitti. Fakat yumurta akı kıvamı akıntının yerini bugün sarı akıntı aldı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay ovü alcam. Onların fiyatı kaç lira

Ay bende ikisi de olmuyor,yumurtlama ağrısını hiç yaşamadım ,iki aydır da akıntı yoktu,iyi ki testleri yapmışlar halim ne olurdu yoksa

50 tanesini 52 ye aldım son olarak sanırım canım..30 lu olarakta satılıyor,bana 50 iki ay yetmişti,çokça kullandım sanirim

Benim oğluma annem bakıyor. Seneye ana sınıfına gidecek ama ikinciye bakamaz artık. 1 yaşına kadar kesin yanındayım ama ikna edebilirsem kayınvalidem bakmaya tekrar dönerim işime. Bakıcaz
masallah oğlunuzmu var allah bağışlasın
benim kv yaşlı bakamaz.
annem daha genç ben çalışmayı seviyorum ama işkolik değilim doğurur doğurmaz işe dönmem
1 yaşında fln olur belki öyle anca
ne iş yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…