Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğretmen olunca böyle şeyler mi düşünülüyo
Okurken hocalarım hep hamile olup giderlerdi özellikle ingilizce öğretmenleri

Evet listem 10 da kaldı
Şunu 20 30 yapın :))

Amiiin insallah Rabbim hepimize hayırlı minikler nasip etsin kuzum ya :) hic nasip olmayacak gibi geliyor o çizgileri gormek takmayayım diyorum olmuyor ben unutsam milletin çenesi hatrlatyo saolsun

İnşallah çift çizgili testlerimizi paylaşırız canımcım. Hayırlısı olsun inşallah.

Öğretmen olunca böyle şeyler mi düşünülüyo
Okurken hocalarım hep hamile olup giderlerdi özellikle ingilizce öğretmenleri
Aynen öyle canım yoksa izin tatillerde boşa gidiyor:) bir arkadaşımın izninin çoğu yaz tatiline gitmişti. Plânlı olmak gerek

Amiiin insallah Rabbim hepimize hayırlı minikler nasip etsin kuzum ya :) hic nasip olmayacak gibi geliyor o çizgileri gormek takmayayım diyorum olmuyor ben unutsam milletin çenesi hatrlatyo saolsun
pozitif düşün ben hiç negatif füşünmedim kaç aydır.
aman olmıcakmı aman bişimi var demedim doktora 3 kimyasaldan snra gittim
bence iki kişi olmanın tadını çıkar zamanı gelince olacakkkkk allah büyük :)
evrene negatif enerji yollama:)

Milleti aslaa ama aslaa takma canım .
Bak ben 6.5 yıldan sonra çocuk yapmaya başladım . Sen 1 tane doğurasan suscaklarını mı sanıyodun ?
Kardeş diye tutturcaklar ..
onlar hiç susmayacaklar unutma

Kız ben de okulda memurum ya ben de o yüzden bu ay istiyorum. Çünkü 1 eğitim öğretim yılı olamıcam, o süre zarfında bir yaşına yaklaşın istiyorum. İnşallah bu ay hamilelik sürecimiz başlar. Bak meğer planlarımız aynıymış. Aslında ben bi önceki ay hamile kalıp Ekim annesi olmak istedim. O daha iyi olacaktı ama nasip olmadı geç kaldım. Geç karar verdik yumurtlama kaçtı...

Kimyasal da olsa oluyormuş senin sorunmu var diye dusunmemissindir?

kızzzz niye 2yi bulduu kaç saat sürdüü aslında 15 dk yeterdi... bir de uykusuz kalmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…