Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa neden istemiyor mu var ya bu erkekler deli ediyor insanı benimkide her ay sırnaşır dururdu bu ay isteği kurudu çocuk dedi mi zorluklar başlıyor diye kaçıyorlar sanki kendileri çekecek
Benimki de iyi tuttu bu ay diyor..ay sanki üst üste yapmaya ben çok bayılıyorum da,bir de naz niyaz çekiyoruz yemegine içeceğine bir şey katmayı bile düşünmüştüm

Off hemde nasilher aksam düzenli lh,sabahları da hcg yapıyorum canim..
Yarın eğer iki katı ve üstü artış olursa cuma tekrar yaptırayım mı ya
Yok kuzum artık kendını rahat bırak .
Daha sonra doktora gidrsin Allahın izniyle 5+4 gibi gidersen hem kesenı görürsün hem içindeki bebeğini ..
daha sonra kalp atışı için çağırır doktorun

Aaaa neden istemiyor mu var ya bu erkekler deli ediyor insanı benimkide her ay sırnaşır dururdu bu ay isteği kurudu çocuk dedi mi zorluklar başlıyor diye kaçıyorlar sanki kendileri çekecek
Hem istiyor hem istemiyor iste... :)) aynen kacaklar:) sonrada o yanasir adete dogru ben kacarim... yani bu iste bir terslik yok mu :)) yum.donemlerim istekli oluyor degerlendir isteeee :))

Canım hiç endişeli bekleme Rabbim sağlıklı eylesin bebeğini lh lar nasıl koyu oluyor mu hamilelikte hala

Dun yapti ya sabah da banyosunu yapti :)) yani bilmiyorum bakalim kuzu uyursa belki agriyor diye yapar:)) bugun de dombili_xl nin dedigi vitamini dedim... bak onu kullanan arkadas hamile iyi o zaman hic kullanma demesin mi
Allah iyiliğini versinDoktor da bana günde 1 100 mg coraspirin başlayalım dedi Mtfrh homozigottan dolayıymış, yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar can09e Maria26

Yok kuzum artık kendını rahat bırak .
Daha sonra doktora gidrsin Allahın izniyle 5+4 gibi gidersen hem kesenı görürsün hem içindeki bebeğini ..
daha sonra kalp atışı için çağırır doktorun
İnşallah canım benimm..tamam o zaman cuma kendimi durdurucam ben
Yalnız sende güzel sabrediyorsun he,kan testi icinmasallahh

Hem istiyor hem istemiyor iste... :)) aynen kacaklar:) sonrada o yanasir adete dogru ben kacarim... yani bu iste bir terslik yok mu :)) yum.donemlerim istekli oluyor degerlendir isteeee :))
Benim bu ay yum dönemi bile istek olmadı hemde hiç kendimi etkilemisim demekki amaca yonelidigimden olsa gerek

Yok ya bence gerek yok canim.. insallah sonrasin da morcim gibi elcin gibi beklersin...; )

İnşallah canım benimm..tamam o zaman cuma kendimi durdurucam ben
Yalnız sende güzel sabrediyorsun he,kan testi icinmasallahh
Kuzum bi ağrım sızım yok elhamdüllillah birde kötü bir tecrübe de olsa tecrubem var :)

Orda erkeden erkenden doktora gitmiştim .
Şuan birşey yapılmayacağı için gitmeyi , kan vermeyı tercih etmiyorum :))

Allahım sabrımın müfakatını verir inşallaj

Canım hiç endişeli bekleme Rabbim sağlıklı eylesin bebeğini lh lar nasıl koyu oluyor mu hamilelikte hala
Su içip içmemeye bağlı kalmaksızın koyu canim Şubat iyi ki kısa ay ya,hemen marta geçiş yapacağıiz fiyuuv yeni heyecanlar mutluluklarr

Yavrusum yavru kusum iyi masallahh.. daha az once anne sen bana kardes yapmayacak misin dedi.:))) ben de baban istemedigi icin olmuyor dedim onun ustune saldim sen nasilsin kuzum?
Ooo güzel taktik vallaa
Bende keyifteyim canım eşimle bana haftalık ne kadar para versin diye tartışıyoruz

Güçlüsün sen..İnşallah bu defa çok güzel tecrüben olucak canım.. ağrı sızı ve benzeri rahatsızlıklarda uzak olsuun

Allah iyiliğini versinDoktor da bana günde 1 100 mg coraspirin başlayalım dedi Mtfrh homozigottan dolayıymış, yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar can09e Maria26
Cogu kullaniyor artik kuzum biraz zor olacak ama Allah kolaylik versin... bunla gecmis olsun. Amin kuzum Allah senin de iyiligini versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…