Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat başlangıç bat bitiş
Ahahah hala sat bati bilmeyenler var o degil aysegul sen de yanlis yazdin:))) Zeybltaslan
Sat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi :)
Hayir insan sormaya utanir bi dusunur bat sat ne olabilir diye bende burda gordum kimseye de sormadim bat neki diye

Canım 30 günde oluyorsun galiba . Senin de yum bugunnnnn degerlendir koş kiz koş
Yanlış yazdım canım seninde 20 sine yarın yani . Ama sen bugün yarın ve diğer günü degerlendir :)
Ya kafayı yedim isim gücüm değerlendirme oldu :))) hiçte normalde sevmem çok isteksizimdir konu çocuk olunca adam bile şaşkın:)

Kız sen baya açıklayıcı yazdın:)) ben biliyorum öyle olduğunu da kısaca öyle yazdım ama sen doğrusunu yaptin bilmeyene açıklayıcı yazmak daha iyi

Aynen konu cocuk olunca mi boyle olduk ne ahaha hayirlisi bakalim insallah tutsun.:)

Kız sen baya açıklayıcı yazdın:)) ben biliyorum öyle olduğunu da kısaca öyle yazdım ama sen doğrusunu yaptin bilmeyene açıklayıcı yazmak daha iyi
Ayy yanlis anlamayin ama tabi ki bilmek zorunda degilsin almila ama en azindan bi dusunmek lazim demek istedimmm

Aynen konu cocuk olunca mi boyle olduk ne ahaha hayirlisi bakalim insallah tutsun.:)
Amin canım inşallah bütün isteyenlerin en çokta fazla bekleyen ilk annelik icin isteyenlere eğer bu ay olmazsa isallah olur ama sırf çocuk icin degerlendirdigime yorcam

Noo,ciis demesene kız oyle
Ama yorma da kendini,dinlenmek uzanmak şu sıra en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…