Öğretmen olunca böyle şeyler mi düşünülüyoYorucu degil kiz yastık altında al 2 kere ölç dk sürmüyor zaten :)
Canım benim bir oğlum var. Ogretmenim bu ay hamile kalırsam gelecek okul başlangıç birinci donem dogum izninde olacam 2. Donem de ucretsiz izin .. yani ikisini de 1 yil boyunca buyutmus olacagim . O yuzden bu ay benim icin onemli . Sonrasinda mart nisan zaten düşünemem ancak mayısa denerim . Öyle iste Rabbim nasip etsin :)
Evet listem 10 da kaldıkızlar günaydınlar bi sürü şey konuşmuşunuz anca okuyabildim
bugun soğan küründe 7. gün ksık ağrıları basladı yumurtlama yaklaşıyoya.
dün akşamı değerlendirdim çok şükürgece 2 de yatınca sabah işe sürünerek geldim ama olsun
sizde durumlar nası çok çalışıp 5-7-8 martta çift çizgilerle burayı doldurmamız lazım
can09e busra1tan efuulimm @15yusra11
@nedemistimkibenn inşallah güzel sonuçlar alırsın bugun dualarımz senle :)
Amiiin insallah Rabbim hepimize hayırlı minikler nasip etsin kuzum ya :) hic nasip olmayacak gibi geliyor o çizgileri gormek takmayayım diyorum olmuyor ben unutsam milletin çenesi hatrlatyo saolsunkızlar günaydınlar bi sürü şey konuşmuşunuz anca okuyabildim
dün akşamı değerlendirdim çok şükürgece 2 de yatınca sabah işe sürünerek geldim ama olsun
sizde durumlar nası çok çalışıp 5-7-8 martta çift çizgilerle burayı doldurmamız lazım
İnşallah çift çizgili testlerimizi paylaşırız canımcım. Hayırlısı olsun inşallah.kızlar günaydınlar bi sürü şey konuşmuşunuz anca okuyabildim
Aynen öyle canım yoksa izin tatillerde boşa gidiyor:) bir arkadaşımın izninin çoğu yaz tatiline gitmişti. Plânlı olmak gerekÖğretmen olunca böyle şeyler mi düşünülüyo
Okurken hocalarım hep hamile olup giderlerdiözellikle ingilizce öğretmenleri
Allah razı olsun canım benim inşallah bakalım hayırlısı olur inşallahAminn..dvtb aklımdasın sende..inşallah perşembe günü güzel haberlerini alırız..
pozitif düşün ben hiç negatif füşünmedim kaç aydır.Amiiin insallah Rabbim hepimize hayırlı minikler nasip etsin kuzum ya :) hic nasip olmayacak gibi geliyor o çizgileri gormek takmayayım diyorum olmuyor ben unutsam milletin çenesi hatrlatyo saolsun
Milleti aslaa ama aslaa takma canım .Amiiin insallah Rabbim hepimize hayırlı minikler nasip etsin kuzum ya :) hic nasip olmayacak gibi geliyor o çizgileri gormek takmayayım diyorum olmuyor ben unutsam milletin çenesi hatrlatyo saolsun
İnşallah en yakin zamanda oda yaptıracak. Sen evleneli ne kadar oluyordu canım? 1 düşükle bu 2. dimi?Allahın izniyle çıkmaz canım ama ben ilk önce eşine test yapılmasından yanayım ..
İnşllah planladıgınız vakitlerde olur canımAynen öyle canım yoksa izin tatillerde boşa gidiyor:) bir arkadaşımın izninin çoğu yaz tatiline gitmişti. Plânlı olmak gerek
ay inşalalh yaaaaa :)Evet listem 10 da kaldı
Şunu 20 30 yapın :))
Kız ben de okulda memurum ya ben de o yüzden bu ay istiyorum. Çünkü 1 eğitim öğretim yılı olamıcam, o süre zarfında bir yaşına yaklaşın istiyorum. İnşallah bu ay hamilelik sürecimiz başlar. Bak meğer planlarımız aynıymış. Aslında ben bi önceki ay hamile kalıp Ekim annesi olmak istedim. O daha iyi olacaktı ama nasip olmadı geç kaldım. Geç karar verdik yumurtlama kaçtı...Yorucu degil kiz yastık altında al 2 kere ölç dk sürmüyor zaten :)
Canım benim bir oğlum var. Ogretmenim bu ay hamile kalırsam gelecek okul başlangıç birinci donem dogum izninde olacam 2. Donem de ucretsiz izin .. yani ikisini de 1 yil boyunca buyutmus olacagim . O yuzden bu ay benim icin onemli . Sonrasinda mart nisan zaten düşünemem ancak mayısa denerim . Öyle iste Rabbim nasip etsin :)
7 yıla dopru giidyorum canım ben :)İnşallah en yakin zamanda oda yaptıracak. Sen evleneli ne kadar oluyordu canım? 1 düşükle bu 2. dimi?
Kimyasal da olsa oluyormuş senin sorunmu var diye dusunmemissindir?pozitif düşün ben hiç negatif füşünmedim kaç aydır.
aman olmıcakmı aman bişimi var demedim doktora 3 kimyasaldan snra gittim
bence iki kişi olmanın tadını çıkar zamanı gelince olacakkkkk allah büyük :)
evrene negatif enerji yollama:)
Insallah Rabbim bebeğini bağışlar sana kucağına almak nasıp olur amiiiiin :).7 yıla dopru giidyorum canım ben :)
6.5 yıl sonra çocuk düşündük biz .
Bir düşüğüm , bir kimyasalım birde bu bebeğim var
Olmaz olur musun hiç, bizi buraya toplayan sensin her şeyden önceAy yicem sizi yaaa heyecanıma ortak oluyosunuz
İnşallah bende siizn gibi size destek olabiliyorumdur
Benim boğa burcu kuzumBurcun boga mi:))
kızzzz niye 2yi bulduu kaç saat sürdüü aslında 15 dk yeterdi... bir de uykusuz kalmışınkızlar günaydınlar bi sürü şey konuşmuşunuz anca okuyabildim
kimyasal olması o kdr sinir bozucuki allah sana direk sapa sağlam bi bebiş nasip etsin :)Kimyasal da olsa oluyormuş senin sorunmu var diye dusunmemissindir?
AminnnnInsallah Rabbim bebeğini bağışlar sana kucağına almak nasıp olur amiiiiin :).
Kaç yaşındasın:) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?