Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah iyiliğini versinDoktor da bana günde 1 100 mg coraspirin başlayalım dedi Mtfrh homozigottan dolayıymış, yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar can09e Maria26
Ne demek canım yardımcı olabileğim birşey varsa olurum elbette. dediğim gibi ayni seninle pıhtılaşma seviyemiz. 7.ayın sonuna kadar kullanacaksın coraspini sende.

Ne demek canım yardımcı olabileğim birşey varsa olurum elbette. dediğim gibi ayni seninle pıhtılaşma seviyemiz. 7.ayın sonuna kadar kullanacaksın coraspini sende.
Allah razı olsun sizden canım, kanama yapmış mıydı sende peki coraspin, oğluna hamileyken de kullanmış mıydın?

Cogu kullaniyor artik kuzum biraz zor olacak ama Allah kolaylik versin... bunla gecmis olsun. Amin kuzum Allah senin de iyiligini versin:))
Amin canım benim, çok çok sağol Hala yemek bile yemedim yattım kaldım millet mantılar açıo maşallah süphanallah

Canım 30 günde oluyorsun galiba . Senin de yum bugunnnnn degerlendir koş kiz koş

Çokkkk kafam karıştı kuzum ya. Sözde ovu ile takip ediyorum ama ovular bile değişik çıkıyo öyle de olunca hiç umudum kalmıyor Bak geçen günlerin ovuyu da bugünü de ekliyorum akıl verin bana lütfeeeennnnnn :'( H E can09e morcivertkedi @Almilaaazey

Kızlar acaba kimlerin ki bu ay tutucak
Tabi gönül istiyor hepimizin
2 haftaya belli oluruz tek tek . Benim 2 mart doğum günün o gün yaparım testi yumdan 12 gün geçmiş olur testte cikar inşallah
Seninki ayin basindaymis insallah acilisi seninle yapariz arkandan da biz geliriz

Aynen valla kiz aynı benim gibisin sende cilve yok istek yok
Yaa bu ara bu kizlarin sayesinde istek var... onceden o da yoktu o istiyor diye olurdu.. simdi de isteyip bu durumda olmak daha can sıkıcı :)) ama yine adamin yuzunden.. hani yeni evlenince biseyler alinir ya giymek icin.. giydim bu ne boyle usucen dedi siyah babydolldu yani alt tarafi :))) ondan sonra biraktim ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…