Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat tarihi 7 mart bu hafta yumurtlama haftası sanırım hergun olduğu da oluyor gün aşırı olduğu da oluyor. Eşim işinden dolayı fırsat bulamadı hastaneye gitmeye yazın gidicez ınsallahh.
Yaza kadar olmazsa 1 senede olmus olur .
Böylelikle testlerını yaparsınız .. kimyasal falan da olmadmı hiç??

Yaza kadar olmazsa 1 senede olmus olur .
Böylelikle testlerını yaparsınız .. kimyasal falan da olmadmı hiç??
Hayır malesef hiç olmadı ve hiiiç korunmadik 8 ay olacak nerdeyse 1 sene işte :/ alttan muayenede temiz çıktı ama hsgde bisey çıkarsa diye korkuyorum :/

Allah razı olsun canım
Allahım sizlerede nasip etsin inşllah sağlıklı evlatlarr

Allahıma teslim oldum o ne derse o
Amiin inşallah bebeğim, rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah.. Ben şimdi senle gün sayarım, kız çok heyecanlandım

Bi ben degilmisim demek :) ya bi sorun olsa care ararsin varda onlar mi görmüyor kafamda deli sorular :) ya zamanı var demek ki susup kabullencez bisi bulamayinca soyle bi düsününce doktorada hak verdim :) ne zaman cekildin filmi
Ocak ayında çekildim ama bu ay eşim şehir dışındaydı bu hafta geliyor yani bu aydan itibaren 3 ay doktor beni görmek istemiyor :) geldiğinde hamilelik takibi için geleceksin dedi inşallah öyle olur :)

Kız Ayşegül üşenmiyor musun seni bu ay çok istikrarlı gördüm, kazanacaksın inşallah
Yorucu degil kiz yastık altında al 2 kere ölç dk sürmüyor zaten :)
Canım benim bir oğlum var. Ogretmenim bu ay hamile kalırsam gelecek okul başlangıç birinci donem dogum izninde olacam 2. Donem de ucretsiz izin .. yani ikisini de 1 yil boyunca buyutmus olacagim . O yuzden bu ay benim icin onemli . Sonrasinda mart nisan zaten düşünemem ancak mayısa denerim . Öyle iste Rabbim nasip etsin :)

kızlar günaydınlar bi sürü şey konuşmuşunuz anca okuyabildim
bugun soğan küründe 7. gün ksık ağrıları basladı yumurtlama yaklaşıyoya.
dün akşamı değerlendirdim çok şükür gece 2 de yatınca sabah işe sürünerek geldim ama olsun
sizde durumlar nası çok çalışıp 5-7-8 martta çift çizgilerle burayı doldurmamız lazım
can09e busra1tan efuulimm 15yusra11
nedemistimkibenn inşallah güzel sonuçlar alırsın bugun dualarımz senle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…