- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Aminn..Allahıma şükürler olsun ..
Bu gücü verdi ..
Allahım kimseye yaşatmasın
Yaa calismayinca da bu sikinti kuzum.. :)) ama neyse esin seni uzmuyordur:)Ooo güzel taktik vallaa
Bende keyifteyim canım eşimle bana haftalık ne kadar para versin diye tartışıyoruz
Üzmez üzmez sağolsunYaa cakismayinca da bu sikinti kuzum.. :)) ama neyse esin seni uzmuyordur:)
Ne demek canım yardımcı olabileğim birşey varsa olurum elbette. dediğim gibi ayni seninle pıhtılaşma seviyemiz. 7.ayın sonuna kadar kullanacaksın coraspini sende.
Allah razı olsun sizden canım, kanama yapmış mıydı sende peki coraspin, oğluna hamileyken de kullanmış mıydın?Ne demek canım yardımcı olabileğim birşey varsa olurum elbette. dediğim gibi ayni seninle pıhtılaşma seviyemiz. 7.ayın sonuna kadar kullanacaksın coraspini sende.
Benim taktigi uygula canim parayi al elinden sen haftalik verOoo güzel taktik vallaa
Bende keyifteyim canım eşimle bana haftalık ne kadar para versin diye tartışıyoruz
Bu daha iyi fikir :))Benim taktigi uygula canim parayi al elinden sen haftalik ver
Aynen valla kiz aynı benim gibisin sende cilve yok istek yokAhha ahhh bi biz yapamiyoruzz yaa bu yetenek isi bence... o da bize verilmemisss :))
Amin canım benim, çok çok sağolCogu kullaniyor artik kuzum biraz zor olacak ama Allah kolaylik versin... bunla gecmis olsun. Amin kuzum Allah senin de iyiligini versin:))
Olur mu kızAhha ahhh bi biz yapamiyoruzz yaa bu yetenek isi bence... o da bize verilmemisss :))
Canım 30 günde oluyorsun galiba . Senin de yum bugunnnnn degerlendir koş kiz koş
Seninki ayin basindaymis insallah acilisi seninle yapariz arkandan da biz gelirizKızlar acaba kimlerin ki bu ay tutucak
Tabi gönül istiyor hepimizin
2 haftaya belli oluruz tek tek . Benim 2 mart doğum günün o gün yaparım testi yumdan 12 gün geçmiş olur testte cikar inşallah
Ahaha biz de öyleyiz vallaBenim taktigi uygula canim parayi al elinden sen haftalik ver
Canım bizim hesaplar ortak zatenBenim taktigi uygula canim parayi al elinden sen haftalik ver
Yaa bu ara bu kizlarin sayesinde istek var... onceden o da yoktu o istiyor diye olurdu.. simdi de isteyip bu durumda olmak daha can sıkıcı :)) ama yine adamin yuzunden.. hani yeni evlenince biseyler alinir ya giymek icin.. giydim bu ne boyle usucen dedi siyah babydolldu yani alt tarafi :))) ondan sonra biraktim ahahhaAynen valla kiz aynı benim gibisin sende cilve yok istek yok
Gelmemia fotoÇokkkk kafam karıştı kuzum ya. Sözde ovu ile takip ediyorum ama ovular bile değişik çıkıyo öyle de olunca hiç umudum kalmıyorBak geçen günlerin ovuyu da bugünü de ekliyorum akıl verin bana lütfeeeennnnnn :'( H E can09e morcivertkedi @Almilaaazey
Ekle kuzum bakalımÇokkkk kafam karıştı kuzum ya. Sözde ovu ile takip ediyorum ama ovular bile değişik çıkıyo öyle de olunca hiç umudum kalmıyorBak geçen günlerin ovuyu da bugünü de ekliyorum akıl verin bana lütfeeeennnnnn :'( H E can09e morcivertkedi @Almilaaazey
Canım bizim hesaplar ortak zaten
Birikim hesabı benım ğstüme
Ev benım üstüme
Maaş onun olsun bana da 1000 tl cik versin aylık
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahım aminnnnnnmnnnSeninki ayin basindaymis insallah acilisi seninle yapariz arkandan da biz geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?