Hicc bozma moraliniHicc bilmiyorum canm ama gecen ay da böyle tam pik olmadı zaten çok moralim bozuluyo o yüzden
Yarını ve sonrasını bekle bi testin varsa devam et benimde pikten 2 gün önce böyle az koyuydu 1 gün sonra oda gitmişti endiselendim sonraki gün pik olmuştu. Endişelenme bir kac günü degerlendir yakın bence
Varmı resimleri geçen ayın yaptıklarının?Hicc bilmiyorum canm ama gecen ay da böyle tam pik olmadı zaten çok moralim bozuluyo o yüzden
Hicc bozma moraliniArdnlina nin da oyle cok koyulmadi... sen calismalara devammm
Varmı resimleri geçen ayın yaptıklarının?
Keşke bol testin olaydı yok mudur eczanede uygun fiyatlı. Kısmet canım endişe etmeden şık şık degerlendir bu aralar olur inşallahSon 2 test var elimde yarın tekrar deniycem tabi ama enteresan ya tam pik göremedim geçen ay da bu ay da
Ahaha ever cok şık degerlendirsin.. :))Keşke bol testin olaydı yok mudur eczanede uygun fiyatlı. Kısmet canım endişe etmeden şık şık degerlendir bu aralar olur inşallah
:)) sık ve şık:))Ahaha ever cok şık degerlendirsin.. :))
Kuzular ben yatiyim kafan dusuyor...
Herkese iyi geceler...
15i sanki pik gibiVar canm ekliyorum :)
Keşke bol testin olaydı yok mudur eczanede uygun fiyatlı. Kısmet canım endişe etmeden şık şık degerlendir bu aralar olur inşallah
:)) sık ve şık:))
Iyi geceler canm
15i sanki pik gibi
Günde 2 yaparsan zaten her türlü yakalarsın .İnstada ünlü bir kadın doğumcu var erhan karaalp alle sağlıkta calısıyor. Soru cevapta ovu testi önerirmisiniö sorusuna önermiyorum haftada 2-3 gün ilişki yeterli dedi
Canim icini ferahlatacaksa benim de tam koyu olmuyordu bazi insanlarin tam koyu olmuyor bunu dusunup sters yapma bak cok sukur hamileyim yani bu bir engel degil buNormalde bugün düşünüyodum da test böyle olunca modum düştü :/ Yinede çalışmaya çalışcam.
Ayyy masallah guzel guzel buyursunuz insallahYarın(yarım saat sona ) 5+0 oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?