kızz beyim vardiyalı çalışıyor 00.30 da geldi zatenkızzzz niye 2yi bulduu kaç saat sürdüü aslında 15 dk yeterdi... bir de uykusuz kalmışın
Oy kuzum benim inşallah canım Allahm kimsenin kucağını boş koymasin isteyen herkese çifter çifter versin :))kimyasal olması o kdr sinir bozucuki allah sana direk sapa sağlam bi bebiş nasip etsin :)
ve bizlerede.
hiç moralini bozma olcak bn inanıyorum :) :)
Bizde erken evlendik :)Aminnnn
25
Çok erken evlendik eşimle aynı yaştayım. Hatta 18 gün büyüğüm
kız teker tekerde yeter bizeOy kuzum benim inşallah canım Allahm kimsenin kucağını boş koymasin isteyen herkese çifter çifter versin :))
Yok kuzum yaşamadım hiç .can09e H E Red Phoenix G gamzeli_bebis sağolun kizlaar
Ay az önce wcde elektrik çarptı ufacık,gebelikte yaşadıniz mi hiç,bir şey olmuyor dimii
Allah versinde bakarsın nolcakkız teker tekerde yeter bizenası bakacaz
Sen kaç yaşındaysın :)Bizde erken evlendik :)
yok o olur gebelikle ilgili değil canım... şu an her manada yüklüsün, ondandır... bi toprağa falan ayağını elini değdir, giydiğinde etkiler ayakkabın bluzun kabanın..can09e H E Red Phoenix G gamzeli_bebis sağolun kizlaar
Ay az önce wcde elektrik çarptı ufacık,gebelikte yaşadıniz mi hiç,bir şey olmuyor dimii
kısmet inşalalhAllah versinde bakarsın nolcak
ben 2 hafta önceden yapmak istiyorum öyle bir heyecanAaaaaaaaaaaa olur mu yaaaa bat günü yada. BAta 3 varken yap
Ben 21 im eşim 23 :)Sen kaç yaşındaysın :)
Hahhaha sen benden de betersinben 2 hafta önceden yapmak istiyorum öyle bir heyecan
Ayyy bilmiyorum kimyasaldan kaynaklı olabilir mi ama var gibi inşallah vardır canimmmKızlarrrrrrrrr nolursunuz yardım edin geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın egl günüm dün gebelik testi yaptım belirgin çıktı sabah birdaha yaptım düne göre daha az belirgin aynı marka ürün Bi bakın yaaa dünü bu günü sırasıyla atıyorum lütfen cevap verin yaaa
Bir şey olmaz dimi canım ya..hem daha kalp yok ortada..etkilenmemiştir dimi,ben bile etkilenmedim ufacık birseydi de korktum yine de..of ne saçma iş..yok o olur gebelikle ilgili değil canım... şu an her manada yüklüsün, ondandır... bi toprağa falan ayağını elini değdir, giydiğinde etkiler ayakkabın bluzun kabanın..
Hayırlı olsun canım. Regl günü yapılan bi test için silik bi çizgi gibi geldi bana ama geç döllenme olabilir tabiki. İyi düşün iyi olsun :)Kızlarrrrrrrrr nolursunuz yardım edin geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın egl günüm dün gebelik testi yaptım belirgin çıktı sabah birdaha yaptım düne göre daha az belirgin aynı marka ürün Bi bakın yaaa dünü bu günü sırasıyla atıyorum lütfen cevap verin yaaa
Aa olmaz kendi rekorumu geçirttirmemben 2 hafta önceden yapmak istiyorum öyle bir heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?