Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim gelmiş geçmiş olsun Rabbim tekrar hayırlı evlat nasip etsin inşallah

kızlar biz hep gün aşırı denedik ben bu ay yumurtlama haftası hergün birlikte olsam şansımız azalırmı çoğalırmı bide ölemi denesem
mesela salı oldu dün salı çarsamba persembe cuma cumartesi yapsam nolur ?
yoksa salı - persembe - cumartesi - pazartesi şeklindemi bitirim bu haftayı

Canim doktor bana hergun değil gün aşırı yapın demişti sperm kalitesizlesiyormus ve mesela dün iliski olmuş yumurtlaman bugün dahi olsa sperm hala vucudunda yine dollenme olabilir ilişkiye gerek yok. Ama bazen ard arda olduğu da oluyo ben benim kocayı zapdedemiyorum hahahahah

valla yapabiliyorsan her günn... olmadı perşembe cumartesi de kurtarır gibi

Rabbim sabrını da versin canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş diye düşün

evet genelde dr lar gün aşırı dio bakalım napıcam ya üfff sersem olduk

dvtb kuzum son 1 günümüz Allahımın iziyle hayırlı haberler geliceksin inşallah ..
saat kaç gibi vermeyı düşünüyorsun canım
canım saat onda doktor kontrolümüz var onun öncesinde veririm ki doktor ona göre değerlendirme yapacak inşallah iyi sonuçlar alırız duadan başka şu an elimizden bişey gelmişyor dua edelim dua edin hayırlısı olsun inşallah

Benimki diyorki bu ne arkadaş Şey etmemiz bile planlı programlı ya tovbestt bazen de diyo gün aştı gel buraya
sorma ya planlı olunca bn bile stres oluyom. işteyimya mesela daha gündüzden kafamda yoruyo bni eve gidcem spor yapcam duş alcam çamaşır atcam makinaya snra eşim gelcek of bi ton işim var fln saya sayaaa yoruldum
ama öbür türlü spontane gelişiyo ne zaman istersen stres olmuyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…