- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ayy aynı gün yapıcazBenim de 5 mart . Ama korkarım 28 de yapmaya yumdan 10 gün geçmiş oluyor doğum günümde 2 martta yapacam Rabbimden bana hediye olsun minnakim inşallah:)
Allaaaaa desenize mart başı buralar yıkılcakBenim teste de 10 gün var :))
İnşallah kuzum ya inşallahBen sana daha heyecanlıyım yemin ederim, ayyy hemencik geçsin senin miniğini de görelim artıkkk
Yaza kadar olmazsa 1 senede olmus olur .Bat tarihi 7 mart bu hafta yumurtlama haftası sanırım hergun olduğu da oluyor gün aşırı olduğu da oluyor. Eşim işinden dolayı fırsat bulamadı hastaneye gitmeye yazın gidicez ınsallahh.
Adınla dua ediyorum sana geceleri, rabbim nasip etsin sana kuzum.. Çok güzel düşün e mi?İnşallah kuzum ya inşallah
Herşeyden çok istiyorum bunu rabbım nasip eder inşalah
Benım beğeni bildirimler kapalı sadece yorumlara açık yoksa yorumltı kaçırıyorumdvtb nin geldiğini beğenilerin gelen bildirimlerinden anlıyorum bi anda bildirimler çoğalıyor:))
Allah razı olsun canımAdınla dua ediyorum sana geceleri, rabbim nasip etsin sana kuzum.. Çok güzel düşün e mi?
Kız Ayşegül üşenmiyor musunUykudan uyanıp yataktan çıkmadan teemometreyle dil altından ölçüyorum. Termo yasitigimin altında duruyor zaten ;:)
Aa bende yapayım bari dediğin gibi kaçırmamak icin yeşilken hızlıca bakıyorum bildirimlere:))Benım beğeni bildirimler kapalı sadece yorumlara açık yoksa yorumltı kaçırıyorum
Hayır malesef hiç olmadı ve hiiiç korunmadik 8 ay olacak nerdeyse 1 sene işte :/ alttan muayenede temiz çıktı ama hsgde bisey çıkarsa diye korkuyorum :/Yaza kadar olmazsa 1 senede olmus olur .
Böylelikle testlerını yaparsınız .. kimyasal falan da olmadmı hiç??
Beğeniler açıkken 300-400 bildirimle falan açıyodumAa bende yapayım bari dediğin gibi kaçırmamak icin yeşilken hızlıca bakıyorum bildirimlere:))
Amiin inşallah bebeğim, rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah.. Ben şimdi senle gün sayarım, kız çok heyecanlandımAllah razı olsun canım
Allahım sizlerede nasip etsin inşllah sağlıklı evlatlarr
Allahıma teslim oldum o ne derse o
Ocak ayında çekildim ama bu ay eşim şehir dışındaydı bu hafta geliyor yani bu aydan itibaren 3 ay doktor beni görmek istemiyor :) geldiğinde hamilelik takibi için geleceksin dedi inşallah öyle olur :)Bi ben degilmisim demek :) ya bi sorun olsa care ararsin varda onlar mi görmüyor kafamda deli sorular :) ya zamanı var demek ki susup kabullencez bisi bulamayinca soyle bi düsününce doktorada hak verdim :) ne zaman cekildin filmi
Allahın izniyle çıkmaz canım ama ben ilk önce eşine test yapılmasından yanayım ..Hayır malesef hiç olmadı ve hiiiç korunmadik 8 ay olacak nerdeyse 1 sene işte :/ alttan muayenede temiz çıktı ama hsgde bisey çıkarsa diye korkuyorum :/
Ay yicem sizi yaaa heyecanıma ortak oluyosunuzAmiin inşallah bebeğim, rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah.. Ben şimdi senle gün sayarım, kız çok heyecanlandım
Yorucu degil kiz yastık altında al 2 kere ölç dk sürmüyor zaten :)Kız Ayşegül üşenmiyor musunseni bu ay çok istikrarlı gördüm, kazanacaksın inşallah
neye güldünn kızz :)) yapanlar sabah yataktan kalkmadan ateşölçerle vücut sıcaklıklarına bakıyorlar.. ama dikkat et ağızdan, makattan yapanlar da varmıışşNeyle olcuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?