Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başın sağ olsun kuzum, rabbim sabır versin..

Kızlar flo da ateş olcumlerimi günlük yazmıştım 18 ine yum oldu . Doğru sanki o gün düştü ateş sonrası bugün itibariyle yükseldi Eki Görüntüle 2237435
tamam yapmadım ama öyle oluyormuş işte şimdi adete kadar da ölçüyorsun yüksek devam ederse hamilesin eğer düşerse adet olucaksınmış :)

canım yaa, her şeyde bi hayır vardır. bebeğin sağlıklı değilmiş demek ki. bu özel de para almak için kürtaj diyor. belki kendi kendine temizlenecek zaten ağrı çektin sen. Allah yardımcın olsun tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin

Ben gecen ay doktora gittiğimde yumrtan buyumus catlamak üzere demişti bu ay piki göremedim çatlamama ihtimali olabilirmi onu merak ediyorum
Olabılır tabi ki .. sen bide ilaçlar falan kullandın ya ondan da süpheleniyorum ..
birde ymurtlama zamanını yakalasan bile şansın %50 oluyomus

Canım
Rabbım demekki böyle uygun görmüş .
Sende kaderdaşım oldun bak bana toparladım kendımı sende toparlıyacaksın . Unutmucaksın ama şimdi ki gibi canının yanmıcak . Rabbım sabır versın kendını fazla yıpratma şükğr et rabbım daha fazla alıştırmadan aldı senden

Bana sorarsan bu ay ovu yu bırak ve hçbirşey düşünmeden iki günde bir ilişkiye gir .
Ovu yaparsan doğal olarak bir beklentiye giriceksin

İnstada ünlü bir kadın doğumcu var erhan karaalp alle sağlıkta calısıyor. Soru cevapta ovu testi önerirmisiniö sorusuna önermiyorum haftada 2-3 gün ilişki yeterli dedi
Cok guzel bir bilgi paylasmissiniz.Tesekkur ederim..Ben ilk kez bu ay ovu denedim..Yine alsam mi almasam mi onu dusunuyordum ama adet duzensizligi olanlar kullanmali bence..

Bence cocukla falan isin olmadigin icin agrinin farkinda degilmissin gibi geliyor bana.. is ciddiye binince hissetmis olmalisin.. en nihayetinde hissetmissin..
Ama daha once de dedigim gibi herkes yasamiyor, nasil adet sancisi herkeste bir degil herkes benim gibi yogunlukta ve siddetle olmuyor onun gibi..:)

Yok kuzum ilk gebeliğimde de hissetmedim ki beklıyordum Çocuk . Bu ay ki gebeliğimde de hissetmedim ..
sadece geçen ay hissettim oda fenaydı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…