Noo,ciis demesene kız oyle
Ama yorma da kendini,dinlenmek uzanmak şu sıra en güzeli..
Kız ne hamaratsın maşallah dinlen artık haketmişsinValla şuan keyiflerdeyim :))
Eşim çay yapmış onu içiyorum ortanca ablamın doğum gnü çiçek sipariş etcemde onu seçiyorum şuan)
Kalp atışı duyaydın yeğeniyle en güzel süprizi yapardım ama neyse o iş biraz beklesin
Ayy çok tatlis olurduuValla şuan keyiflerdeyim :))
Eşim çay yapmış onu içiyorum ortanca ablamın doğum gnü çiçek sipariş etcemde onu seçiyorum şuan)
Kalp atışı duyaydın yeğeniyle en güzel süprizi yapardım ama neyse o iş biraz beklesin
evet canım sayılır. namaz için soruyorsankizlar bisey sorucam. regl oncesi 2-3 gün kahverengi akıntı, regl başlangıcı sayılır mı ?
Bitti canım dün piki gördüm son testimle :)))) siliği göremedim maalesef testim yok :))) bugün de ağrım var zaten geçen ay da 2 gün sürmüştü tabi değerkendirememiştik. Bugünü de değerlendireyim de yarın da artık halimiz olursa deneriz :)) olmazsa bugüninkilrr yeter heralde bugün çatlama olmuştur takvimde de bugüni gösteriyoSenin testin bitmedimiydi silindigini teyit edebildinmi.. insallah tutsun bu defaaa:)
Masallah daha olsun demi 15 16 17 onlar da gelir ahahah ben de dun ahahah:)
Hahaahaha :))))))Amaan ayda 6yla olecekse olsunn kizzz
Haftaya şartlı değerlendirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sen ne diyorsunBen ağrılarımdan anlıyorum canım ipne batmaları oluyor çatlamıştır artık bugüb kesin. 13.gündeyim
10-12-13.günleri değerlendirmiş olucaz
Benim de bugun pik anladigimm ama bugun yapmazz yaaaa pofff napsamm kiiBen ağrılarımdan anlıyorum canım ipne batmaları oluyor çatlamıştır artık bugüb kesin. 13.gündeyim
10-12-13.günleri değerlendirmiş olucaz
Ama haksiz miyimm:))Hahaahaha :))))))
Haftaya şartlı değerlendirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun
Dünkü değerlendirmen sonucu spermler bugün yumurtana tutunur inşallahBenim de bugun pik anladigimm ama bugun yapmazz yaaaa pofff napsamm kii
Ama haksiz miyimm:))
Sonuna kadar haklısınnnBenim de bugun pik anladigimm ama bugun yapmazz yaaaa pofff napsamm kii
Ayy insallahh acayip bir baski var kasik agrisi.. belki hadi derr .. sizde de oluyor mu bilmiyorum agriya iyi geliyor degerlendirme..:)Dünkü değerlendirmen sonucu spermler bugün yumurtana tutunur inşallah
Canım ya ben geçen ay 14. Günü 15. Güne bağlayan gece değerlendirdim. Fakat tutmadı. Ben çok erken yumurtluyor olabilir miyim..Tabi canım. Sende bu haftayı cumaya kadar değerlendir yeter. Bende şu 1 2 günü de aradan çıkaralım da yeter
Neden yapmaz ki :)Benim de bugun pik anladigimm ama bugun yapmazz yaaaa pofff napsamm kii
Ay valla kolay görünüyo ama çok zormusKız ne hamaratsın maşallah dinlen artık haketmişsin
Kenlkle dün aşıır vardı bugün daha az mesela yrın hiç olmaz. Dün ilişkiden sonra yarım saat 1 saat daha ağrıdı sonra durdu geçti mesela sanki noluyorsa inşallah bu defa döllenebilmeyi başarırlarrAyy insallahh acayip bir baski var kasik agrisi.. belki hadi derr .. sizde de oluyor mu bilmiyorum agriya iyi geliyor degerlendirme..:)
Hamile ablama çileklerden göndermiştim çikılataya batırılanlardanAyy çok tatlis olurduuinsallah müjdeyi vereceğin günlerde yakın caniim
Bende de ablalar var,çiçek sipariş etmek hiç aklıma gelmemişti ya,çok nazikçe.klasik hediyelerden kurtulsam iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?