- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Başın sağ olsun kuzum, rabbim sabır versin..H E morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
tamam yapmadım ama öyle oluyormuş işte şimdi adete kadar da ölçüyorsun yüksek devam ederse hamilesin eğer düşerse adet olucaksınmış :)Kızlar flo da ateş olcumlerimi günlük yazmıştım 18 ine yum oldu . Doğru sanki o gün düştü ateş sonrası bugün itibariyle yükseldi Eki Görüntüle 2237435
canım yaa, her şeyde bi hayır vardır. bebeğin sağlıklı değilmiş demek ki. bu özel de para almak için kürtaj diyor. belki kendi kendine temizlenecek zaten ağrı çektin sen. Allah yardımcın olsun tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsinH E morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
Olabılır tabi ki .. sen bide ilaçlar falan kullandın ya ondan da süpheleniyorum ..Ben gecen ay doktora gittiğimde yumrtan buyumus catlamak üzere demişti bu ay piki göremedim çatlamama ihtimali olabilirmi onu merak ediyorum
CanımH E morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
Bana sorarsan bu ay ovu yu bırak ve hçbirşey düşünmeden iki günde bir ilişkiye gir .Kızlar dün itibariyle adetim bitti gece çalışmalara başladık
Bu ay kasık ağrısı falan bilemicem ben kesin diyet spor derken kaslar çalışıyor
Geç basliyim diyorum bu ay ovu testine 13 14 gün falan hadi hayırlısı
Günaydın canımmmmVe gunaydiin kızlar..
Cok guzel bir bilgi paylasmissiniz.Tesekkur ederim..Ben ilk kez bu ay ovu denedim..Yine alsam mi almasam mi onu dusunuyordum ama adet duzensizligi olanlar kullanmali bence..İnstada ünlü bir kadın doğumcu var erhan karaalp alle sağlıkta calısıyor. Soru cevapta ovu testi önerirmisiniö sorusuna önermiyorum haftada 2-3 gün ilişki yeterli dedi
Bence cocukla falan isin olmadigin icin agrinin farkinda degilmissin gibi geliyor bana.. is ciddiye binince hissetmis olmalisin.. en nihayetinde hissetmissin..
Yok kuzum ilk gebeliğimde de hissetmedim ki beklıyordum Çocuk . Bu ay ki gebeliğimde de hissetmedim ..Bence cocukla falan isin olmadigin icin agrinin farkinda degilmissin gibi geliyor bana.. is ciddiye binince hissetmis olmalisin.. en nihayetinde hissetmissin..
Ama daha once de dedigim gibi herkes yasamiyor, nasil adet sancisi herkeste bir degil herkes benim gibi yogunlukta ve siddetle olmuyor onun gibi..:)
8 de verdim canimGünaydın canımmmm
Kaçta vercen testı
Saat 10 gibi gelir ozaman8 de verdim canimbir daha öğlene kadar beklemem ya,bir saatte çıkar dedi sonuç..ama aletlerin bakımı filan belki biraz uzar süre dedi.insallah bir saat geçti gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?