canım benim gelmiş geçmiş olsun Rabbim tekrar hayırlı evlat nasip etsin inşallahH E @morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
günaydın kuzumVe gunaydiin kızlar..
Canim doktor bana hergun değil gün aşırı yapın demişti sperm kalitesizlesiyormus ve mesela dün iliski olmuş yumurtlaman bugün dahi olsa sperm hala vucudunda yine dollenme olabilir ilişkiye gerek yok. Ama bazen ard arda olduğu da oluyo ben benim kocayı zapdedemiyorum hahahahahkızlar biz hep gün aşırı denedik ben bu ay yumurtlama haftası hergün birlikte olsam şansımız azalırmı çoğalırmı bide ölemi denesem
mesela salı oldu dün salı çarsamba persembe cuma cumartesi yapsam nolur ?
yoksa salı - persembe - cumartesi - pazartesi şeklindemi bitirim bu haftayı
valla yapabiliyorsan her günn...kızlar biz hep gün aşırı denedik ben bu ay yumurtlama haftası hergün birlikte olsam şansımız azalırmı çoğalırmı bide ölemi denesem
mesela salı oldu dün salı çarsamba persembe cuma cumartesi yapsam nolur ?
yoksa salı - persembe - cumartesi - pazartesi şeklindemi bitirim bu haftayı
hahahahahaahahahvalla yapabiliyorsan her günn...olmadı perşembe cumartesi de kurtarır gibi
ben geldim demek istiyorum öyle iştedvtb nin geldiğini beğenilerin gelen bildirimlerinden anlıyorum bi anda bildirimler çoğalıyor:))
Rabbim sabrını da versin canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş diye düşünH E @morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
evet genelde dr lar gün aşırı dioCanim doktor bana hergun değil gün aşırı yapın demişti sperm kalitesizlesiyormus ve mesela dün iliski olmuş yumurtlaman bugün dahi olsa sperm hala vucudunda yine dollenme olabilir ilişkiye gerek yok. Ama bazen ard arda olduğu da oluyo ben benim kocayı zapdedemiyorum hahahahah
canım saat onda doktor kontrolümüz var onun öncesinde veririm ki doktor ona göre değerlendirme yapacak inşallah iyi sonuçlar alırız duadan başka şu an elimizden bişey gelmişyor dua edelim dua edin hayırlısı olsun inşallahdvtb kuzum son 1 günümüz Allahımın iziyle hayırlı haberler geliceksin inşallah ..
saat kaç gibi vermeyı düşünüyorsun canım
Benimki diyorki bu ne arkadaş Şey etmemiz bile planlı programlı ya tovbesttevet genelde dr lar gün aşırı diobakalım napıcam ya üfff sersem olduk
Hatun tarz sahibidvtb nin geldiğini beğenilerin gelen bildirimlerinden anlıyorum bi anda bildirimler çoğalıyor:))
Benım beğeni bildirimler kapalı sadece yorumlara açık yoksa yorumltı kaçırıyorum
Benim bat 7 mart ben bu cuma sabahı bursaya gidiyorum cumaya kadar degerlendirememis mi olurum acaba :)evet genelde dr lar gün aşırı diobakalım napıcam ya üfff sersem olduk
sorma ya planlı olunca bn bile stres oluyom. işteyimya mesela daha gündüzden kafamda yoruyo bni eve gidcem spor yapcam duş alcam çamaşır atcam makinaya snra eşim gelcek of bi ton işim var fln saya sayaaa yoruldumBenimki diyorki bu ne arkadaş Şey etmemiz bile planlı programlı ya tovbesttbazen de diyo gün aştı gel buraya
Bildirimlerine tikla bildirim secenegi var canım ordan işaretle kaydetAyy onu nerden yapıyosuuuunnn bende yapayımmm :)
10 mayıs kuzum sen de 15 mayıstı galiba bi yerde okumuştumovv ateşli aşk kadınım benimm maşallahh :) bende boğa mayıs mı nisan sonu mu kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?