Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.

Ben görüyorummm canm hayırlısıyla sağlıklı gebeliktir inşAllah kucağınıza almak nasip olur

Ayy bende indirecem:)) nerden biliyosun peki oldugunu
yumurtlama değil regl tarihini diyorum yumurtlama anlayamam anca ovu testiyle takip etcekmi tutuyomu tutmuyomu bilim :)
ama yumurtlama günü olarak gösterdiği günde yada 1 gün önce bi gün sonra kasık ağrısı ve akıntımda oluyor. yani aşağı yukarı tutturoyor bence

bence sonucun cok güzel :) eşine sölemişmiydin sürpriz varmı
Söylemiştim ,surprizlerden kendisi pek anlamazama kayinvalideme sürpriz yapmak için sabırsızlanıyorum ya..cok sağol canımm..
Ay bizlerin psikolijisi nolcak böyle iyide bile endişe ediyoruz tabiki güzel annesi maşallah ona
Ay evet,az önce minicik bir elektrik çarpması oldu diye dunyam başıma da yikiyordu az kalmıştı ki,kızlar çekti kurtardı beni canimcok sağol..darısı en güzel sayılarla sizin olsun canımm..

Maşallah çok iyi kuzum Rabbim artarak devamın getirsin inşallah aminnn darısı benim başıma inşallah dua et canım benim
İnanki aklimdasin,ve dua ediyorum sana..inşallah canım..inşallah yarın seninle sevinicez..
nedemistimkibenn Hayırlı olsun tekrardan kuzummmm, bebiş gümbür gümbür geliyor valla
Allah razı olsun canımm..Benim gibi Yasmin kullanıyordun sen,o yüzden şöyle diyebilirim ki yasminden sonra 4.ayda oldu ama ilk iki ayı hiç saymamam lazım,denememistik,geçen ayda yumurtlamayı görmemiştim..çok şükür bu ay gördüm..inşallah senin için de sevinelim..

aaa süperr benim de evet 15 mayıs kuzum:)

yok kuzum gayet güzel sonuç maşallahh hadi gözün aydın olsun inşallahh sağlıkla geldi miniğin darısı başımıza
Adını dedin mi hiç bilemedim ama seni de duamda kullanıcı adınla söylüyordum canimm..Çok sağol senn,ve kocaman aminn

Uygulamayı kafam almadı beceremedim

Aa o nasıl oldu Allah korusun dikkat et
Aminnn inşallah

inşallah cuımaya kdr buluşur spermle yumurta dert etme biz gerekenleri yaapalım gerisi allahtan :)
bence değerlendirmiş oluyosun

Bende öyle diyorum kendi kendime canm evet değerlendirmis oluyorum bu hafta önemliydi zaten cok şükür şuana kadar iyi gitti, inşAllah persembe ve cuma da olur da aklımda kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…