aynen bende ahahahAkrep burcunu tek geciyorum bu konuda
Akrep misiinAkrep burcunu tek geciyorum bu konuda
Ben basak esim akrep ama benimde yukselenim akrepAkrep misiin
Gelmemia foto
Bizde de ben akrep,eşim başak..kendimden memnunumBen basak esim akrep ama benimde yukselenim akrep
tam pik olmadan silikleşmişEklenmemiş sanırım :| Tarih yazmayan dün, diğeri zaten bugün tarihli
Ekle kuzum bakalım
Toplu var mi bi de oyle cekEklenmemiş sanırım :| Tarih yazmayan dün, diğeri zaten bugün tarihli
Atmamissin canimm:)
Yumurtanın catlamama ıhtımalı olabilirmi bende bu ay pik göremedim testlerdetam pik olmadan silikleşmişanlayamadım
fotoğraf gelmemis
Çokkkk kafam karıştı kuzum ya. Sözde ovu ile takip ediyorum ama ovular bile değişik çıkıyo öyle de olunca hiç umudum kalmıyorBak geçen günlerin ovuyu da bugünü de ekliyorum akıl verin bana lütfeeeennnnnn :'( H E can09e morcivertkedi Zeybltaslan
diğer belirtileriniz varmıydı? akıntı ağrı..Yumurtanın catlamama ıhtımalı olabilirmi bende bu ay pik göremedim testlerde
Kuzum.bi tane eklesen yeter :/ toplu yokmu dedim hala onu atacanEklenmemiş sanırım:| Tarih yazmayan dün, diğeri zaten bugün tarihli
tam pik olmadan silikleşmişanlayamadım
Toplu var mi bi de oyle cek
Yarını ve sonrasını bekle bi testin varsa devam et benimde pikten 2 gün önce böyle az koyuydu 1 gün sonra oda gitmişti endiselendim sonraki gün pik olmuştu. Endişelenme bir kac günü degerlendir yakın benceEklenmemiş sanırım:| Tarih yazmayan dün, diğeri zaten bugün tarihli
Yumurtanın catlamama ıhtımalı olabilirmi bende bu ay pik göremedim testlerde
Tamam ablam:)Yarın atayım olur mu abla? Eşim bilmiyor çünkü şimdi onlar ne demesin :)
Evet ikiside vardı ama pik olmadı silikleşti bu ay tekrar denicemdiğer belirtileriniz varmıydı? akıntı ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?