Bende benım olsun demedimSende bendensin ozaman bizdede hersey benim ustume ama oyle denk geldi hep
Yok kuzum batı geçenleri kaldırıyorum .. günün geçti ya kuzum şimdi hemen geliyorsun sıranaAaaa benim listeden adim silinmis umudu kestinizmi bendenbugun regl geldi. Yeni bat 21 mart
Bizim başka bir durum var canım bende iyice isteksiz oldum kaldım yoksa ben tam bir aşk kadınıyım ama işte adam odun olunca artık bende öyle oldum :)Yaa bu ara bu kizlarin sayesinde istek var... onceden o da yoktu o istiyor diye olurdu.. simdi de isteyip bu durumda olmak daha can sıkıcı :)) ama yine adamin yuzunden.. hani yeni evlenince biseyler alinir ya giymek icin.. giydim bu ne boyle usucen dedi siyah babydolldu yani alt tarafi :))) ondan sonra biraktim ahahha
Atmamissin canimm:)Çokkkk kafam karıştı kuzum ya. Sözde ovu ile takip ediyorum ama ovular bile değişik çıkıyo öyle de olunca hiç umudum kalmıyorBak geçen günlerin ovuyu da bugünü de ekliyorum akıl verin bana lütfeeeennnnnn :'( H E can09e morcivertkedi @Almilaaazey
fotoğraf gelmemisÇokkkk kafam karıştı kuzum ya. Sözde ovu ile takip ediyorum ama ovular bile değişik çıkıyo öyle de olunca hiç umudum kalmıyorBak geçen günlerin ovuyu da bugünü de ekliyorum akıl verin bana lütfeeeennnnnn :'( H E can09e morcivertkedi @Almilaaazey
Aynen öyle kuzum zaten devlette ne yapılırsa yarısı senın sayılır .Masallah kizlar size... bize denk gelmedi oylesi.... ev icin bile hayir benim ustume olacak dedi.. benim malda para pulda gozum yok ama bir erkegin her ne olursa olsun malini karisinin ustune yapmaktan kacinmamasi gerekir...
Burcun boga mi:))Bizim başka bir durum var canım bende iyice isteksiz oldum kaldım yoksa ben tam bir aşk kadınıyım ama işte adam odun olunca artık bende öyle oldum :)
Canım benim boşver zaten Allah korusun kaderde ayrılık olacak olursa bir gün edinilmiş mallar paylaşılıyor her durumda istediği kadar üzerine yapsınMasallah kizlar size... bize denk gelmedi oylesi.... ev icin bile hayir benim ustume olacak dedi.. benim malda para pulda gozum yok ama bir erkegin her ne olursa olsun malini karisinin ustune yapmaktan kacinmamasi gerekir...
Tabi canım kullandım yok hiç kanama yapmamıştı sadece 6 7 haftalıkken ufak bi lekelenme olmuştu o bende bütün gebeliklerimde oldu zaten. Ama tek sorun şu işte bi yerinin kesilmemesine çok dikkat et kesilen yer çok kanıyor günelrce iyileşmiyor. Benim öyle yani geçen hafta kestiğim elim hala iyileşmedi 10 15 günü bulur aspirinin dezavantajı da bu işte ..Allah razı olsun sizden canım, kanama yapmış mıydı sende peki coraspin, oğluna hamileyken de kullanmış mıydın?
Yanii ona ragmen ille ben dedi:)) insallah bakalim kuzum.. sizin de mutlulugunuz daim olsuuunn daha cok sevsin daha cok el ustunde tutsun insallah..Aynen öyle kuzum zaten devlette ne yapılırsa yarısı senın sayılır .
Ama gururu okşanıyo insanın .
İnşallah kafasına denk eder kuzum
Yani orasi oyle de bu durumda ille de benim ustume yapacak diye diretmesi sikinti yani:)Canım benim boşver zaten Allah korusun kaderde ayrılık olacak olursa bir gün edinilmiş mallar paylaşılıyor her durumda istediği kadar üzerine yapsın
Tamam canım daha çok dikkat ederim, pek birşey yaptığım yok zaten bu aralar, bir de yürüyüş önermiş kimi doktorlar yine pıhtılaşma için, havalar ısınırsa çıkarız belki bir yarım saat gündeTabi canım kullandım yok hiç kanama yapmamıştı sadece 6 7 haftalıkken ufak bi lekelenme olmuştu o bende bütün gebeliklerimde oldu zaten. Ama tek sorun şu işte bi yerinin kesilmemesine çok dikkat et kesilen yer çok kanıyor günelrce iyileşmiyor. Benim öyle yani geçen hafta kestiğim elim hala iyileşmedi 10 15 günü bulur aspirinin dezavantajı da bu işte ..
İnsanoğlu bencil işte demek ki, boşver herkeste biraz var, yoksa haklısın tabi kiYani orasi oyle de bu durumda ille de benim ustume yapacak diye diretmesi sikinti yani:)
Ama ayni sey bacisina yapilsa aa olur mu tabii xin uzerine olur der:))
Hayır en duygusali balıkBurcun boga mi:))
Ask kadini deyince:))Hayır en duygusali balık
Bosver canm farketmiyoki nasil olsa hersey ortak hayatta.Masallah kizlar size... bize denk gelmedi oylesi.... ev icin bile hayir benim ustume olacak dedi.. benim malda para pulda gozum yok ama bir erkegin her ne olursa olsun malini karisinin ustune yapmaktan kacinmamasi gerekir...
Akrep burcunu tek geciyorum bu konudaAsk kadini deyince:))
Yine diyorum derdim benim ustume olsun neden benim ustume yapmiyor degil kuzum.. dusunce tarzini sevmiyorum.. hayirlisi bakalim:)Bosver canm farketmiyoki nasil olsa hersey ortak hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?