- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Amin ablacım amin, hadi inşallah mart ayı senin benim hepimizin olsunayyy ablam benim.. neyse umudumuz kalsın şurada zararı olmaaaz sağol ben hepimizden ümitliyim.. şu da kalamaz dediğim biri yok inşallah hepimiz çift çizgilerimizi koyacaz o listeye.
Durumlarımız aynı, bizde de oğlan haftasonu kalkıyor. Ben yine bi iki cilve bi iki fındık fıstık yediriyim yarın. İsterse yaparız hahaha. O istemeden bir şey demicem banane bananeAhaahah halbuki gencsiniz de daha.. ama oluyor yaa maaleseff ben de cocuk icin sonucta gunahi olmaz diye dusunuyorum :)) su sabah isini halledemiyom ben de anca oluyor kizi kaldirmam gerekiyor falan haftasonu da bizden once kalkiyorrr:)))
ayy bizim adam da işte yiyormuş akşamları da yiyoruz ama .. işte ne biliyimDurumlarımız aynı, bizde de oğlan haftasonu kalkıyor. Ben yine bi iki cilve bi iki fındık fıstık yediriyim yarın. İsterse yaparız hahaha. O istemeden bir şey demicem banane banane
Sen kaçıncı günleri değerlendirdin şimdiye kadar :)ayy bizim adam da işte yiyormuş akşamları da yiyoruz ama .. işte ne biliyim
Evet ben de işteyim. Mesai beşte bitecek. Bu saatler müsait oluyorumvalal bnde işteyim ama hiç işim yok takılıyorum öyle nette.
bugun herkesin işleri var grup cansız
bırakırım büyük ihtimalle ama tamamen değil 1 yasına fln gelince annem bakabilir ben çalışırım :)Evet ben de işteyim. Mesai beşte bitecek. Bu saatler müsait oluyorumbebek olunca iş ne olacak bilmiyorum. Sen bırakacak mısın işi tamamen.
Du bakiyim hemen adetle mi sayiyordun yoksa tarih olarak mi kuzum.. baktim 9 ve 12. Gunler degerlendi sadeceSen kaçıncı günleri değerlendirdin şimdiye kadar :)
O igne batmasi yumurtalara buyuyor demek agrilar gidince catladi demek kuzum.. valla ben eskiden daha siddetli hissederdim... kimisinde olmuyor iste kimisi de akintidan takip ediyor.Kızçeler benim ağrı eşiğim bayağı iyi galiba. Siz diyorsunuz yumurtluyorum ağrılarım var falan filan. Ben yumurtlama gününü hiç hissetmiyorum kibitek cumartesi iğneler battı alt tarafa ama o da yumurtlama mıdır bilmem. 11. Gündü o gün
Sonuç için heyecanlandim eminim harika olucakEvimi toplayımda mantı yapcam
Hayatımda ilk defa yapcam . İlk defa hamur aççam ölmezsek iyi
Benim oğluma annem bakıyor. Seneye ana sınıfına gidecek ama ikinciye bakamaz artık. 1 yaşına kadar kesin yanındayım ama ikna edebilirsem kayınvalidem bakmaya tekrar dönerim işime. Bakıcazbırakırım büyük ihtimalle ama tamamen değil 1 yasına fln gelince annem bakabilir ben çalışırım :)
sen bırakacakmsın ?
O zamn ben orta yerimden çatladım hahha ağrı gitti batma da bitti. Fakat yumurta akı kıvamı akıntının yerini bugün sarı akıntı aldı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay ovü alcam. Onların fiyatı kaç liraO igne batmasi yumurtalara buyuyor demek agrilar gidince catladi demek kuzum.. valla ben eskiden daha siddetli hissederdim... kimisinde olmuyor iste kimisi de akintidan takip ediyor.
Ay bende ikisi de olmuyor,yumurtlama ağrısını hiç yaşamadım ,iki aydır da akıntı yoktu,iyi ki testleri yapmışlar halim ne olurdu yoksaO igne batmasi yumurtalara buyuyor demek agrilar gidince catladi demek kuzum.. valla ben eskiden daha siddetli hissederdim... kimisinde olmuyor iste kimisi de akintidan takip ediyor.
50 tanesini 52 ye aldım son olarak sanırım canım..30 lu olarakta satılıyor,bana 50 iki ay yetmişti,çokça kullandım sanirimO zamn ben orta yerimden çatladım hahha ağrı gitti batma da bitti. Fakat yumurta akı kıvamı akıntının yerini bugün sarı akıntı aldı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay ovü alcam. Onların fiyatı kaç lira
Kız sen benden de tembel çıktın. Amaan olacaksa tek ilişki ile bile oluyor. Olmuştur biz hamileyizdir Allahın izniyleDu bakiyim hemen adetle mi sayiyordun yoksa tarih olarak mi kuzum.. baktim 9 ve 12. Gunler degerlendi sadece
hihihihih bilmiyordum sağlıkla al kucağına inşallah tatlış anneHamileyim canım
Folik asit alcam bitmiş dün hiç farketmedim
Bakıyım bu ay olmazsa alırım.50 tanesini 52 ye aldım son olarak sanırım canım..30 lu olarakta satılıyor,bana 50 iki ay yetmişti,çokça kullandım sanirim
masallah oğlunuzmu var allah bağışlasınBenim oğluma annem bakıyor. Seneye ana sınıfına gidecek ama ikinciye bakamaz artık. 1 yaşına kadar kesin yanındayım ama ikna edebilirsem kayınvalidem bakmaya tekrar dönerim işime. Bakıcaz
İnşallah gerek kalmazBakıyım bu ay olmazsa alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?