Yazı evrak işleri canım masa başı. İşim rahat o yüzden çalışmak isterim ama bakalım kayınvali bakarsa.masallah oğlunuzmu var allah bağışlasın
benim kv yaşlı bakamaz.
annem daha genç ben çalışmayı seviyorum ama işkolik değilim doğurur doğurmaz işe dönmem
1 yaşında fln olur belki öyle anca
ne iş yapıyorsunuz ?
inşallah bakar inşalalh hamile kalabilirizYazı evrak işleri canım masa başı. İşim rahat o yüzden çalışmak isterim ama bakalım kayınvali bakarsa.
İnşallah .İnşallah gerek kalmaz
İnşallah kuzum..inşallah bakar inşalalh hamile kalabiliriz
diyom ya ondan bizden bi cacık olmazKız sen benden de tembel çıktın. Amaan olacaksa tek ilişki ile bile oluyor. Olmuştur biz hamileyizdir Allahın izniyle
diyom ya ondan bizden bi cacık olmaz
valla hepimizin yumurtlama haftası bu hafta tembellik lüksümüz yok ama hepimizde tembelizKız sen benden de tembel çıktın. Amaan olacaksa tek ilişki ile bile oluyor. Olmuştur biz hamileyizdir Allahın izniyle
hele sen hele sen biz en azından dünü değerledikvalla hepimizin yumurtlama haftası bu hafta tembellik lüksümüz yok ama hepimizde tembeliz
ben telafi etcem bugun kızlarhele sen hele sen biz en azından dünü değerledik
Benimde şimdi kargom geldi canım evet 50 tanesi 52 tl. Gebelik testi de 50 tanesi 40 tl ydi. Böyle daha hesaplı. Geçen ay eczaneden aldım batırdılar beni50 tanesini 52 ye aldım son olarak sanırım canım..30 lu olarakta satılıyor,bana 50 iki ay yetmişti,çokça kullandım sanirim
canımm üzülme sağlıklıysa seninle kalır... Lütfen korkma.. hepimizin başından geçiyor...Dua ediyorum İnşallah sağlıkla seninledir bebiş..Progestan içiyorum ama cok korkuyorum ru m cok agrım var
Sahi ya,gebelik testini hep eczaneden aldım,ve bir tane alma gibi huyum olmadığından batiriyorlar canimBenimde şimdi kargom geldi canım evet 50 tanesi 52 tl. Gebelik testi de 50 tanesi 40 tl ydi. Böyle daha hesaplı. Geçen ay eczaneden aldım batırdılar beni
Yaptım ama yemın ederim öldüöSonuç için heyecanlandim eminim harika olucakicli köfte yapıyorum da mantıya hiç girisemiyorum ya masallah sana caniim
Cankm metanetli ol . Olcağına varıcak hersey sen Allah a teslim et kendını .Progestan içiyorum ama cok korkuyorum ru m cok agrım var
Yok canım şuan hepsi ymurtlama dönemindeKızlar bugün ofiste aşırı yoğunum ama aklım sizde, güzel haberler var mı??? Ay hadi inşallah
Aynen zırt pırt doktora giden ben rahat 2 aydıgr gitmiyorum allah herkese nasip etsin bu güzel zamanlarıayyy bu haftalara ışınlanmak istiyorum
maşallah hareketli olsun, hareketsiz olup korkutmasından iyidir
amiinAynen zırt pırt doktora giden ben rahat 2 aydıgr gitmiyorum allah herkese nasip etsin bu güzel zamanları
ben önümüzdeki salı gidicem 4d için yeter artık cinsiyeti öğrenmek istiyorumamiin
evet şu dönemler geçsin uzunca bi süre gitmem diyorum bende. en azından hareketlerini hissedene kadar
Hayır bu günü kaçırma please. Vücudum alışsın diye gün aşırı yaptım ovi zamanı şık olduişte dün oldu bugün sanmıyomm yarına Allah kerimsiz her gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?