İyisin sen yıne ya biz 18 de evlendikBen 21 im eşim 23 :)
Amann çok rahat oluyo valla kuzum
Normalde daha mı koyu olmalıydıHayırlı olsun canım. Regl günü yapılan bi test için silik bi çizgi gibi geldi bana ama geç döllenme olabilir tabiki. İyi düşün iyi olsun :)
ayy ikisi de belirgin gibi ama bekle bakalım canım inşallah kimyasal değildiiiirrr.Kızlarrrrrrrrr nolursunuz yardım edin geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın egl günüm dün gebelik testi yaptım belirgin çıktı sabah birdaha yaptım düne göre daha az belirgin aynı marka ürün Bi bakın yaaa dünü bu günü sırasıyla atıyorum lütfen cevap verin yaaa
Günde 2 yaparsan zaten her türlü yakalarsın .
Ama burda önemli olan yumurtluyırmusun sorusu ?
Çoğu kişi bunu bılmek için kullanıyor.
Mesela ben kürtajdan sonra herseyım düzenli mi diye kullandım .
Merhaba kimyasal olup olmadıgını kan vererek anlıyabıırsın .Kızlarrrrrrrrr nolursunuz yardım edin geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın egl günüm dün gebelik testi yaptım belirgin çıktı sabah birdaha yaptım düne göre daha az belirgin aynı marka ürün Bi bakın yaaa dünü bu günü sırasıyla atıyorum lütfen cevap verin yaaa
Canım diyorum ya geç döllenme ise normal olabilir bu çizgi ama bence sen kan versen daha sağlıklı olacak. Sonuçta pozitif çıkmış anacımNormalde daha mı koyu olmalıydı
Canim icini ferahlatacaksa benim de tam koyu olmuyordu bazi insanlarin tam koyu olmuyor bunu dusunup sters yapma bak cok sukur hamileyim yani bu bir engel degil bu
HSG rahim filmi canım. Tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor korkmana gerek yokKızlar ben 7 aylık evliyim 7 aydır da bebiş istiyorum bu ayda nasıp olmadı 8.aya kaldı :/ yeni evli olunca hiç bilmiyorum hsg nasıl bisey nasıl cektirilir çok korkuyorum :))) alttan muayeneyle doktor çatala oturttu baktı gayet normal görüldü herşey bide smear aldı oda temiz o zaman bile baya kızardım ilk defa yapılıncatüm degerlerime vitaminlere baktı oda temiz :)) ama bu hsgyi ilk kez duyuyorum
Oy benımmm minik annemmmBir şey olmaz dimi canım ya..hem daha kalp yok ortada..etkilenmemiştir dimi,ben bile etkilenmedim ufacık birseydi de korktum yine de..of ne saçma iş..
H E çok sağol canımm..daha dikkatli olucam..
yok canım daha neler o kadar hassas olmamanı tavsiye ederim kuzumBir şey olmaz dimi canım ya..hem daha kalp yok ortada..etkilenmemiştir dimi,ben bile etkilenmedim ufacık birseydi de korktum yine de..of ne saçma iş..
H E çok sağol canımm..daha dikkatli olucam..
Kişiden kişiye döllenme dününe göre değişri bu durum .Normalde daha mı koyu olmalıydı
Dua edin lütfen yaaa korkuyorum akşam gidicem eşimleCanım diyorum ya geç döllenme ise normal olabilir bu çizgi ama bence sen kan versen daha sağlıklı olacak. Sonuçta pozitif çıkmış anacım
İnşallah yoktur kötü birşey dua edin bana lütfenKişiden kişiye döllenme dününe göre değişri bu durum .
Kötü düşünme .
Ya tıkalysa? Ben rahim filmi çektirmeye korkuyorum işte:)HSG rahim filmi canım. Tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor korkmana gerek yok
Ben 14 yasimdayken sevgiliydik 19da nisanlandım 20 de evlendim yeni girdim 21 eİyisin sen yıne ya biz 18 de evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?