Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstada ünlü bir kadın doğumcu var erhan karaalp alle sağlıkta calısıyor. Soru cevapta ovu testi önerirmisiniö sorusuna önermiyorum haftada 2-3 gün ilişki yeterli dedi
Herkese günaydın, ben de doktora sormuştum, onlar yanıltıcı olabilir, 9-11-13-15-17. günler olsun demişti, ama bende yine de faydalı oldu, sonuçta iş, güç, koşturmaca içindeyiz ve gününü bilince programını ona göre ayarlamak daha kolay geliyor bana.

Benim bat 7 mart ben bu cuma sabahı bursaya gidiyorum cumaya kadar degerlendirememis mi olurum acaba :)
bence cumaya kdr senin yumurtlamaan olur diye tahmin ediyorum.
benm 8 mart cuma günü yumurtlama dio seninde o civarlardadır heralde. spermlerin bi süre yaşadıgınıda düşünürsek bence senin olma ihtimalı var

Aynen bende ekim istedim olmadı napalim kasım olsun bari . 1 yıl nasıl izin alacan sen

Allah kolaylik versin bide sen calisiyosun:)) beni bi ev işleri yoruyor valla hergun yapınca psikopat gibi

bence cumaya kdr senin yumurtlamaan olur diye tahmin ediyorum.
benm 8 mart cuma günü yumurtlama dio seninde o civarlardadır heralde. spermlerin bi süre yaşadıgınıda düşünürsek bence senin olma ihtimalı var
Ay hadi inşallah flo da Benim gün bugünü gösteriyor:)

Kızlar 3 gündür adet olacakmışım gibi küçük küçük ağrılarım var af edersiniz bugünde ilişkide uzun bir süre yanma oldu, enfeksiyon mu acaba?
Merhaba, idrar yolları enfeksiyonu olabilir, bol su içmeye çalış, devam ederse ya da kan görürsen de ürolojiye gidip tahlil verebilirsin, antibiyotik verebilir gerekli görürse, ama hamilelik ihtimalin olduğunu da mutlaka söyle.

Ilk defa 2 günde 1 olarak devam ediyoruz şuan son perşembe günü bide belki cuma günü değerlendirebilirim sonrasında şehir dışı :) Ovu teslerim modumu düşürdü dün ama hayırlısı...

Ilk defa 2 günde 1 olarak devam ediyoruz şuan son perşembe günü bide belki cuma günü değerlendirebilirim sonrasında şehir dışı :) Ovu teslerim modumu düşürdü dün ama hayırlısı...
inşallah cuımaya kdr buluşur spermle yumurta dert etme biz gerekenleri yaapalım gerisi allahtan :)
bence değerlendirmiş oluyosun

Günde 2 litre su içiyorum kuzum normalde de, eşimle hala motora biniyoruz acaba dedim üşüttüm mü? İdrara çıkarken yanma da yok ama devam ederse cuma bi gidip görüneyim diyorum.

Kizlaarr 519 çıktııı.. H E @can09e ilki 151di bat gunu.bugun onun iki gün sonrasi..saskinim çok yükselmiş ama kötü mü bu..iki katı kadar..
Ay bizlerin psikolijisi nolcak böyle iyide bile endişe ediyoruz tabiki güzel annesi maşallah ona

Ben gecen ay doktora gittiğimde yumrtan buyumus catlamak üzere demişti bu ay piki göremedim çatlamama ihtimali olabilirmi onu merak ediyorum
Yanlış hatırlamıyorsam siz bu ay grip ilaçları almak zorunda kalmıştınız, NSAI ilaçlar (nurofen, majezik, advil, apranax gibi) yumurtlamayı etkileyebilir ve geciktirebilir, bende de olmuştu, ondan sonraki aylarda almadım hiç, parol ve minoset gibi parasetamol içerenleri alabilirsiniz ihtiyacınız olursa.

Ay hadi inşallah flo da Benim gün bugünü gösteriyor:)
bende bi uygulama indirdim maybe baby diye kız ve erkek bebek olma ihtimali olan günleri gösterio
bide pepaap var flo vardı sildim pepaap uzun zamandr kullanıyorum 8 i derse tam 8 inde 5 i derse tam 5inde oluyorum saat gibi. onla iyi anlaştık

Kizlaarr 519 çıktııı.. H E @can09e ilki 151di bat gunu.bugun onun iki gün sonrasi..saskinim çok yükselmiş ama kötü mü bu..iki katı kadar..
Maşallah çok iyi kuzum Rabbim artarak devamın getirsin inşallah aminnn darısı benim başıma inşallah dua et canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…