Geçmiş olsunluk bişey yok kızzzGeçmiş olsun :/
:) biz 2009 kasım da tanışdık .Ben 14 yasimdayken sevgiliydik 19da nisanlandım 20 de evlendim yeni girdim 21 e
Ayy hemen kötü düşünme kuzum yaa Allah korusun .Ya tıkalysa? Ben rahim filmi çektirmeye korkuyorum işte:)
İnşallah sağlıkla seninledir canım.İnşallah yoktur kötü birşey dua edin bana lütfen
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın :)Dua edin lütfen yaaa korkuyorum akşam gidicem eşimle
Tıkalıysa ameliyatla açıyorlar. Çünkü tıkalı olması hamileliğe engel oluyor. Ben panik atağı olan biriyim anestezi almadan yaptırdım hemde ve korkacak hiçbirşey yokmuşYa tıkalysa? Ben rahim filmi çektirmeye korkuyorum işte:)
Sende bendensin galiba senin nasıl çok mu silik benim böyle bende korkuyorum akşam kan testi yaptıracaminşAllah bende çok koyu olmadan da hamile kalabilmisimdir
Ayy inşallah bi sorun yoktur da gerek kalmaz. Geçmiş olsun şuan bebeginiz varmi pekiTıkalıysa ameliyatla açıyorlar. Çünkü tıkalı olması hamileliğe engel oluyor. Ben panik atağı olan biriyim anestezi almadan yaptırdım hemde ve korkacak hiçbirşey yokmuş
Ayy Rabbim bozmasın mutluluğunuzu..:) biz 2009 kasım da tanışdık .
Tanıştığımız gün sevgili olduk
ayyy sizin tanıştığınızda benim kuzum 6 aylıkmışşş
Yok geçen ay çekildim daha yeni bekliyoruz nasip inşallah olurAyy inşallah bi sorun yoktur da gerek kalmaz. Geçmiş olsun şuan bebeginiz varmi peki
Merhaba:) amin inşallah çok saolunefuulimm canım merhaba daha küçücüksün.. burda duyduklarınla hareket etmemeni öneririm... sen deneyedur Allahın izniyle olur daha...
Amin kuzum cümlemizinki bozulmadan huzarla devame tsinAyy Rabbim bozmasın mutluluğunuzu..
Erken evliliği desteklemiyorum ama iyiki evlenmişim diyorum :) iyiki böyle bi es gelmiş karşıma <3
Ay olsun Allah korumuş yine büyüğünden:)Geçmiş olsunluk bişey yok kızzz
Yenı annemıze elektrik çarpmış hani şu azcık olanlardan
Endişeye kpıldı
Maşallah bu yaşta.. herşey hazır o zaman junior H E bekleniyor diyosun :))Amin kuzum cümlemizinki bozulmadan huzarla devame tsin
Ben desteklıyorum
Valla 25 yaşındayız evimizide aldık , kenarı birikiminizide attık .
Elhamdüllillah . Aile yardımı olmadan ..
herkesin evlendiği yaşta bizde çocuk için savaşıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?