Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.H E @morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
hoşbuldum iyiyim çok şükür yarın Allah izin verir de iyi haberi alırsam daha da iyi olacağım Allah'ın izniyle dua edinHosgeldin kuzum nasilsin
hiç sorma
Ayy bende indirecem:)) nerden biliyosun peki oldugunubende bi uygulama indirdim maybe baby diye kız ve erkek bebek olma ihtimali olan günleri gösterio
bide pepaap var flo vardı sildimpepaap uzun zamandr kullanıyorum 8 i derse tam 8 inde 5 i derse tam 5inde oluyorum saat gibi. onla iyi anlaştık
Kızlarrrrrrrrr nolursunuz yardım edin geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın egl günüm dün gebelik testi yaptım belirgin çıktı sabah birdaha yaptım düne göre daha az belirgin aynı marka ürün Bi bakın yaaa dünü bu günü sırasıyla atıyorum lütfen cevap verin yaaa
yumurtlama değil regl tarihini diyorum yumurtlama anlayamam anca ovu testiyle takip etcekmi tutuyomu tutmuyomu bilim :)Ayy bende indirecem:)) nerden biliyosun peki oldugunu
Inşallah canım dualarım seninle ..hoşbuldum iyiyim çok şükür yarın Allah izin verir de iyi haberi alırsam daha da iyi olacağım Allah'ın izniyle dua edin
aaa süperr benim de evet 15 mayıs kuzum:)10 mayıs kuzum sen de 15 mayıstı galiba bi yerde okumuştum
yok kuzum gayet güzel sonuç maşallahh hadi gözün aydın olsun inşallahh sağlıkla geldi miniğin darısı başımıza
Söylemiştim ,surprizlerden kendisi pek anlamazbence sonucun cok güzel :) eşine sölemişmiydin sürpriz varmı
Ay evet,az önce minicik bir elektrik çarpması oldu diye dunyam başıma da yikiyordu az kalmıştı ki,kızlar çekti kurtardı beni canimAy bizlerin psikolijisi nolcak böyle iyide bile endişe ediyoruztabiki güzel annesi maşallah ona
Sende bendensin galiba senin nasıl çok mu silik benim böyle bende korkuyorum akşam kan testi yaptıracam
İnanki aklimdasin,ve dua ediyorum sana..inşallah canım..inşallah yarın seninle sevinicez..Maşallahçok iyi kuzum Rabbim artarak devamın getirsin inşallah aminnn darısı benim başıma inşallah dua et canım benim
Allah razı olsun canımm..Benim gibi Yasmin kullanıyordun sen,o yüzden şöyle diyebilirim ki yasminden sonra 4.ayda oldu ama ilk iki ayı hiç saymamam lazım,denememistik,geçen ayda yumurtlamayı görmemiştim..çok şükür bu ay gördüm..inşallah senin için de sevinelim..
Adını dedin mi hiç bilemedim ama seni de duamda kullanıcı adınla söylüyordum canimm..Çok sağol senn,ve kocaman aminnaaa süperr benim de evet 15 mayıs kuzum:)
yok kuzum gayet güzel sonuç maşallahh hadi gözün aydın olsun inşallahh sağlıkla geldi miniğin darısı başımıza
Uygulamayı kafam almadı beceremedimyumurtlama değil regl tarihini diyorum yumurtlama anlayamam anca ovu testiyle takip etcekmi tutuyomu tutmuyomu bilim :)
ama yumurtlama günü olarak gösterdiği günde yada 1 gün önce bi gün sonra kasık ağrısı ve akıntımda oluyor. yani aşağı yukarı tutturoyor bence
Aa o nasıl oldu Allah korusun dikkat etSöylemiştim ,surprizlerden kendisi pek anlamazama kayinvalideme sürpriz yapmak için sabırsızlanıyorum ya.. cok sağol canımm..
Ay evet,az önce minicik bir elektrik çarpması oldu diye dunyam başıma da yikiyordu az kalmıştı ki,kızlar çekti kurtardı beni canimcok sağol..darısı en güzel sayılarla sizin olsun canımm..
niye kzı kolay aslında :)Uygulamayı kafam almadı beceremedim
Canim bat gecti mi ki senin?Sende bendensin galiba senin nasıl çok mu silik benim böyle bende korkuyorum akşam kan testi yaptıracam
Kuxum ayarları karıştır bulursun . Ben ordan yapmıstımAyy onu nerden yapıyosuuuunnn bende yapayımmm :)
inşallah cuımaya kdr buluşur spermle yumurta dert etme biz gerekenleri yaapalım gerisi allahtan :)
bence değerlendirmiş oluyosun
İnşaAllah kuzum yaaaaBen görüyorummm canm hayırlısıyla sağlıklı gebeliktir inşAllah kucağınıza almak nasip olur
Türkçe seçeneği yokmu ay bunun :)niye kzı kolay aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?