Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla şuan keyiflerdeyim :))

Eşim çay yapmış onu içiyorum ortanca ablamın doğum gnü çiçek sipariş etcemde onu seçiyorum şuan )
Kalp atışı duyaydın yeğeniyle en güzel süprizi yapardım ama neyse o iş biraz beklesin
Noo,ciis demesene kız oyle
Ama yorma da kendini,dinlenmek uzanmak şu sıra en güzeli..

Kız ne hamaratsın maşallah dinlen artık haketmişsin

Ayy çok tatlis olurduuinsallah müjdeyi vereceğin günlerde yakın caniim
Bende de ablalar var,çiçek sipariş etmek hiç aklıma gelmemişti ya,çok nazikçe.klasik hediyelerden kurtulsam iyi olur

Senin testin bitmedimiydi silindigini teyit edebildinmi.. insallah tutsun bu defaaa:)
Bitti canım dün piki gördüm son testimle :)))) siliği göremedim maalesef testim yok :))) bugün de ağrım var zaten geçen ay da 2 gün sürmüştü tabi değerkendirememiştik. Bugünü de değerlendireyim de yarın da artık halimiz olursa deneriz :)) olmazsa bugüninkilrr yeter heralde bugün çatlama olmuştur takvimde de bugüni gösteriyo

Ayy insallahh acayip bir baski var kasik agrisi.. belki hadi derr .. sizde de oluyor mu bilmiyorum agriya iyi geliyor degerlendirme..:)
Kenlkle dün aşıır vardı bugün daha az mesela yrın hiç olmaz. Dün ilişkiden sonra yarım saat 1 saat daha ağrıdı sonra durdu geçti mesela sanki noluyorsa inşallah bu defa döllenebilmeyi başarırlarr

Ayy çok tatlis olurduuinsallah müjdeyi vereceğin günlerde yakın caniim
Bende de ablalar var,çiçek sipariş etmek hiç aklıma gelmemişti ya,çok nazikçe.klasik hediyelerden kurtulsam iyi olur
Hamile ablama çileklerden göndermiştim çikılataya batırılanlardan hamile diye hapur huour yemıs :) bu abla mada güzel bir şey buldum onu göndercem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…