hahah erkek olsaydı görünürdü ama bence kız. tabi ki netleştir ufak ufak alışverişe başlarsın artık :)ben önümüzdeki salı gidicem 4d için yeter artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Canım batın tam kaçına. Kac gün periyodun satın kac ben hesaplarım sana simdi :)
Ayyy kızlar çift çift yumurtlayın gözümüz gönlümüz şenlensin hadiYok canım şuan hepsi ymurtlama döneminde
ama kız da demiyorhahah erkek olsaydı görünürdü ama bence kız. tabi ki netleştir ufak ufak alışverişe başlarsın artık :)
Aynen canım. Nette tanesi yaklaşık 75krş a denk geliyor. Birde hızlı kargo . Dün sipariş ettim bugün geldi şaşırdım.Sahi ya,gebelik testini hep eczaneden aldım,ve bir tane alma gibi huyum olmadığından batiriyorlar caniminternetten almak avantajlı:)
Canım 30 günde oluyorsun galiba . Senin de yum bugunnnnn degerlendir koş kiz koşBenimde sat 5 Şubat, bat 7 Mart. Flo 20si yumurtlama diyo, pepapp 21i. sence hangisi doğru?
Sat başlangıç bat bitişSat ne yahu
Ahahah hala sat bati bilmeyenler var o degil aysegul sen de yanlis yazdin:)))Sat başlangıç bat bitiş
Yanlış yazdım canım seninde 20 sine yarın yani . Ama sen bugün yarın ve diğer günü degerlendir :)Canım 30 günde oluyorsun galiba . Senin de yum bugunnnnn degerlendir koş kiz koş
Ahahah hala sat bati bilmeyenler var o degil aysegul sen de yanlis yazdin:)))Zeybltaslan
Sat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi :)
Hayir insan sormaya utanir bi dusunur bat sat ne olabilir diyebende burda gordum kimseye de sormadim bat neki diye
Aynen konu cocuk olunca mi boyle olduk ne ahaha hayirlisi bakalim insallah tutsun.:)Yanlış yazdım canım seninde 20 sine yarın yani . Ama sen bugün yarın ve diğer günü degerlendir :)
Ya kafayı yedim isim gücüm değerlendirme oldu :))) hiçte normalde sevmem çok isteksizimdir konu çocuk olunca adam bile şaşkın:)
Ayy yanlis anlamayin ama tabi ki bilmek zorunda degilsin almila ama en azindan bi dusunmek lazim demek istedimmm
Kız sen baya açıklayıcı yazdın:)) ben biliyorum öyle olduğunu da kısaca öyle yazdım ama sen doğrusunu yaptin bilmeyene açıklayıcı yazmak daha iyi
Amin canım inşallah bütün isteyenlerin en çokta fazla bekleyen ilk annelik icin isteyenlereAynen konu cocuk olunca mi boyle olduk ne ahaha hayirlisi bakalim insallah tutsun.:)
Haha sesli güldüm alemsinYok canım şuan hepsi ymurtlama döneminde
Ahahahah sevim koş yumurtluyorlar:))Canım 30 günde oluyorsun galiba . Senin de yum bugunnnnn degerlendir koş kiz koş
Ahahah hala sat bati bilmeyenler var o degil aysegul sen de yanlis yazdin:)))Zeybltaslan
Sat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi :)
Hayir insan sormaya utanir bi dusunur bat sat ne olabilir diyebende burda gordum kimseye de sormadim bat neki diye
Teşekkürler cnmSat başlangıç bat bitiş
Noo,ciis demesene kız oyleYaptım ama yemın ederim öldüö
Fena ağrım oldu salak gibi ayakta yaptım bide şuan yatak döşek yatıyorum .
Mantıyı bıtırdım ama yarın yapcam çok ağrım olunca eşim pizza söyledi onu yicez
Ben salağım heralde ya
Haha sesli güldüm alemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?