Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy insallahh acayip bir baski var kasik agrisi.. belki hadi derr .. sizde de oluyor mu bilmiyorum agriya iyi geliyor degerlendirme..:)
Bende ağrı olsa değerlendirme iyi geliyor mu bakıcam ama yok hissetmiyorum ki ben. Yumurtlamıyor muyum Rabbim korusun

Ayy aynen noluyosaa nasil bisiyse icerde neler donuyorsa:)) insallah basarirlarr.. kaliteli kaliteli buyuyup karsilassinlar.. bu arada yumurta spermi seciyormus biliyor musunuz.. bizimkiler cok havali sanirsam begenmiyorlar

Dun yapti ya sabah da banyosunu yapti :)) yani bilmiyorum bakalim kuzu uyursa belki agriyor diye yapar:)) bugun de dombili_xl nin dedigi vitamini dedim... bak onu kullanan arkadas hamile iyi o zaman hic kullanma demesin mi
Aaaa neden istemiyor mu var ya bu erkekler deli ediyor insanı benimkide her ay sırnaşır dururdu bu ay isteği kurudu çocuk dedi mi zorluklar başlıyor diye kaçıyorlar sanki kendileri çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…