Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim cok uzuldum .. allah yardimcin olsun. Saglikli degilmis demekki her serde bir hayir vardir.

hakkında hayırlısı olsun canım üzüldüm ama vardır her şer gördüğümüzde bi hayr Allah yardımcın olsn

Cok uzuldum canim hakkinda hayirlisi yiyecek ekmegi yokmus oyle dusun rabbim gonlune gore versin

Allah sabır versin canim..Bazen ne desek hiçbir cümle tam yeterli olmuyor..

Kafama takıldı konusmalarinizdan kızlar bisey sorcam bende hic yumurtlama akıntısı yada agrisi olmaz bnde kendi kendime acaba yumurtlamiyor muyum derdim bi abla bana yumurtlamasan adet olmazdin dedi yanlis mi bu bilgi simdi

Merhaba ben int arastirmistim olabiliyormuş ama şöyle çok düzenli bi kadında yilda bir defa oluyor mus genelde dediniz şey menopoza girmeye yakın insanlarda oluyor mus sizin ağrı esiginiz yüksektir büyük ihtimalle ama denemekten zarar çıkmaz ben burdaki ay test alıp denicem

Çok ama cok gecmis olsun biliyorum ne desek boş ama vardır bundada bi hayır

Saol cnm bilgi icin bende alıp denemek istedim sordum ama hicbir doktor önermiyor onları dogru olmadıklarını söylüyorlar ne bileyim burdada hep vesile olmus ama bu ay doktor kontrolünde klomen kullanıyorum yumurtlama takibi yapilacak olmadi bi daha ki ay bnde denicem bizim icinde iyi olur insallah

Çok geçmiş olsun verende allah alanda üzülme sağlıklı bir bebek değilmiş demekki inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yasarsin

Ah ah bide spermle bulussa tam akilli olacak doktor bi sikinti yok diyor 2 yıldır olmuyor ama bebek neden olmuyor diye kendi kendime sorun buluyorum bende simdide yumurtlamaya takildim rahatlattin cnm saol
Bende sendenim doktor birşeyin yok demekten yoruldu ben bu mu var yoksa demekten yorulmadım en son HSG çekildim 3 ay hastanede görmek istemiyorum seni dedi :)

Çok geçmiş olsun ne dicegimi bilemiyorum

Bende sendenim doktor birşeyin yok demekten yoruldu ben bu mu var yoksa demekten yorulmadım en son HSG çekildim 3 ay hastanede görmek istemiyorum seni dedi :)
Bi ben degilmisim demek :) ya bi sorun olsa care ararsin varda onlar mi görmüyor kafamda deli sorular :) ya zamanı var demek ki susup kabullencez bisi bulamayinca soyle bi düsününce doktorada hak verdim :) ne zaman cekildin filmi

Çok üzüldüm... Sabret inşallah.. Bir gün sağlıklı bir gebelik yaşarsın Rabbimin izniyle...

Kızlar flo da ateş olcumlerimi günlük yazmıştım 18 ine yum oldu . Doğru sanki o gün düştü ateş sonrası bugün itibariyle yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…