Sen benle aynı olabilirsin canım. Bugünü değerlendirsene kesinCanım ya ben geçen ay 14. Günü 15. Güne bağlayan gece değerlendirdim. Fakat tutmadı. Ben çok erken yumurtluyor olabilir miyim..
Bende ağrı olsa değerlendirme iyi geliyor mu bakıcam ama yok hissetmiyorum ki ben. Yumurtlamıyor muyum Rabbim korusunAyy insallahh acayip bir baski var kasik agrisi.. belki hadi derr .. sizde de oluyor mu bilmiyorum agriya iyi geliyor degerlendirme..:)
Dun yapti ya sabah da banyosunu yapti :)) yani bilmiyorum bakalim kuzu uyursa belki agriyor diye yapar:)) bugun deBugün
Neden yapmaz ki :)
Gece bi atak yapayım, eğer isterse olurSen benle aynı olabilirsin canım. Bugünü değerlendirsene kesin
Yap yap kesin şu 2 3 günü de değerlendirmeye çalışsan iyi olurGece bi atak yapayım, eğer isterse olur
yumurtlama günü için canım kafam karıştı bayaevet canım sayılır. namaz için soruyorsan
Yok kuzum herkes hissetmiyor... Allah esirgesin yoktur oyle bisiy... doktora hic gorundun mu?Bende ağrı olsa değerlendirme iyi geliyor mu bakıcam ama yok hissetmiyorum ki ben. Yumurtlamıyor muyum Rabbim korusun
Evet de benimki böyle bi anlamı olmuyor diyor. 4 yıldır bunun için değil istediği için oluyordu. Adam şimdi sevmiyor böyle şartlanmayı.Yap yap kesin şu 2 3 günü de değerlendirmeye çalışsan iyi olur
Hadi inşallah hediyen olur kuzumKızlar acaba kimlerin ki bu ay tutucak
Tabi gönül istiyor hepimizin
2 haftaya belli oluruz tek tek . Benim 2 mart doğum günün o gün yaparım testi yumdan 12 gün geçmiş olur testte cikar inşallah
Ayy aynen noluyosaa nasil bisiyse icerde neler donuyorsa:)) insallah basarirlarr.. kaliteli kaliteli buyuyup karsilassinlar.. bu arada yumurta spermi seciyormus biliyor musunuz.. bizimkiler cok havali sanirsam begenmiyorlarKenlkle dün aşıır vardı bugün daha az mesela yrın hiç olmaz. Dün ilişkiden sonra yarım saat 1 saat daha ağrıdı sonra durdu geçti mesela sanki noluyorsa inşallah bu defa döllenebilmeyi başarırlarr
Yok kız hiç görünmedim. Ama bi oğlum var. İkinciyi de ikinci aydır deniyoruz. Doktora gitsem kovar beni :)Yok kuzum herkes hissetmiyor... Allah esirgesin yoktur oylr bisiy... doktora hic gorundun mu?
Degerlendircem bendeHamile ablama çileklerden göndermiştim çikılataya batırılanlardanhamile diye hapur huour yemıs :) bu abla mada güzel bir şey buldum onu göndercem :)
Kuzum heyecan var mı yarın kan testin varDegerlendircem bende
Yoklamaya da "burdaa" diye seslenmek istiyoruum
Aaaa neden istemiyor mu var ya bu erkekler deli ediyor insanı benimkide her ay sırnaşır dururdu bu ay isteği kurudu çocuk dedi mi zorluklar başlıyor diye kaçıyorlar sanki kendileri çekecekDun yapti ya sabah da banyosunu yapti :)) yani bilmiyorum bakalim kuzu uyursa belki agriyor diye yapar:)) bugun dedombili_xl nin dedigi vitamini dedim... bak onu kullanan arkadas hamile iyi o zaman hic kullanma demesin mi
Off hemde nasilKuzum heyecan var mı yarın kan testin var
Hahaaa doğum günüme onun hediyesi olmalı degil mi kizzzHadi inşallah hediyen olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?