- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Eveeet hemen yazacagiimmSaat 10 gibi gelir ozaman
hadi bakalım merakla bekliyorum canımm:)8 de verdim canimbir daha öğlene kadar beklemem ya,bir saatte çıkar dedi sonuç..ama aletlerin bakımı filan belki biraz uzar süre dedi.insallah bir saat geçti gittii
Heyecanla beklıyorumEveeet hemen yazacagiimm
Neyle olcuyosunuztamam yapmadım ama öyle oluyormuş işte şimdi adete kadar da ölçüyorsun yüksek devam ederse hamilesin eğer düşerse adet olucaksınmış :)
Bebeğim batı 1 gün geçsin yapayım diyorumRed Phoenix kuzu sen idrar testini bat günümü yapcan ??
Aaaaaaaaaaaa olur mu yaaaa bat günü yada. BAta 3 varken yapBebeğim batı 1 gün geçsin yapayım diyorum
10 gün sonra bat günü, gelsin testler o zamanAaaaaaaaaaaa olur mu yaaaa bat günü yada. BAta 3 varken yap
Canım peki ilişkileriniz basıl ?Kızlar ben 7 aylık evliyim 7 aydır da bebiş istiyorum bu ayda nasıp olmadı 8.aya kaldı :/ yeni evli olunca hiç bilmiyorum hsg nasıl bisey nasıl cektirilir çok korkuyorum :))) alttan muayeneyle doktor çatala oturttu baktı gayet normal görüldü herşey bide smear aldı oda temiz o zaman bile baya kızardım ilk defa yapılıncatüm degerlerime vitaminlere baktı oda temiz :)) ama bu hsgyi ilk kez duyuyorum
1 yıl olmaması normal kabul ediliyor..Kızlar ben 7 aylık evliyim 7 aydır da bebiş istiyorum bu ayda nasıp olmadı 8.aya kaldı :/ yeni evli olunca hiç bilmiyorum hsg nasıl bisey nasıl cektirilir çok korkuyorum :))) alttan muayeneyle doktor çatala oturttu baktı gayet normal görüldü herşey bide smear aldı oda temiz o zaman bile baya kızardım ilk defa yapılıncatüm degerlerime vitaminlere baktı oda temiz :)) ama bu hsgyi ilk kez duyuyorum
Heeeehhh şöylere bize bu yakışır10 gün sonra bat günü, gelsin testler o zaman
Uykudan uyanıp yataktan çıkmadan teemometreyle dil altından ölçüyorum. Termo yasitigimin altında duruyor zaten ;:)Neyle olcuyosunuz
Benim teste de 10 gün var :))Heeeehhh şöylere bize bu yakışır
Senın son 10 gün
Benım doktor kontrolume son 11 gün
Ben sana daha heyecanlıyım yemin ederim, ayyy hemencik geçsin senin miniğini de görelim artıkkkHeeeehhh şöylere bize bu yakışır
Senın son 10 gün
Benım doktor kontrolume son 11 gün
Bat tarihi 7 mart bu hafta yumurtlama haftası sanırım hergun olduğu da oluyor gün aşırı olduğu da oluyor. Eşim işinden dolayı fırsat bulamadı hastaneye gitmeye yazın gidicez ınsallahh.Canım peki ilişkileriniz basıl ?
Haftada kaç kere yaparsınız mesela ? Acaba ymurtlamayımı kaçırıyorsunuz ?
Eşine sperm testi yapıldımı ?
Yaşlarınız kaç ?
Benim de 5 mart . Ama korkarım 28 de yapmaya yumdan 10 gün geçmiş oluyor doğum günümde 2 martta yapacam Rabbimden bana hediye olsun minnakim inşallah:)Benim Bat 5 mart ama ben 28 şubatta yapıcam bi test nasipse
Hadi inşallah kuzum bu ay topiğimiz gebe dolsunBenim Bat 5 mart ama ben 28 şubatta yapıcam bi test nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?