Herkese günaydın, ben de doktora sormuştum, onlar yanıltıcı olabilir, 9-11-13-15-17. günler olsun demişti, ama bende yine de faydalı oldu, sonuçta iş, güç, koşturmaca içindeyiz ve gününü bilince programını ona göre ayarlamak daha kolay geliyor bana.İnstada ünlü bir kadın doğumcu var erhan karaalp alle sağlıkta calısıyor. Soru cevapta ovu testi önerirmisiniö sorusuna önermiyorum haftada 2-3 gün ilişki yeterli dedi
bence cumaya kdr senin yumurtlamaan olur diye tahmin ediyorum.Benim bat 7 mart ben bu cuma sabahı bursaya gidiyorum cumaya kadar degerlendirememis mi olurum acaba :)
Aynen bende ekim istedim olmadı napalim kasım olsun bari . 1 yıl nasıl izin alacan senKız ben de okulda memurum ya ben de o yüzden bu ay istiyorum. Çünkü 1 eğitim öğretim yılı olamıcam, o süre zarfında bir yaşına yaklaşın istiyorum. İnşallah bu ay hamilelik sürecimiz başlar. Bak meğer planlarımız aynıymış. Aslında ben bi önceki ay hamile kalıp Ekim annesi olmak istedim. O daha iyi olacaktı ama nasip olmadı geç kaldım. Geç karar verdik yumurtlama kaçtı...
Allah kolaylik versin bide sen calisiyosun:)) beni bi ev işleri yoruyor valla hergun yapınca psikopat gibisorma ya planlı olunca bn bile stres oluyom. işteyimya mesela daha gündüzden kafamda yoruyo bni eve gidcem spor yapcam duş alcam çamaşır atcam makinaya snra eşim gelcek of bi ton işim var fln saya sayaaa yoruldum
ama öbür türlü spontane gelişiyo ne zaman istersen stres olmuyo insan
Hosgeldin kuzum nasilsinben geldim demek istiyorum öyle işte
hiç sormaAllah kolaylik versin bide sen calisiyosun:)) beni bi ev işleri yoruyor valla hergun yapınca psikopat gibi
Ay hadi inşallah flo da Benim gün bugünü gösteriyor:)bence cumaya kdr senin yumurtlamaan olur diye tahmin ediyorum.
benm 8 mart cuma günü yumurtlama dio seninde o civarlardadır heralde. spermlerin bi süre yaşadıgınıda düşünürsek bence senin olma ihtimalı var
Merhaba, idrar yolları enfeksiyonu olabilir, bol su içmeye çalış, devam ederse ya da kan görürsen de ürolojiye gidip tahlil verebilirsin, antibiyotik verebilir gerekli görürse, ama hamilelik ihtimalin olduğunu da mutlaka söyle.Kızlar 3 gündür adet olacakmışım gibi küçük küçük ağrılarım var af edersiniz bugünde ilişkide uzun bir süre yanma oldu, enfeksiyon mu acaba?
kızlar günaydınlar bi sürü şey konuşmuşunuz anca okuyabildim
bugun soğan küründe 7. gün ksık ağrıları basladı yumurtlama yaklaşıyoya.
dün akşamı değerlendirdim çok şükürgece 2 de yatınca sabah işe sürünerek geldim ama olsun
sizde durumlar nası çok çalışıp 5-7-8 martta çift çizgilerle burayı doldurmamız lazım
@can09e @busra89istefuulimm 15yusra11
nedemistimkibenn inşallah güzel sonuçlar alırsın bugun dualarımz senle :)
Ay inşallah canımm yaabebiş geliyo
cok sevindim senin adına bence kötü bişi değildir :)
inşallah cuımaya kdr buluşur spermle yumurta dert etme biz gerekenleri yaapalım gerisi allahtan :)Ilk defa 2 günde 1 olarak devam ediyoruz şuan son perşembe günü bide belki cuma günü değerlendirebilirim sonrasında şehir dışı :) Ovu teslerim modumu düşürdü dün ama hayırlısı...
Günde 2 litre su içiyorum kuzum normalde de, eşimle hala motora biniyoruz acaba dedim üşüttüm mü? İdrara çıkarken yanma da yok ama devam ederse cuma bi gidip görüneyim diyorum.Merhaba, idrar yolları enfeksiyonu olabilir, bol su içmeye çalış, devam ederse ya da kan görürsen de ürolojiye gidip tahlil verebilirsin, antibiyotik verebilir gerekli görürse, ama hamilelik ihtimalin olduğunu da mutlaka söyle.
bence sonucun cok güzel :) eşine sölemişmiydin sürpriz varmıAy inşallah canımm yaatitriyorum şuan ama soguktandir kesin,yoksa asla sonuç için degildiir
aminnn kuzum inşallah dua edindvtb inşalalh güzel sonuçlarla gelirsinnnn
Yanlış hatırlamıyorsam siz bu ay grip ilaçları almak zorunda kalmıştınız, NSAI ilaçlar (nurofen, majezik, advil, apranax gibi) yumurtlamayı etkileyebilir ve geciktirebilir, bende de olmuştu, ondan sonraki aylarda almadım hiç, parol ve minoset gibi parasetamol içerenleri alabilirsiniz ihtiyacınız olursa.Ben gecen ay doktora gittiğimde yumrtan buyumus catlamak üzere demişti bu ay piki göremedim çatlamama ihtimali olabilirmi onu merak ediyorum
bende bi uygulama indirdim maybe baby diye kız ve erkek bebek olma ihtimali olan günleri gösterioAy hadi inşallah flo da Benim gün bugünü gösteriyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?