Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim başka bir durum var canım bende iyice isteksiz oldum kaldım yoksa ben tam bir aşk kadınıyım ama işte adam odun olunca artık bende öyle oldum :)

Masallah kizlar size... bize denk gelmedi oylesi.... ev icin bile hayir benim ustume olacak dedi.. benim malda para pulda gozum yok ama bir erkegin her ne olursa olsun malini karisinin ustune yapmaktan kacinmamasi gerekir...
Aynen öyle kuzum zaten devlette ne yapılırsa yarısı senın sayılır .
Ama gururu okşanıyo insanın .
İnşallah kafasına denk eder kuzum

Masallah kizlar size... bize denk gelmedi oylesi.... ev icin bile hayir benim ustume olacak dedi.. benim malda para pulda gozum yok ama bir erkegin her ne olursa olsun malini karisinin ustune yapmaktan kacinmamasi gerekir...
Canım benim boşver zaten Allah korusun kaderde ayrılık olacak olursa bir gün edinilmiş mallar paylaşılıyor her durumda istediği kadar üzerine yapsın

Allah razı olsun sizden canım, kanama yapmış mıydı sende peki coraspin, oğluna hamileyken de kullanmış mıydın?
Tabi canım kullandım yok hiç kanama yapmamıştı sadece 6 7 haftalıkken ufak bi lekelenme olmuştu o bende bütün gebeliklerimde oldu zaten. Ama tek sorun şu işte bi yerinin kesilmemesine çok dikkat et kesilen yer çok kanıyor günelrce iyileşmiyor. Benim öyle yani geçen hafta kestiğim elim hala iyileşmedi 10 15 günü bulur aspirinin dezavantajı da bu işte ..

Aynen öyle kuzum zaten devlette ne yapılırsa yarısı senın sayılır .
Ama gururu okşanıyo insanın .
İnşallah kafasına denk eder kuzum
Yanii ona ragmen ille ben dedi:)) insallah bakalim kuzum.. sizin de mutlulugunuz daim olsuuunn daha cok sevsin daha cok el ustunde tutsun insallah..

Canım benim boşver zaten Allah korusun kaderde ayrılık olacak olursa bir gün edinilmiş mallar paylaşılıyor her durumda istediği kadar üzerine yapsın
Yani orasi oyle de bu durumda ille de benim ustume yapacak diye diretmesi sikinti yani:)
Ama ayni sey bacisina yapilsa aa olur mu tabii xin uzerine olur der:))

Tamam canım daha çok dikkat ederim, pek birşey yaptığım yok zaten bu aralar, bir de yürüyüş önermiş kimi doktorlar yine pıhtılaşma için, havalar ısınırsa çıkarız belki bir yarım saat günde

Bosver canm farketmiyoki nasil olsa hersey ortak hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…