Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günde 2 yaparsan zaten her türlü yakalarsın .

Ama burda önemli olan yumurtluyırmusun sorusu ?
Çoğu kişi bunu bılmek için kullanıyor.
Mesela ben kürtajdan sonra herseyım düzenli mi diye kullandım .
Ben gecen ay doktora gittiğimde yumrtan buyumus catlamak üzere demişti bu ay piki göremedim çatlamama ihtimali olabilirmi onu merak ediyorum

Kafama takıldı konusmalarinizdan kızlar bisey sorcam bende hic yumurtlama akıntısı yada agrisi olmaz bnde kendi kendime acaba yumurtlamiyor muyum derdim bi abla bana yumurtlamasan adet olmazdin dedi yanlis mi bu bilgi simdi
Benimde çoğu aylar akıntım veya ağrım olmazdı. Ben prolaktin yüksekliği yaşadığımda 40-45 gün sonra adet olurdum doktorum o zaman prolaktin yumurtlamayı engeller(süt korur hikayesinin doğması da burdanmış) dedi yumurtlama olmadığı içinde bu kadar geciktiğini söylemişti hatta ilk ay söktürücü kullanmıştım

O zaman yumurtlamiyor olsam doktor bunu söylerdi dimi adetim falan hep düzenli

Ya ben geçen Haziran ayında anı bir kararla histeroskopi oldum ben aspirini sadece iki gün önce bırakmıştım üstüne iki gün sonra 16 saatlik otobüs yolculuğu yaptım kendi doktoruma ulaşıp ilaçları soramadım da aman Allah’ım ne çektim

Tabi canım adetin düzenliyse hiç takma bile senin yumuşlar akıllıymış :)
Ah ah bide spermle bulussa tam akilli olacak doktor bi sikinti yok diyor 2 yıldır olmuyor ama bebek neden olmuyor diye kendi kendime sorun buluyorum bende simdide yumurtlamaya takildim rahatlattin cnm saol

Ah ah bide spermle bulussa tam akilli olacak doktor bi sikinti yok diyor 2 yıldır olmuyor ama bebek neden olmuyor diye kendi kendime sorun buluyorum bende simdide yumurtlamaya takildim rahatlattin cnm saol
Sıkıntı yoksa vakti vardır canım bak stres en büyük sıkıntı, düzenli yumurtlamanın olması bile başlı başına en büyük avantajın birçok insan tüp bebekte tek yumurta elde etmek için varını yoğunu veriyor güzel düşünelim güzel olsun

Cok şükür tabi cnm halimize ya ne bileyim elimde degil iste bu ay unutcam diyorum adete bes kala seytan dürtüyor aa agri aa bulanti sacma salak belirtiler iste var mi yok mu gelde stres olma bravo valla stres yapmayanlara

Cok şükür tabi cnm halimize ya ne bileyim elimde degil iste bu ay unutcam diyorum adete bes kala seytan dürtüyor aa agri aa bulanti sacma salak belirtiler iste var mi yok mu gelde stres olma bravo valla stres yapmayanlara
Bende şuaralar kendimden korkuyorum rahim filminden sonra tekrar deneyecez ama artık çalışmıyorum boşlukta kendimde belirti arar mıyım çok stres olur muyum diye düşünüyorum sırf bu yüzden eşim sana araba alalım diyor adam kendine sararım diye korkuyor

Rahim filmi mi cekileceksin ay insallah sen o kafaya takmayanlardan olursun ee oda hakli kendimizi bunaltmakla yetinmeyip onlarda hissettiriyoruz

Rahim filmi mi cekileceksin ay insallah sen o kafaya takmayanlardan olursun ee oda hakli kendimizi bunaltmakla yetinmeyip onlarda hissettiriyoruz
Evet canım ben dış gebelik geçirdim henüz değerim sıfırlanmadı kısmetse yarın tekrar bakılacak ona göre çekilecem. Daha önce çektirmiştim solda az bir tıkanıklık vardı açıldı denmişti ama soldan dış gebelik geçirdim

Hatırladim cnm okumustum yasadiklarini insallah iyi sonuc alirsn filmden en azindan hamile kalabiliyorsun tez zamanda önce göbüşün sonra kucagin dolsun hayirlisi ile sağ salim

Hatırladim cnm okumustum yasadiklarini insallah iyi sonuc alirsn filmden en azindan hamile kalabiliyorsun tez zamanda önce göbüşün sonra kucagin dolsun hayirlisi ile sağ salim
Allah razı olsun canım. Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah çok beklemeden evlatlarımızı kucağımıza alırız

Allah razı olsun canım. Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah çok beklemeden evlatlarımızı kucağımıza alırız
Amin amin ecmain.. aynen öyle elimizden geleni yapiyoruz gerisi Rabbimin takdiri Rabbim evlatla sınamasın insallah tez zamanda sırayla hepimize nasip etsin güzel haberler duyalim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…